返回列表 發帖

#Cool Cafe 發帖榜 2016 3.0#

由於本人八月實在太悶太得閒太無聊
所以我就強行開係今年下半年8月再開多次發帖榜喇
月尾仲會有頒獎禮^^

同之前一樣個榜只可以設十個位
歡迎大家幫手諗下個榜可以增設咩野獎/比賽
eg:本壇健美大獎、唱歌比賽

當然,我梗係無可能日日準時計到分啦
如果有人肯幫手,歡迎pm^^
一幫手就會係頒獎禮有預定獎項喇@bagfgfcde @chanchan0909 @ed8671ed @matthew1990

#我真係恭喜你呀 #我真係恭喜你呀 #我真係恭喜你呀 #我真係恭喜你呀 #我真係恭喜你呀
#我真係恭喜你呀 #我真係恭喜你呀 #我真係恭喜你呀 #我真係恭喜你呀 #我真係恭喜你呀
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

注意:  灌水/只貼圖/emoji/內容露骨 係會扣分的
多謝合作

Hello Hello, LM!
希望有漿拎 ^^
我們的總和

會唔會演變成一年12次......
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

注意:  灌水/只貼圖/emoji/內容露骨 係會扣分的
多謝合作
timmy 發表於 2016-8-4 20:45

咁比較偶像呢@@
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

好耶
咁有冇兒歌金曲頒獎典禮呀
Happy and Blessed.

咁比較偶像呢@@
John 發表於 2016-8-4 20:47

你懂的
不過你提起我, 攻擊歌手都是避免的

咁比較偶像呢@@

唔知李卓庭、鄭融、鄧穎芝邊個靚女啲?

發帖四日後先批,最新主題都無得顯示了

提議R&K發言加埋一齊計,以騰空發帖榜位置
唔知李卓庭、鄭融、鄧穎芝邊個靚女啲?
harryharry 發表於 2016-8-4 21:01

當然是J.Arie

咁比較偶像呢@@

鄭欣宜>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>謝安琪>>>>>>>>>>>GEM>>>>>>>>>>>楊千嬅>>>>>>>>>>容祖兒>>鄭秀文
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

狂賀發帖榜回歸
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

建議增設cm年輕大獎
頒俾三名最年輕既上榜會員

又或者係b會員大獎
頒俾所有上榜既b字頭會員

再唔係既10月生日大獎都ok
又或者反祖大獎 呢個肯定有我份

比較下偶像先

比較下偶像先
John 發表於 2016-8-4 21:24

呢個係擺明行實力路線
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

攞到二十大已經好開心
十大都喪谷既
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

又有得髮力

最 y_m 會員已經諗好投比邊個
要睇下頒獎禮幾時 應該可以幫手搞嘅我

要睇下頒獎禮幾時 應該可以幫手搞嘅我  ...
chanchan0909 發表於 2016-8-4 23:02

咪投你囉
我們的總和

chanchan0909 發表於 2016-8-4 23:02

邊個?

發帖榜無小白點成事?

陳陳出山了
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

發帖榜無小白點成事?
kayzzz 發表於 2016-8-5 00:34

尋尋找找為何都找不到小白

邊個?de?ed?陳09?

我想問每日幾時報榜架

咪投你囉
Wonders 發表於 2016-8-4 23:02
咪浪費 D 票啦
邊個?
John 發表於 2016-8-5 00:32
T 字頭嗰位老人家
陳陳出山了
matthew1990 發表於 2016-8-5 00:35
但今次唔係日日都可以 chat 到
邊個?de?ed?陳09?
nicholashin 發表於 2016-8-5 00:55
會唔會係自己投自己 前面嗰兩個肯定會有提名

咪浪費 D 票啦
T 字頭嗰位老人家
會唔會係自己投自己 {:1 ...
chanchan0909 發表於 2016-8-5 07:05
贏左就唔浪費架啦
咁你覺得最後贏既係邊個

咪浪費 D 票啦
T 字頭嗰位老人家
會唔會係自己投自己 {:1 ...
chanchan0909 發表於 2016-8-5 07:05

豆漿又屈人 y_m
我們的總和

我吹左差唔多1000字了

你唔係放緊假咩?

我吹左差唔多1000字了
matthew1990 發表於 2016-8-5 13:36

邊度

你唔係放緊假咩?
matthew1990 發表於 2016-8-5 13:36

有假放咁開心......

有假放咁開心......
John 發表於 2016-8-5 13:52

咪就係

matthew1990 發表於 2016-8-5 14:18

串gigi不自量力唱高音

串gigi不自量力唱高音
John 發表於 2016-8-5 14:22

勉強是沒有幸福的

勉強是沒有幸福的
matthew1990 發表於 2016-8-5 14:35

我言行要像你 現時甚麼世紀 別期望女人啞忍不記起
你得不到一切 別在某天妄想如過去美麗

贏左就唔浪費架啦
咁你覺得最後贏既係邊個
nicholashin 發表於 2016-8-5 12:25
you
你唔係放緊假咩?
就算放假都唔一定可以日日 chat 到架嘛

you
chanchan0909 發表於 2016-8-5 15:01

係囉 chat好攰架

chanchan0909 發表於 2016-8-5 15:01

你放假有咩搞作?

究竟幾點報榜架
我要爭第10

究竟幾點報榜架
我要爭第10
jose 發表於 2016-8-5 17:10

係囉幾點報榜
唔知要髮力髮到幾時

係囉幾點報榜
唔知要髮力髮到幾時
John 發表於 2016-8-5 17:12

髮到第一日就拎至尊ap為止

係囉幾點報榜
唔知要髮力髮到幾時
John 發表於 2016-8-5 17:12

大約9:30pm啦

髮到第一日就拎至尊ap為止
jose 發表於 2016-8-5 17:24

好似羅賓咁高???

大約9:30pm啦
harryharry 發表於 2016-8-5 17:33

好啦咁...仲有4個鐘

好啦咁...仲有4個鐘
John 發表於 2016-8-5 17:35

繼續和理非啦你

下下下,原來今日開始報榜架啦
髮下力先

我都要上榜
以後我會讓位
下台的美藝
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

我唔想咁快上榜 但我而家係榜上

我唔想咁快上榜 但我而家係榜上
nicholashin 發表於 2016-8-5 18:37

可惜你呢個留言幫你加左一個帖