返回列表 發帖
其實youtube clickrate唔覺係一個重要指標, 始終刷點擊率係一件容易既事
真係要搵youtube數字資料嚟講既話, ...
timmy 發表於 2016-7-10 01:23

我覺share代表話題性咋wor 好多歌覺得好好聽or年度級都唔會share架啦 除非首歌有話題
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

清一色慢歌
chanchan0909 發表於 2016-7-10 09:42

大星個個出慢歌 快歌得一兩首 但一係悶到爆(羅bun) 一係大眾唔會接受(miss fiona) 總之好少話符合標準

但miss fiona算半成功 起碼話題取勝 悅耳 夠放 快歌係追求話題性
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

唱片公司有份谷點擊率就冇可能冇嘅
不過要睇下谷得叻唔叻 明唔明顯囉

矛盾一生個起步點係異常地高
呢個問 ...
ed8671ed 發表於 2016-7-10 14:47

男人幫

雙雙hit rate個走勢 明眼人都知乜事

喺麥記真係幾hit
kayzzz 發表於 2016-7-10 16:38

我知 可能麥當勞係開youtube播 個期掛住loop圓咪攪成咁

利申:明眼人

2016上半年熱播廣東歌:
   歌曲                              點擊率                     like+unlike    ...
hkwilliamsiu 發表於 2016-7-11 04:59

照你既邏輯,我都質疑女神係刷留言!

我已經用 點擊率 vs like+unlike vs 留言 來作比較比例, 希望盡量大家容易看出差異。
另外留言+like/unl ...
hkwilliamsiu 發表於 2016-7-11 09:38

按比例?按比例女神就嚟過千萬添啦