返回列表 發帖
我要7唔要10
KITSTON 發表於 2016-8-27 11:02

都係低仲有幾日你爭
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

我要今日搶到
KITSTON 發表於 2016-8-27 11:14

咁心急做咩

做每天必修功課
KITSTON 發表於 2016-8-27 11:17

上cm發帖都係必修功課

你要爭第幾?
kayzzz 發表於 2016-8-27 20:55

呢兩日隨緣啦, 唔係可以時時發力

成功
KITSTON 發表於 2016-8-27 21:24

你俾人截左糊

邊個?NH未呀
KITSTON 發表於 2016-8-27 21:29

我以為nh個partner攞左第九就截左你糊

學kevin咁講姐
nicholashin 發表於 2016-8-27 22:35

幫你地拉下票ma 呢pair sex partner

話說原來今日有新位, 追追下變左欠1同9

你會唔會反cup
KITSTON 發表於 2016-8-27 23:15

1就難d lol, 9可能會快d

聽日發力可能有機 只要冠AP唔過40
KITSTON 發表於 2016-8-27 23:27

盡量啦, 你唔見我而家係咁發力墊底先咩

乜D關係咁Y_M亂
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-27 23:47

佢兩個有份角逐最佳情侶, 我都係講事實

嘩嘩嘩,今日唔髮力唔得啦
KITSTON 發表於 2016-8-28 17:29

你都係要第9啫

我要第7呀
9我有兩個
KITSTON 發表於 2016-8-28 17:56

記錯左, 咁9留番俾我
第1今日應該無咩希望

我要髮力D留多D高質留言先
KITSTON 發表於 2016-8-28 18:04

加油呀, 支持高汁post

係咪已經截數, 係就發力又為下一日墊定底

唔是39分截數咩?
matthew1990 發表於 2016-8-28 21:37

因為有人06分已經reset左

可惡啊
matthew1990 發表於 2016-8-28 21:39

有咩咁可惡ze, 明天請早

明天開始好難髮力 ... 可能
matthew1990 發表於 2016-8-28 21:43

點解
  所以你唔見我而家墊定底先咩

聽日番新工 好難蛇王

都係個死人John 壞我地好事
下次見到佢我要狠狠搾爆佢
matthew1990 發表於 2016-8-28 21:47

可能聽日都係無咩人發力 你見上星期d平日死線低到無人有

保險起見 我而家先髮制人
matthew1990 發表於 2016-8-28 22:09

加油啊

一齊努力
matthew1990 發表於 2016-8-28 22:12

睇緊天與地

我用個第9同你交換個第6呀
KITSTON 發表於 2016-8-28 23:15

你唔係要第7咩

交換錯添
咁就送左個皇位俾佢
KITSTON 發表於 2016-8-28 23:22

好彩佢都有好多7, 都係fair deal

究竟今年新城做番好個榜之後
年尾重會有幾多歌手去頒獎禮呢
matthew1990 發表於 2016-8-29 00:09

咁榜同頒獎禮可以係兩回事

可能頒獎禮都會高質左呢? (FF)
matthew1990 發表於 2016-8-29 00:18

boxing day就知

其實如果佢正正常常咁做個show
絕對會比tvb/rthk好
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-29 00:27

點為之正正常常而家都係一個show

兔兔係隔離 PO 話自己瘦咗,莊子應該更易應付
賴爽 發表於 2016-8-29 09:19

動物瘦左, 唔係變左無肉食咩

我要守業
JasOh103 發表於 2016-8-29 21:19

今日截左數

上面個個咁發力做咩, 人地要爭第1

佢真係好衰!
nicholashin 發表於 2016-8-29 22:11

又唔係未攞過第1

我好似好多個 5
kwanie 發表於 2016-8-29 22:16

我有7個5, 你夠唔夠多先

今日條線應該好低, 睇下係唔發力嘅情況下有無第9

原來harryharry無on,咁我post啦 ><
今日原來係琴日原班人馬

最近 24 小時發帖  ...
KITSTON 發表於 2016-8-30 21:24

之前有無試過

好似三月都無試過
又阻我拎第7位
KITSTON 發表於 2016-8-30 22:05

咁證明定咩, 今日無咁熱鬧

稍為髮力
KITSTON 發表於 2016-8-31 20:39

都唔知邊個set左50分reset, 一陣唔係提早截數就係要俾人cut勁多

咁係咪會計8:50?
KITSTON 發表於 2016-8-31 20:42

唔知, 應該係睇出榜個人嘅心情

KITSTON 發表於 2016-8-31 21:38

今日邊個出榜先

我同NH皆大歡喜喔,感動

最近 24 小時發帖 排行榜
01 02 matthew1990 49
0 ...
KITSTON 發表於 2016-8-31 22:01

功德完滿 恭喜恭喜
  發帖榜ap類別係咪都要暫告一段落

多謝

5>2>10>8>2>4>8>1>6>9>X>X>6>9>2>3>2>6>5>1>10>3>9>6>4>7

挑戰最後兩日拎2同8,咁就 ...
KITSTON 發表於 2016-8-31 22:18

發多兩日 不過1同9睇黎都唔係屬於我

出40個post而m版主又唔髮力你就1到

1個鐘前仲係第10
KITSTON 發表於 2016-8-31 22:23

最衰都係佢個日又話早D墊底點知搶左個第一番黎

今次到我打緊以為你唔on添

仲以為可以搶到第2位添
5>2>10>8>2>4>8>1>6>9>X>X>6>9 ...
KITSTON 發表於 2016-9-1 21:36

你又fail

估唔到NH最後都髮力+估唔到夠鐘扣幾個琴日post
KITSTON 發表於 2016-9-1 21:47

你唔係應該知大慨琴日咩時候發過力咩

我份人唔係咁計算o既
KITSTON 發表於 2016-9-1 22:22

呢d唔係計算, 呢d係補底

太難計要補幾多

BTW 我今晚應該都出左 ...
KITSTON 發表於 2016-9-1 23:24

無人叫你數住, 只係大慨係多與少都知掛

不過唔數住又好易一post之差fail

計自己
KITSTON 發表於 2016-9-1 23:32

咁幫你唔到, 呢d都係天意, 係你就係你

好似我宜家咁出咁多post聽日注定搶唔到第8
不如大髮力搶多個第1算,唔洗計,狂出就得 ...
KITSTON 發表於 2016-9-1 23:52

咁你加油啦 我而家都係只求上榜算

你掙D咩?
KITSTON 發表於 2016-9-1 23:54

1 同 9

你應該都過左9不如一齊爭1?
KITSTON 發表於 2016-9-2 00:12

我好識禮讓嘅