返回列表 發帖
唔做呢d 野
kwanie 發表於 2016-8-19 00:19

點解呀
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

用Great ball捉鯉魚王 :o)留名睇錯技點解要咁做
nicholashin 發表於 2016-8-19 01:02

我都覺得不明所以!
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

用Great ball捉鯉魚王 :o)留名睇錯技點解要咁做
nicholashin 發表於 2016-8-19 01:02

1. 紅波失敗,就用藍波,同埋捉完背背無憾,可以求其用波波

2. 已經有條 1718 啱技,所以錯都唔太緊要

3. 借啲意抽水嘛 :P

點解呀
John 發表於 2016-8-19 01:05

佢可能會好似傭傭咁樣「我暈喇」
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

髮下力先

髮下力先
John 發表於 2016-8-19 17:17

莊子你好呀 別來無恙嘛

莊子你好呀 別來無恙嘛
RVHOCPC 發表於 2016-8-19 17:23

我現時自己肯做飯咁啦~

我現時自己肯做飯咁啦~
John 發表於 2016-8-19 17:38

會唔會自己浪漫咁呀

no chat

我現時自己肯做飯咁啦~
John 發表於 2016-8-19 17:38

我拎了碗仔啦。。你煮我洗

會唔會自己浪漫咁呀
RVHOCPC 發表於 2016-8-19 17:44

但睡得麻麻

但睡得麻麻
John 發表於 2016-8-19 18:40

係咪掛住搶冠而唔訓

唔知宜家髮力仲搏唔搏到個第7呢

唔知宜家髮力仲搏唔搏到個第7呢
KITSTON 發表於 2016-8-19 18:58

今日好似有D偏高, 連我都唔係個榜
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

係咪掛住搶冠而唔訓
RVHOCPC 發表於 2016-8-19 18:41

唔係

kevinlai1621 發表於 2016-8-19 19:25

希望入到榜尾。。

唔係
John 發表於 2016-8-19 19:25

髮力之餘都要顧住身體呀

kevinlai1621 發表於 2016-8-19 19:25

要髮多D力先得
髮力之餘都要顧住身體呀
RVHOCPC 發表於 2016-8-19 19:33

你今日又髮力?

要髮多D力先得

你今日又髮力?
KITSTON 發表於 2016-8-19 20:30

我從來都唔髮力

要髮多D力先得

你今日又髮力?
KITSTON 發表於 2016-8-19 20:30

我有d想放棄 聽日先再黎過

我從來都唔髮力
RVHOCPC 發表於 2016-8-19 20:35

係來不費吹灰之力
kevinlai1621 發表於 2016-8-19 20:38

可能掙少少架咋,唔好放棄呀

係來不費吹灰之力

KITSTON 發表於 2016-8-19 20:48

我要食飯了 退出cm十五分鐘

係來不費吹灰之力

KITSTON 發表於 2016-8-19 20:48

而家條線都27, 一陣間肯定再高d la

仲有18分鐘

仲有18分鐘
John 發表於 2016-8-19 21:04

可以上定台攞等攞冠

可以上定台攞等攞冠
kevinlai1621 發表於 2016-8-19 21:05

我就好似霏霏咁
Thank You~我以為今晚我會...淨係坐係下面添

我就好似霏霏咁
Thank You~我以為今晚我會...淨係坐係下面添
John 發表於 2016-8-19 21:07

唔知應該係呢件事真係好crazy

唔知應該係呢件事真係好crazy
kevinlai1621 發表於 19/8/2016 21:08
出面D  人心諗你地班友爭咩命呢咁

我要食飯了 退出cm十五分鐘
RVHOCPC 發表於 2016-8-19 21:00

我要學整包了 退出cm一個月
出面D  人心諗你地班友爭咩命呢咁
kwanie 發表於 2016-8-19 21:10

其他國家D  人心諗你地班香港歌星爭咩TVB膠獎呢咁
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

希望唔會out出榜

我要被包了 退出cm一個月
matthew1990 發表於 2016-8-19 21:11

恭喜哂
Happy and Blessed.

恭喜哂
jose 發表於 2016-8-19 21:13

小霖係咪會包我一世嘎?

我要學整包了 退出cm一個月

其他國家D  人心諗你地班香港歌星爭咩TVB膠獎呢咁 ...
matthew1990 發表於 2016-8-19 21:11

記得到時post番D製作成果等人羨慕下

小霖係咪會包我一世嘎?
matthew1990 發表於 19/8/2016 21:13
搵D 野包實你你咁就一世啦

恭喜哂
jose 發表於 2016-8-19 21:13

被包都唔洗退出o既

記得到時post番D製作成果等人羨慕下
kevinlai1621 發表於 2016-8-19 21:14

佢尋晚已經post 左喺飲食台喇

小霖係咪會包我一世嘎?
matthew1990 發表於 2016-8-19 21:13

你做腸仔佢做包
Happy and Blessed.

你做腸仔佢做包
jose 發表於 19/8/2016 21:16
邊個係叉燒
邊個係飯
#hehe

你做腸仔佢做包
jose 發表於 2016-8-19 21:16

GET MY PHIL

GET MY PHIL
matthew1990 發表於 2016-8-19 21:18

好YUM

叮叮叮叮叮叮叮叮叮
最後一個圈啦下快d 衝上個斜坡睇下爬唔爬到頭啦喎

kevinlai1621 發表於 19/8/2016 20:38
最尾憑住個細q 入到final

最尾憑住個細q 入到final
kwanie 發表於 2016-8-19 21:23

都係吊住條命咁遮

都係吊住條命咁遮
kevinlai1621 發表於 19/8/2016 21:26
起碼仲有幾十個match pt 丫

最近 24 小時發帖 排行榜
01 RE John 97
02 01 matthew1990 79
03 09 chanchan0909 72
04 RE kwanie 56
05 04 HOTMAN 55
06 02 nicholashin 46
07 10 kk8733 39
08 RE Wonders 39
09 06 KITSTON 33
10 03 kevinlai1621 32

OUT
05 RE hinz 27
07 RE 616.1314 25
08 06 賴爽 23

繼續重覆系列

繼續重覆系列
kevinlai1621 發表於 2016-8-19 21:44

你發多一個帖就可以第9了

你發多一個帖就可以第9了
KITSTON 發表於 2016-8-19 22:01

明明就碰到  還是欠幾步

明明就碰到  還是欠幾步
kevinlai1621 發表於 2016-8-19 22:12

好激烈。。

5>2>10>8>2>4>8>1>6>9>X>X>6>9
究竟幾時先可以儲齊