返回列表 發帖

[自唱分享] [狂推林宥嘉]我夢見你夢見我+兜圈

[hide][hide]全碟暫時最中我係呢首。離開安全網,人生好似走係一條鋼線上面。
望番轉頭,原來當年係安全網玩既同伴都各自踩緊自己既鋼線,唯有大家夢中有時見下,掃下d孤獨感。
蒙著嘴說愛你/零分/銀河修理員/自問自答/呼吸有害/金都/想見你想見你想見你/Will (not) see you soon./MAD / 山下見

見到會員名都值5分啦

見到會員名都值5分啦
nicholashin 發表於 2016-7-29 00:35

識貨 比你5分
蒙著嘴說愛你/零分/銀河修理員/自問自答/呼吸有害/金都/想見你想見你想見你/Will (not) see you soon./MAD / 山下見

HOTMAN
全日狂J (5分)
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

HOTMAN
全日狂J (5分)
matthew1990 發表於 2016-7-29 10:10
唔準J我既HOTMAN

唔準J我既HOTMAN
nicholashin 發表於 2016-7-29 11:52

我要
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

我要
matthew1990 發表於 2016-7-29 14:24
我要保護我既HOTMAN

樓上兩位冷靜d

成個post無一個留言係講緊首歌,真係經典

成個post無一個留言係講緊首歌,真係經典
kayzzz 發表於 2016-7-29 20:37

原來我變左坤哥

原來我變左坤哥
HOTMAN 發表於 2016-7-29 22:53
點會全日狂J坤哥呀
我夢見你夢見我唱得好好聽 雖然走左個大美音

點會全日狂J坤哥呀
我夢見你夢見我唱得好好聽 雖然走左個大美音  ...
nicholashin 發表於 2016-7-29 22:58

咁聽左另一首未?

咁聽左另一首未?
matthew1990 發表於 2016-7-29 23:44
一日J一首 ^^

一日J一首 ^^
nicholashin 發表於 2016-7-29 23:47

你今日j左未^^

原來咁精彩

生物題:我唔明點解H0TMAN可以狂推林宥嘉,梁佑嘉又推唔推到?