返回列表 發帖
可惜你呢個留言幫你加左一個帖
KITSTON 發表於 2016-8-5 18:53

真係可惜喇
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

我都要上榜
以後我會讓位
下台的美藝
JasOh103 發表於 2016-8-5 18:21

誰又妄想一曲一世 讓人忠心到底
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

真係可惜喇
John 發表於 2016-8-5 19:13

你目標今日出幾多個post?

你目標今日出幾多個post?
KITSTON 發表於 2016-8-5 19:33

要視乎你想我出幾多

誰又妄想一曲一世 讓人忠心到底
John 發表於 2016-8-5 19:14

原來唔完整既聲音...
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

原來唔完整既聲音...
JasOh103 發表於 2016-8-5 20:02

就好似從失去左既愛一樣

出街都要發力嗚呀
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

就好似從失去左既愛一樣

出街都要發力嗚呀
HOTMAN 發表於 2016-8-5 20:10

好勤力呀!!

要視乎你想我出幾多
John 發表於 2016-8-5 19:37

出咩
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

好勤力呀!!
John 發表於 2016-8-5 20:10

點夠你

出咩
HOTMAN 發表於 2016-8-5 20:11

點夠你
HOTMAN 發表於 2016-8-5 20:12

最勤勞大獎

就好似從失去左既愛一樣

出街都要發力嗚呀
HOTMAN 發表於 2016-8-5 20:10

仲話唔係kay粉
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

仲話唔係kay粉
JasOh103 發表於 2016-8-5 20:35

聽聞你都記得

要視乎你想我出幾多

我想你停

我想你停
KITSTON 發表於 2016-8-5 20:46

力度未夠 不准急停 要更加多

力度未夠 不准急停 要更加多
John 發表於 2016-8-5 21:19

恭喜埋單124

要視乎你想我出幾多

我會接住哂。放心。。●︿●

最近 24 小時發帖 排行榜
01 NE John 124
02 NE matthew1990 70
03 NE HOTMAN 68
04 NE jasOh103 36
05 NE KITSTON 29
06 NE nicholashin 24
07 NE harryharry 16
08 NE hinz 15
09 RE kk8733 14
10 NE 阿mark 13

OUT
N/A

再次提問: 大家有無獎項提名推薦?

04 NE jasOh103  ...
harryharry 發表於 2016-8-5 21:24

點解兔兔係RE o既?

點解兔兔係RE o既?
KITSTON 發表於 2016-8-5 21:34

因為佢鐘意霸獎

04 NE jasOh103 36
05 NE KITSTON 29
06 NE nicholashin 24
07 NE harryharry 16
08 NE hinz 15
09 RE kk8733 14
10 NE 阿mark 13
原來會員名有'h'同'k'先會上到榜

04 NE jasOh103  ...

無中文membeer
    圈圈

聽聞你都記得
HOTMAN 發表於 2016-8-5 20:37

啲崎粉癲到去人地拍劇間鋪門口擺鋪士影相囉
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

原來會員名有'h'同'k'先會上到榜
nicholashin 發表於 2016-8-5 21:37

CM心繫HK

因為佢鐘意霸獎
harryharry 發表於 2016-8-5 21:36

我上屆無大獎啦。。兔兔喜歡俾新會員上位

我上屆無大獎啦。。兔兔喜歡俾新會員上位
kk8733 發表於 2016-8-5 21:47

多謝

希望TIMMY BB 唔好得白果獎。。。

等你回覆我

多謝
KITSTON 發表於 2016-8-5 21:48

我份人好好。。得閒了解我多些

再次提問: 大家有無獎項提名推薦?

最受爹地媽咪歡迎大獎 aka 最純潔會員大獎
最有精力會員大獎
最Sporty會員大獎
最Old-school會員大獎  

希望有啲特別獎項名可以tag到鄭融同欣宜
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

我份人好好。。得閒了解我多些
kk8733 發表於 2016-8-5 21:50

聽講你係野生動物
野生動物好兇狠架喎

聽講你係野生動物
野生動物好兇狠架喎
KITSTON 發表於 2016-8-5 21:53

兔兔一向溫純。。食飽就訓。訓醒又食。

最受爹地媽咪歡迎大獎 aka 最純潔會員大獎
最有精力會員大獎
最Sporty會員大獎
最Old-school會員大獎  

...
matthew1990 發表於 2016-8-5 21:52

一定係Super Girls拎啦

兔兔一向溫純。。食飽就訓。訓醒又食。
kk8733 發表於 2016-8-5 21:56

肥兔兔?

OMG 我而家先知原來有發帖榜

OMG 我而家先知原來有發帖榜
mamakin 發表於 2016-8-5 22:03

姍姍來遲,但姍姍不道歉

一定係Super Girls拎啦
KITSTON 發表於 2016-8-5 22:02

唔比係坤坤拎 ? (會員 咁應該係坤坤打手拎)

唔比係坤坤拎 ? (會員 咁應該係坤坤打手拎)
mamakin 發表於 2016-8-5 22:06

坤坤打手應該會覺得坤坤最純潔,aka最純潔大獎應該aka打手會員拎

坤坤打手應該會覺得坤坤最純潔,aka最純潔大獎應該aka打手會員拎
KITSTON 發表於 2016-8-5 22:12

世間甚麼.........

世間甚麼.........
一個小子 發表於 2016-8-5 22:17

李錦聯化振翅肥蝴蝶

好耶拎第三 我一定會繼續守業

傷心 為左睇宇宙最靚嘅雙魚座唱作女歌手嘅live而唔記得爭第10
Happy and Blessed.

我真係恭喜晒上到榜既會員

我要儲齊第2-10

我要儲齊第2-10
KITSTON 發表於 2016-8-5 22:41

點解唔儲1?

傷心 為左睇宇宙最靚嘅雙魚座唱作女歌手嘅live而唔記得爭第10
jose 發表於 2016-8-5 22:28

仲以為係金魚座既宇宙級唱作級女歌手gen

點解唔儲1?
HOTMAN 發表於 2016-8-5 22:43

1太難了

1太難了
KITSTON 發表於 2016-8-5 22:45

其實唔難 等john ot就得

其實唔難 等john ot就得
HOTMAN 發表於 2016-8-5 22:45

我覺得同時要唔比r會員有網絡&比多啲板務m會員先穩
Happy and Blessed.

jose 發表於 2016-8-5 22:47

守業者

jose 發表於 2016-8-5 22:47

完全認同