返回列表 發帖
小卒咩料
屮SiU霖屮 發表於 18/8/2016 20:03
呢個up圖網好用

出去跑前髮一點點力

出去跑前髮一點點力
賴爽 發表於 18/8/2016 21:04
七月要小心喎

發左力都要out 又可以攞黎儲底分

呢D粗重野等我做啦 話說落左榜要再上番都唔係咁易

最近 24 小時發帖 排 ...
KITSTON 發表於 2016-8-17 21:46

酷愛903唔係收左皮?

今日我黎啦

最近 24 小時發帖 排行榜
01 09 matthew1990 63
02 10 nicholashin 34
03 08 kevinlai1621 30
04 RE HOTMAN 27
05 RE hinz 27
06 RE KITSTON 27
07 RE 616.1314 25
08 06 賴爽 23
09 01 chanchan0909 20
10 03 kk8733 20

OUT
XX 02 kwanie
XX 04 Wonders
XX 05 酷愛903
XX 07 stephybest

今日我黎啦

03  ...
chanchan0909 發表於 2016-8-18 21:40

Thank you

成功RE 發少兩個post就拎到個第75>2>10>8>2>4>8>1>6>9>X>X>6

每日都係換4個
酷愛903唔係收左皮?
艾石仔 發表於 2016-8-18 21:37

睇黎唔係

又第3
仲諗住諗尾無咩發力有得落番去
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

Re 開心
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

又第3
仲諗住諗尾無咩發力有得落番去
kevinlai1621 發表於 2016-8-18 21:51

你有幾多個3同5?

你有幾多個3同5?
KITSTON 發表於 2016-8-18 21:54

呢個要番去check check再答你

呢個要番去check check再答你
kevinlai1621 發表於 2016-8-18 21:58

等待你數據喔

希望聽日可以加AP畀CM女神上榜

今日我黎啦

03  ...
chanchan0909 發表於 2016-8-18 21:40
fank kiu chan B
竟然有得 RE
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

希望聽日可以加AP畀CM女神上榜
nicholashin 發表於 2016-8-18 22:06

咁睇少cm女神?
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

咁睇少cm女神?
HOTMAN 發表於 2016-8-18 22:27
呢D粗重野CM女神唔洗出聲都大把人跟住做啦

等待你數據喔
KITSTON 發表於 2016-8-18 22:02

X>X>X>10>6>5>3>5>3>5>7>3>8>3
3 x 4
5 x 3

剛剛好夾埋佔左一半

X>X>X>10>6>5>3>5>3>5>7>3>8>3
3 x 4
5 x 3

剛剛好夾埋佔左一半
kevinlai1621 發表於 2016-8-18 22:33

你好耐無拎5啦喎

你好耐無拎5啦喎
KITSTON 發表於 2016-8-18 22:47

換左d新位咁

換左d新位咁
kevinlai1621 發表於 2016-8-18 22:53

我要3同7

06>04>02>02>07>07>02>03>01>03>02>10>02

仲要5 8 9

我要3同7
KITSTON 發表於 2016-8-18 22:56

我要1, 2, 4, 9

七月要小心喎
kwanie 發表於 2016-8-18 21:06

跑跑下捉左隻背背龍
不過落勁大雨其實跑左 2K 已經跑唔到落去 ..

跑跑下捉左隻背背龍
賴爽 發表於 2016-8-18 23:48
grape

跑跑下捉左隻背背龍
賴爽 發表於 18/8/2016 23:48
跣到 _ 街
而家出街都步步為營

grape
nicholashin 發表於 2016-8-18 23:49

我仲要係第一個捉到,因為落雨個個位又無嘢遮,好感動好開心

我捉完然後同前面個個人講,有貝貝龍呀佢話見到了,然後開始多人我就跑走了

跣到 _ 街
而家出街都步步為營
kwanie 發表於 2016-8-18 23:51

安然無恙,相安無事

跣到 _ 街
而家出街都步步為營
kwanie 發表於 2016-8-18 23:51

其實每次落雨出街好多時我都會跣一跣, 不過跌落地又真係未試過

跑跑下捉左隻背背龍
賴爽 發表於 2016-8-18 23:48

grape
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

我仲要係第一個捉到,因為落雨個個位又無嘢遮,好感動好開心

我捉完然後同前面個個人講,有貝 ...
賴爽 發表於 2016-8-18 23:55
當其他人係要踏單車/衝紅燈/搭的士先捉到稀有精靈 你就跑跑下步背背龍主動搵你

