返回列表 發帖
今晚體操係女子團體啵,你有興趣咩
stephybest 發表於 2016-8-7 12:42

都有。睇中國點輸。

今年奧運真係無咩氣氛 ........

賴爽 發表於 2016-8-7 13:16

因為大家刀唔支持xx 隊
又訓覺時間
又無明星

tbb 又小圈
巴西又黑暗

真係柒出國際
去人地IG要人SAY SORRY

賴爽 發表於 2016-8-7 13:16
可能唔喺亞洲搞掛, 時差嘅問題令到少左人睇, 咁就少左人討論

法國體操運動員落地骨折 小腿90度彎曲

stephybest 發表於 2016-8-7 16:26

嘩 好慘 good luck to him...
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

真係柒出國際
去人地IG要人SAY SORRY
艾石仔 發表於 2016-8-7 16:05

痴線呀班人
咁輸唔起
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

今年我BB好似完全入唔到獨立單項決賽

屮SiU霖屮 發表於 2016-8-7 16:33

完成唔係狀態啦。。吊環。。動作靜止就郁來郁去。。

stephybest 發表於 2016-8-7 16:26

玩自由體操???

SOSAD

玩自由體操???
kk8733 發表於 2016-8-7 16:40

跳馬項目

跳馬項目
stephybest 發表於 2016-8-7 16:41

好慘呀。一排先好。。。好想攬住佢

俄羅斯 david belyavskiy:

咪播籃球足球啦超悶
stephybest 發表於 2016-8-7 05:55

明知比人炒硬既都唔知播泥做咩

太好啦 希望會退出體壇 從此消聲匿跡

全場最吸睛個個舉旗手

明知比人炒硬既都唔知播泥做咩
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-7 17:07

悶唔係因為比人炒,而係年中不停都有籃球足球比賽啦睇唔夠咩

悶唔係因為比人炒,而係年中不停都有籃球足球比賽啦睇唔夠咩
stephybest 發表於 2016-8-7 17:31

同足球一樣
踢咁多場最後咪又係得一個金牌

【強國玻璃心】寸孫楊服禁藥 澳金牌泳手IG遭轟炸迫道歉
最後更新: 0807 18:38 / 建立時間 (HKT): 0807 16:11

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/china/20160807/55467074

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

睇體操先

終於第一金
其實銀銅都好正
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

睇體操先
stephybest 發表於 2016-8-7 22:56

女仔真係。。
唔見了美版主

女仔真係。。
唔見了美版主
kk8733 發表於 2016-8-7 23:41

美版主睇男仔先出現

美版主睇男仔先出現
stephybest 發表於 2016-8-7 23:43

好多女仔都跌了。好慘。。

睇 TVB 主持做直播真係聽到火滾!主持好唔專業,4 年前係咁,2 年前係咁,今年又係咁!
講埋 D 白痴野 / 廢話,真係煩死。

CINDY..... 自昨晚排球起就係咁... 懶係緊張咁.......成日講野都係亞 Q 精神
CINDY 最好自己先做下功課啦,問 D 問題好多都可以自己先有預備,係人都知體操落地一有晃動就會扣分,你仲要問教練係咪有晃動就會扣分!

昨晚黃蘊瑤仲死,起初講單車頭頭是道,講下講下就講到招招積積,串串貢,仲自問自答

黃蘊瑤:"其實抽筋係你血糖用晒,水份唔足,真係好難捱到尾。........ 其實選手最舒服係踩番自己的節奏係咁慳力。如果節奏唔穩定,時快時慢就會點呀?咁 D 肌肉咪不穩定咁收縮,肌肉唔穩定收縮會點呀?咁咪嘥力囉......"
讓我美麗 有甚麼可以阻我
尤物要走過 才不要問你許可

巴西啲人嘈到選手聽唔到裁判講咩

睇 TVB 主持做直播真係聽到火滾!主持好唔專業,4 年前係咁,2 年前係咁,今年又係咁!
講埋 D 白痴野 / 廢 ...
carlghost 發表於 2016-8-7 23:52

就係唔專業先好笑詩雅係必睇笑位

睇到劍擊晉唔到級好sad
見住佢領先幾分到比人爬頭.......T.T
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

就係唔專業先好笑詩雅係必睇笑位
stephybest 發表於 2016-8-7 23:55

我睇到爆粗呀!

頭先講野又係好白痴.......

佢應該用 "曉盈跳",咁就唔會跌啦.... =.=""""

黃蘊瑤自問自答好正常, 因為應該D 主持唔會識答

昨日中國排球只讚中國隊。荷蘭得分就唔講野。荷蘭球員個名都無咩點講

維穩到呢。。

今年平衡木每個國都有人跌落地

剛才 CINDY 又問白痴野:其實每個項目計分都唔到,點先算係高分呢?
CINDY... 問 D 有建設性的問題得唔得?一係你去講 TENNIS 算啦

不如我答你啦.... 其實分數係相對的,別人失手,你咪高分囉。再唔係,自己睇左咁多個選手表演,位位都有打分,自己都估到 15-16 分已經算高分。

做主持之餘,都要留心去學野,觀察力好 D 啦。

其實點解歐洲人識游水既, 佢地都無海

昨日中國排球只讚中國隊。荷蘭得分就唔講野。荷蘭球員個名都無咩點講

維穩到呢。。 ...
kk8733 發表於 2016-8-8 00:17
佢地連名都講唔出 所以咪無咩點講 要知道排球嗰幾個不嬲唔做功課 成日亂講呃飯食

長途單車播全程都冇人睇啦

其實點解歐洲人識游水既, 佢地都無海
kwanie 發表於 2016-8-8 00:20

浴缸大
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

長途單車播全程都冇人睇啦
stephybest 發表於 2016-8-8 00:24

傻啦.... 攝時間咖咋...
03:00 有跳水決賽,05:00 有乒乓球
中間仲可能有其他項目

出佐街姐
依家我咪出現咯

今年平衡木每個國都有人跌落地

剛才 CINDY 又問白痴野:其實每個項目計分都唔到,點先算係高分呢?
CINDY ...
carlghost 發表於 2016-8-8 00:18

詩雅尋晚去左訓覺,網球都唔講

其實我覺得平衡木好好睇
咁戀窄都可以係咁跳

嘩自由式好勁, 個人好似想離開水面咁既
利申唔_ 識游水

佢地連名都講唔出 所以咪無咩點講  要知道排球嗰幾個不嬲唔做功課 成日亂講呃飯食 ...
chanchan0909 發表於 2016-8-8 00:24

真心唔知佢地想點。。

詩雅尋晚去左訓覺,網球都唔講
stephybest 發表於 2016-8-8 00:27

叻女。其他野更加唔洗講。

邊個台播游水?
carlghost 發表於 8/8/2016 01:01
PEARL

TVB 體操轉左主持,應該好好多。
游水....體操都想睇... 點算=.=

carlghost 發表於 2016-8-8 01:05

電腦雙開

carlghost 發表於 2016-8-8 01:05

賣tv
acestream