返回列表 發帖
今個月唔係點參與啦 有D忙
既然係咁就捉得嚴小小啦^^

OT 冇意義 不斷重複 齋EMOJI 齋圖 都直接DEL POST
情況嚴重既再扣分:D

我注意到有人ot ,我有權力和責任del post

OT 冇意義 不斷重複 齋EMOJI 齋圖 都直接DEL POST
情 ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-5 22:55

可唔可以加埋貼舊新聞?
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

情 ...
有咩忙

情 ...

無人會理你^^

咁我點算?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

幾時再有八月之星?
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

幾時再有八月之星?
matthew1990 發表於 2016-8-6 00:49

你咁多時間你快些整下啦。。

你咁多時間你快些整下啦。。
kk8733 發表於 2016-8-6 00:50

人地整我先可以笑

人地整我先可以笑
matthew1990 發表於 2016-8-6 00:54

你都可以一路整一路笑。。

可唔可以加埋貼舊新聞?
HOTMAN 發表於 2016-8-5 23:13

咁樣某會員會好慘

咁我點算?
matthew1990 發表於 2016-8-6 00:17

你點算D咩?

依家剛剛好第10
希望成功守到九點
Happy and Blessed.

依家剛剛好第10
希望成功守到九點
jose 發表於 2016-8-6 14:05

Ok 9點半就會同祖祖一樣 守住第11位
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

發帖榜反應冷淡。。。

發帖榜反應冷淡。。。
nicholashin 發表於 2016-8-6 18:07

冷淡到可以唔發力都上榜
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

可唔可以加埋貼舊新聞?
HOTMAN 發表於 2016-8-5 23:13

依個絕對要重點打擊

發帖榜反應冷淡。。。
nicholashin 發表於 2016-8-6 18:07

因為admin們唔准灌水

最近 24 小時發帖 排行榜
01 02 matthew1990 62
02 05 KITSTON 58
03 03 HOTMAN 43
04 06 nicholashin 31
05 NE chanchan0909 26
06 NE Wonders 21
07 NE jose 15
08 NE kwanie 15
09 04 JasOh103 14
10 NE kayzzz 14

OUT
01 John 124
07 harryharry 16
08 hinz 15
09 kk8733 14
10 阿mark 13

真係好少post

04 06 nichola ...
harryharry 發表於 2016-8-6 21:27

仲以為M會員off左兩個鐘我可以追得番添
第1位果然好難有

竟然無禾

黑暗
圈圈

唔小心守業

仲以為臨尾髮力可以追到個第十
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

個榜有D似TVB大洗榜
聽日應該會係HOTMAN 3>1,加油喔

我聽日唔得閒,希望可以有第10

真係好少post
nicholashin 發表於 2016-8-6 21:32

尋日第一位發帖數目124=今日第一位發帖數目62 x 2

harryharry 發表於 2016-8-6 21:58

證明d人都係新開張湊熱鬧

依個月d人邊得閒日日上網同你呃post

harryharry 發表於 2016-8-6 21:58

三月嗰次都係一開始冇乜人發帖
過左幾日之後啲人就黎料
仲以為M會員off左兩個鐘我可以追得番添
第1位果然好難有
KITSTON 發表於 2016-8-6 21:32

都專登出街讓下你 你都唔爭氣

屮SiU霖屮 發表於 2016-8-6 22:14
咁我又唔見得3月會特別得閒上網 8月會特別唔得閒上網

屮SiU霖屮 發表於 2016-8-6 22:14

有咩忙

咁我又唔見得3月會特別得閒上網 8月會特別唔得閒上網
nicholashin 發表於 2016-8-6 22:15

3月d人上堂大把時間曬 8月暑假起碼多佐好多街去麻

cheat post

3月d人上堂大把時間曬 8月暑假起碼多佐好多街去麻
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-6 22:17
乜cm得大學生??????

個榜有D似TVB大洗榜
聽日應該會係HOTMAN 3>1,加油喔

我聽日唔得閒,希望可以有第10 ...
KITSTON 發表於 2016-8-6 21:42

我榮休啦

nicholashin 發表於 2016-8-6 22:19

即係9/10/11/4都搞得啦

nicholashin 發表於 2016-8-6 22:19

如果CM多大學生我份問卷就有著落啦
召喚CM大學生幫手做我簽名條link份問卷
我榮休啦
HOTMAN 發表於 2016-8-6 22:21

可能聽日仲o係榜

搞錯
回多左1個po -0-

今日條死線好似好高
想hea住上榜都唔得-.-

如果CM多大學生我份問卷就有著落啦
召喚CM大學生幫手做我簽名條link份問卷{: ...
KITSTON 發表於 2016-8-6 22:29

榮休都可以上榜

榮休都可以上榜
HOTMAN 發表於 2016-8-7 16:15

榮休=第一位

01 03 HOTMAN 78
02 04 nicholashin 59
03 NE stephybest 58
04 05 chancahn0909 54
05 NE 屮SiU霖屮 52
06 01 matthew1990 52
07 06 Wonders 33
08 08 kwanie 32
09 RE kk8733 28
10 02 KITSTON 24

OUT
07 NE jose 15
09 04 JasOh103 14
10 NE kayzzz 14

回復 142# harryharry

有冇得睇埋第11位咩AP?

回復  harryharry

有冇得睇埋第11位咩AP?
matthew1990 發表於 2016-8-7 21:34

http://www.cmusichart.com/discuz/stats.php?type=postsrank
無得睇

無得睇
harryharry 發表於 2016-8-7 21:35

可惜

竟然入番榜。。。

榮休=第一位
KITSTON 發表於 2016-8-7 20:16

榮完先休得架嘛
太平 先經過飛墮

同HOTMAN一齊拎頭兩位
希望佢聽日都係咁順利

唔知我要到第幾日先會有得上榜

01 03 HOTMAN 78
02 04 nicholashin 59
03 NE stephybest 58
04 05 chan ...
harryharry 發表於 2016-8-7 21:31
打錯陳陳個名 佢可能罰你飲兔兔劣質豆漿