當其他人係要踏單車/衝紅燈/搭的士先捉到稀有精靈 你就跑跑下步背背龍主動搵你  ...
nicholashin 發表於 2016-8-18 23:59

你都好多小磁怪啊
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

你都好多小磁怪啊
matthew1990 發表於 2016-8-19 00:00
因為呢隻唔係稀有

當其他人係要踏單車/衝紅燈/搭的士先捉到稀有精靈 你就跑跑下步背背龍主動搵你  ...
nicholashin 發表於 2016-8-18 23:59

上次卡比都好輕鬆,行到咁上下,轉個彎,係對面街已經見到卡比,反而有堆人要過埋馬路塞哂係度先見到隻卡比

同埋兩次都係一粒黑波+一粒糖 KO

因為呢隻唔係稀有
nicholashin 發表於 2016-8-19 00:01

我重有好多怪未unlock

其實每次落雨出街好多時我都會跣一跣, 不過跌落地又真係未試過 ...
kevinlai1621 發表於 18/8/2016 23:57
今年跌過兩次
仲要兩次都尾龍骨落地, 兩次都眼前一黑 (touchwood

今年跌過兩次  
仲要兩次都尾龍骨落地, 兩次都眼前一黑  (touchwood ...
kwanie 發表於 2016-8-19 00:02

得閒聽多啲家燕媽媽跳下十字步練下馬步

得閒聽多啲家燕媽媽跳下十字步練下馬步
賴爽 發表於 19/8/2016 00:03
平衡力係負數

平衡力係負數
kwanie 發表於 2016-8-19 00:04

咁你平時點搭地鐵? LOL

上次卡比都好輕鬆,行到咁上下,轉個彎,係對面街已經見到卡比,反而有堆人要過埋馬路塞哂係度先見到隻卡 ...
賴爽 發表於 2016-8-19 00:01

睇黎你要買多d六合彩

今年跌過兩次  
仲要兩次都尾龍骨落地, 兩次都眼前一黑  (touchwood ...

咁恐怖

睇黎你要買多d六合彩
kevinlai1621 發表於 2016-8-19 00:05

但連鯉魚王都可以捉唔到 (用左四粒 GREAT BALLS 比佢走甩)

但連鯉魚王都可以捉唔到 (用左四粒 GREAT BALLS 比佢走甩)
賴爽 發表於 2016-8-19 00:06

咁鯉魚王呢d成日見都唔急於一時

咁恐怖
kevinlai1621 發表於 19/8/2016 00:05
成個坐落去喎
真係暈架
咁你平時點搭地鐵? LOL
賴爽 發表於 19/8/2016 00:05
捉到好實 lol

咁鯉魚王呢d成日見都唔急於一時
kevinlai1621 發表於 2016-8-19 00:09

都係 但我就快儲夠第二條鯉魚龍 ..

成個坐落去喎
真係暈架捉到好實 lol
kwanie 發表於 2016-8-19 00:13

無借啲意撞落其他人?

今年跌過兩次  

小心 D 喇
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

無借啲意撞落其他人?
賴爽 發表於 19/8/2016 00:15
唔做呢d 野

今年跌過兩次  

小心d呀

今年跌過兩次  

下次送個牌俾你

賴爽 發表於 2016-8-19 00:06
用Great ball捉鯉魚王 :o)
都係 但我就快儲夠第二條鯉魚龍 ..
賴爽 發表於 2016-8-19 00:14
留名睇錯技
無借啲意撞落其他人?
賴爽 發表於 2016-8-19 00:15
點解要咁做