返回列表 發帖
陳綺雯又話幫手o既?

最近 24 小時發帖 排行榜
01 RE kk8733 36
02 04 chanchan0909 23 ...
KITSTON 發表於 2016-8-13 21:44

霏常感激

霏常感激
harryharry 發表於 2016-8-13 23:57

你是惠康

你是惠康
KITSTON 發表於 2016-8-14 00:07
邊個係百佳

邊個係百佳
nicholashin 發表於 2016-8-14 12:39

你想鬧邊個就可以咁叫佢

你想鬧邊個就可以咁叫佢
KITSTON 發表於 2016-8-14 16:29
咁可唔可以做city super

咁可唔可以做city super
nicholashin 發表於 14/8/2016 18:11
LOG-ON 啦你

LOG-ON 啦你
kwanie 發表於 2016-8-14 18:18
點解係呢間

點解係呢間
nicholashin 發表於 14/8/2016 18:21
無咁多syllable 嘛

點解係呢間
nicholashin 發表於 2016-8-14 18:21

你要答 我o既心靈 UNLOCK

你要答 我o既心靈 UNLOCK
KITSTON 發表於 2016-8-14 18:38

識貨之人
我們的總和

識貨之人
Wonders 發表於 2016-8-14 18:40

後童年回憶喔

識貨之人
Wonders 發表於 2016-8-14 18:40

跟Sammy (亂入)
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

Sammy (亂入)
matthew1990 發表於 14/8/2016 18:51
FAILED

穩守第十
Happy and Blessed.

FAILED
kwanie 發表於 2016-8-14 18:57

証明我唔係成日聽
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

後童年回憶喔
KITSTON 發表於 2016-8-14 18:45

我追哂成套。。。
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

我追哂成套。。。
HOTMAN 發表於 2016-8-14 19:00

呃。。。

我追哂成套。。。
HOTMAN 發表於 2016-8-14 19:00

我只係睇左TVB有播o個D,其實係咪仲有兩輯?

我只係睇左TVB有播o個D,其實係咪仲有兩輯?
KITSTON 發表於 2016-8-14 19:10

係丫 最後個輯真人cosplay
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

係丫 最後個輯真人cosplay
HOTMAN 發表於 2016-8-14 19:37

原來仲有真人版
係咪仲有一輯主角唔係呀夢?

01 03 nicholashin 56
02 09 matthew1990 47
03 05 kwanie 45
04 RE bagfgfcde 42
05 03 kevinlai1621 36
06 02 chanchan0909 28
07 01 kk8733 24
08 RE jose 24
09 06 KITSTON 23
10 NE dongbb2332 22

OUT
07 RE hinz 18
08 RE JasOh103 15
10 07 Wonders 15

04 RE bag ...
harryharry 發表於 2016-8-14 21:35

5>2>10>8>2>4>8>1>6>9 只差3,7

11>7>11>11>11>11>11>11>11>8

5>2>10>8>2>4>8>1>6>9 只差3,7
KITSTON 發表於 2016-8-14 21:45

你就好, 我仲係3 5 循環
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

虧到唔想打字留言,點算

11>7>11>11>11>11>11>11>11>8
jose 發表於 2016-8-14 21:46

下?我先係wkwk11位喎

04 RE bag ...
harryharry 發表於 2016-8-14 21:35

竟然有我份
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

pun 原來我有咁多post
仲以為上唔到

下?我先係wkwk11位喎
bagfgfcde 發表於 2016-8-14 21:52

雙11囉
有雙冠軍 都可以有雙11
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

虧到唔想打字留言,點算
harryharry 發表於 2016-8-14 21:49

錄音
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

竟然有我份
dongbb2332 發表於 2016-8-14 21:55

Thank You~
我以為今晚我會...淨係坐係下面添

咁Er...最後要多謝Em...周耀輝幫我填依首歌

Thank You~
我以為今晚我會...淨係坐係下面添

咁Er...最後要多謝Em...周耀輝幫我填依首歌 ...
John 發表於 2016-8-14 22:06

介紹返

DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

介紹返
dongbb2332 發表於 2016-8-14 22:07

大美女吳雨霏

聽日第 1 係 John 恭喜曬

聽日第 1 係 John 恭喜曬
chanchan0909 發表於 2016-8-14 22:41

要再髮下力

出咗成日街都有第一……

出咗成日街都有第一……
nicholashin 發表於 2016-8-14 23:08

去了邊。

出咗成日街都有第一……
nicholashin 發表於 2016-8-14 23:08

返屋企未。。。

去了邊。
kk8733 發表於 2016-8-14 23:17

你屋企

返屋企未。。。
HOTMAN 發表於 2016-8-14 23:23
返左我屋企啦

返左我屋企啦
nicholashin 發表於 2016-8-14 23:29

你係咪去錯套套屋企。。。

你係咪去錯套套屋企。。。
HOTMAN 發表於 2016-8-14 23:31
套套無屋企架喎 好似係

套套無屋企架喎 好似係
nicholashin 發表於 2016-8-14 23:32

本帖隱藏的內容需要積分高於 2200 才可瀏覽

套套無屋企架喎 好似係
nicholashin 發表於 2016-8-14 23:32

有架 你身處既地方就係。。。

**** 本內容被作者隱藏 ****
kk8733 發表於 2016-8-14 23:33

嘩

有架 你身處既地方就係。。。
HOTMAN 發表於 2016-8-14 23:34
驚。。。

你屋企係海洋公園個水母館定係濕地公園

下。。邊三個會員連勇者塔塔頂都入到咁勁

返左我屋企啦
nicholashin 發表於 2016-8-14 23:29

你屋企咪即係_____屋企

你屋企係海洋公園個水母館定係濕地公園
bagfgfcde 發表於 2016-8-14 23:36

可能係池力共鎮個洞蜜園