返回列表 發帖

2016 巴西奧運專區<3

話咁快下個月就係啦<3333開定post等大家一齊討論下啦
唔知今年又有咩凸出運動員呢<3333

今屆各國運動員制服<3333

英國隊 by Stella McCartney

加拿大隊 by DSQUARED2

古巴隊 by Christian Louboutin

美國隊 by Ralph Lauren

義大利隊 by Giorgio Armani

日本隊

澳洲隊 by adidas

澳洲隊 by Sportcraft

法國隊 by Lacoste

南韓隊 by The North Face 和 Beanpole

德國隊 by adidas

瑞典隊 by H&M

巴西隊 by Lenny Niemeyer

愛沙尼亞隊

俄國隊

烏克蘭隊

中國隊

台灣隊 by 方國強

LM
黎緊奧運我都係起隔離排波po多
我們的總和

lm

italy成個 7 字
強國隊好似有幾個男人著女裝咁

正 有得係咁出 post 拎分

排球 羽毛球 網球 可以去返隔離講

lm

italy成個 7 字
強國隊好似有幾個男人著女裝咁
ed8671ed 發表於 2016-7-24 15:08

如果唔係個7字
我會覺得幾型

強帖留名
足球/籃球
射箭/射擊/排球/體操/跳水/韻律泳

愛沙尼亞隊係咪水手服黎
加拿大隊幾靚

網波排波跳水體操乒乓波羽毛波射擊

中國隊個look 勁似十幾年前喺國貨公司見到既sales
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

可惜有時差,唔想捱夜,只好睇每日速報..
俄羅斯田徑禁賽,懲罰好重

中國隊嘅服飾老餅到不能直視

呢個時差難搞過四年前倫敦

英國 加拿大 瑞典 都勁靚

Officially, The International Olympic Committee (IOC) "allowed" international federations on all summer Olympic types of sport the right to decide on the admission of or resisting athletes of Russian national team before the Games in Rio de Janeiro-2016. Thus, the fate of 387 Russian athletes from applications (among them - 68 athletes) will be solved individually to the substantive international federations. At the same time, athletes must meet a list of criteria and not be implicated in doping scandals.

加拿大個件真係型到一個點
特別係tailcoat式個尾 好想買番件<333333

最唔鐘意美國 就咁入去RL都士但汁到件

其實呢個po重點係咪啲運動員
最尾可以數下美版主啲po有幾多個係關於乜乜好靚仔

香港隊呢

最尾可以數下美版主啲po有幾多個係關於乜乜好靚仔 ...
bagfgfcde 發表於 2016-7-24 22:48

相信佢只會跳水比賽有興趣^^

相信佢只會跳水比賽有興趣^^
harryharry 發表於 2016-7-24 23:05

仲有體操<33333333
記住睇我HONEY Marcel NguyenBB<3

最尾可以數下美版主啲po有幾多個係關於乜乜好靚仔 ...
bagfgfcde 發表於 2016-7-24 22:48
同埋佢既post會有幾多個<333333 (3既數量隨版主心情而定)
利申見到咁多3 嚇得整個人打冷震

同埋佢既post會有幾多個
nicholashin 發表於 2016-7-24 23:18

SO WHAT<3333333333?

呢個時差難搞過四年前倫敦
kwanie 發表於 2016-7-24 21:41

係囉係囉
訓曬覺先嚟播。。。

睇開幕禮要朝早7點睇
好彩嗰日星期六姐

網波排波跳水體操乒乓波羽毛波射擊
bagfgfcde 發表於 2016-7-24 17:05
射箭羽毛波籃球跳水游泳乒乓波網球舉重排球包埋沙排

係囉係囉
訓曬覺先嚟播。。。

睇開幕禮要朝早7點睇
好彩嗰日星期六姐 ...
ed8671ed 發表於 2016-7-24 23:32
每日新一日嘅比賽應該喺夜晚 8 點左右開始 可以睇到幾個鐘

Daley <3333333333333

好野 有 3 個台播

第一個比賽日 [08.06]
J5 22:00 開始直播
翡翠台 23:30 開始直播
明珠台 00:00 開始直播

tbb 有無丫丹尼爾x 石金華

tbb 有無丫丹尼爾x 石金華
一個小子 發表於 2016-7-31 20:33

http://hk.apple.nextmedia.com/re ... t/20160804/55450199

原來聽朝就開幕

原來聽朝就開幕
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-5 13:07

開幕冇咩好睇 又係搞啲大龍鳳,之後幾粒鐘選手進場,點下火炬咁

開幕冇咩好睇 又係搞啲大龍鳳,之後幾粒鐘選手進場,點下火炬咁 ...
stephybest 發表於 2016-8-6 02:57

我好鐘意睇依D大龍鳳

我好鐘意睇依D大龍鳳
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-6 03:09

睇下選手村啲設施仲好笑插頭電線外露,浴簾識得跌落地,洗手盆冇盆,馬桶冇廁板

睇下選手村啲設施仲好笑插頭電線外露,浴簾識得跌落地,洗手盆冇盆,馬桶冇廁板 ...
stephybest 發表於 2016-8-6 03:21

明知要攪咁大壇野出黎
就做得好好睇睇啦

明知要攪咁大壇野出黎
就做得好好睇睇啦
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-6 03:31

巴西咁多貧民

國產凌凌漆
開幕之前有得睇

明知要攪咁大壇野出黎
就做得好好睇睇啦
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-6 03:31

上屆你都咪以為英國搞得好國旗又跌落地,播國歌又走音,送比得獎選手紮花拜山都有心機過佢
仲有造馬搞到我個一冰冇金牌已經扯火比負評

上屆你都咪以為英國搞得好國旗又跌落地,播國歌又走音,送比得獎選手紮花拜山都有心機過佢
...
stephybest 發表於 2016-8-6 04:23

對上一屆我只係記得我BB

雖然冇08中國咁浮誇 12英國咁有特色
但係好BUY佢背後message 共融同環保

耶x 山

竟然唔係比利燃點聖火...

丠京奧運李寧點聖火果幕真係型爆

雖然冇08中國咁浮誇 12英國咁有特色
但係好BUY佢背後message 共融同環保
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-6 10:25

因為巴西污染好嚴重, 迫到佢地一定要做環保教育

lblemon 發表於 2016-8-6 10:53

比利:me 健康got matter

因為巴西污染好嚴重, 迫到佢地一定要做環保教育
lblemon 發表於 2016-8-6 10:54

熱帶雨林

lblemon 發表於 2016-8-6 10:53

我仲諗住比利咁耐都唔出現 肯定係最後點聖火啦
點知直情唔出現tim

贝利的顾问发表了一份由贝利本人签字的声明,全文如下:

“亲爱的朋友们,只有上帝比我的健康更重要!

比利:me 健康got matter
一個小子 發表於 2016-8-6 10:55

原來係咁, 祝佢早日康復

第一金就中美大戰

第一金就中美大戰
屮SiU霖屮 發表於 6/8/2016 22:15
第一金就輸 _ 左

食叉燒呀 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

多線直播,唔知睇邊個好