返回列表 發帖
喊岀黎
大哥就算世界同愛在天地變左耶歌
PUN DIE
hinz 發表於 2016-8-12 22:28

大哥還可以

就算世界無童話。班choir 真係災難級。。。

可能M 會員有份唱

唱左我叻女我可以肥喎
tungbilly 發表於 2016-8-12 23:19

JANICE 今日瘦了好多

只係今日?
lblemon 發表於 2016-8-13 01:11

可能係無哂水腫呀。。

我個Choir 好高質嘎
衛蘭下次可以考慮用我
matthew1990 發表於 2016-8-13 01:13

未聽過。唔知你班人高唔高質

最搞笑JANICE 問大家班CHOIR好唔好。台下零反應
大哥最好。最災難級係就算世界無童話

Ah...... why I smile cos you make me smile Ah...... why I smile cos you make me smile 變哂。嚇到我呢。心都離一離。我是歌手???
今日排隊已經聽到災難級別一次。之後入到場再聽一次。班CHOIR 真係要KILLING THEM SOFTLY  

梗係啦
大哥無乜點執 只係多左少少和音
hinz 發表於 2016-8-13 02:01

大哥最後幾粒音變了我是歌手。不過算唔錯了。

本帖隱藏的內容需要積分高於 2500 才可瀏覽

嘩, 對個choir好有興趣
lblemon 發表於 2016-8-13 02:20

https://www.youtube.com/watch?v=3wD2mwO5qE4

難為編個個 陰功
呢首仲要係我第一首2weeks no1 唉
hinz 發表於 2016-8-13 02:51

勁BAD TASTE LOR

依首歌D 英文歌詞咁正。依家搞成咁

錯過你佢仲叫大家識唱一齊唱
hinz 發表於 2016-8-13 03:03

開心到訓唔著。

Janice 衛蘭音樂會2016 心亂如麻 大合唱版。好感動。
https://www.youtube.com/watch?v=PBjS4ljFoz0

番到屋企有wifi 終於睇到最尾條片喇 (驚嚇)
matthew1990 發表於 2016-8-13 13:49

Hong Kong Gospel Choir。。。高質嗎???

定平日不錯。今次變了教會聖詩STYLE 變了災難級別???

番到屋企有wifi 終於睇到最尾條片喇 (驚嚇)
matthew1990 發表於 2016-8-13 13:49

我上面有LINK 有全首災難級。。。

hinz 發表於 2016-8-13 14:36

睇唔到。。。

首歌真係好hit
kayzzz 發表於 2016-8-13 20:04

聽到我眼濕濕。。

是你不想我啦 甚至不找我啦 無非幾天變化 就像摑我幾千巴
聽完好想喊。。

呢個編曲同和唱更貼近首歌既意境,我覺得係好精彩既嘗試,呢種gospel風格係外國好常見啦。 ...
powerful 發表於 2016-8-13 23:38

貼近教會意境???  想知道咩意境呢。

可能我接受唔到教會STYLE。。

外國D 動作好齊。香港依隊。。

就係願望世界如童話,大家一同實現既畫面。

呢種音樂可能係教會聽到,但其實起源唔係教會,而係街頭。好 ...
powerful 發表於 2016-8 -14 00:25

騷靈味道 JANICE 唱到。

不過班CHOIR 真係只識WUUU WOOO 有D 人舉起手,有D 人無舉,有D人 擺動身體方向都唔係跟大隊。收音好散。
唔覺達到高水平。

意境,方向係好。不過做唔到應有水平。