返回列表 發帖
我想一次過lap下佢地D樣

keyboard X,然後搵張身份證 有ID no.,不過唔知邊度add  ...
KITSTON 發表於 2016-8-11 22:58

可以話隻隻d樣都好核突
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

有冇人玩過neopets
HOTMAN 發表於 2016-8-4 22:53

meeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

宜家仲有玩
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

到宜家間中仲會上去拎下野
不過由中文版唔再更新開始已經接近零興趣 ...
KITSTON 發表於 2016-8-5 15:17

我好耐之前已經轉左玩英文版
因為英文版好似多 D 好康
係有個係 Neopets 識既台灣 friend 同我講
我先知中文版 discontinue 左
二〇二三年度全女班投票

話說有冇人有玩Guts and Glory

我拎左火

Raptorch is a small bipedal dinosaur Pokémon, resembling a combination of a velocirapto ...
matthew1990 發表於 2016-8-11 22:59

恐龍加穿山甲
BTW 第一個Gym leader係前Champion 呢個劇情合理咩?

我好耐之前已經轉左玩英文版
因為英文版好似多 D 好康
係有個係 Neopets 識既台灣 friend 同我講
...
616.1314 發表於 2016-8-11 23:09

英文版無興趣睇

我黎搭下neopets
E家我總資產有690萬np
月頭打左3隻小遊戲top 8 月尾又袋多2萬
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

我黎搭下neopets
E家我總資產有690萬np
月頭打左3隻小遊戲top 8 月尾又袋多2萬 ...
b01091018 發表於 2016-8-11 23:19

有左 Trudy's Surprise 之後 NP 易搵左好多
二〇二三年度全女班投票

恐龍加穿山甲
BTW 第一個Gym leader係前Champion 呢個劇情合理咩? ...
KITSTON 發表於 2016-8-11 23:18

第一代小茂都係gym leader啦
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

恐龍加穿山甲
BTW 第一個Gym leader係前Champion 呢個劇情合理咩? ...
KITSTON 發表於 2016-8-11 23:18

玩得咁快

召集所有愛sims亦愛笑既面孔

召集所有愛sims亦愛笑既面孔
bagfgfcde 發表於 2016-8-11 23:42

<333333333由SIMS1玩到SIMS4

屮SiU霖屮 發表於 2016-8-11 23:42

最愛整死啲人
有次叫左個死神住入黎

我記得自己細個玩果陣好驚隻小丑
因為成日搞到啲人唔開心

第一代小茂都係gym leader啦
matthew1990 發表於 2016-8-11 23:26

不過champion D精靈level得10好似唔夠說服力
玩得咁快
kevinlai1621 發表於 2016-8-11 23:40

我避開左兩三個路邊挑戰者直衝去下一個city

BTW 我download完個遊戲之後o係CHH D post睇唔到D youtube片,變左一個窄o既黑色長方形
點醫番好佢?

有冇人玩過

仲有EMPIRE EARTH<33333
好鐘意玩依類戰爭GAME<3

不過champion D精靈level得10好似唔夠說服力

我避開左兩三個路邊挑戰者直衝去下一個city{ ...
KITSTON 發表於 2016-8-11 23:48
唔關個game事 我都見到黑色長方形

nicholashin 發表於 2016-8-11 23:52

咁我都放心D
希望CM早日康復

我記得我玩過既game順序既有
1. 牧場物語 (金手指+小矮人幫手是常識吧)
2. 跑online
3. 暗黑online (台服,好好玩,但太多人掛機所以摺左,之前係hk以暗黑傳說online重現,但已經冇哂興趣)
4. 幻想學園 (聽到個名都變左傅穎)
sims同尼奧就咩時段都有玩
之後仲有玩過啲廢game既 但連名都冇印象lu

nicholashin 發表於 2016-8-11 23:52

我都係
我仲以為係自己電腦問題添
二〇二三年度全女班投票

BTW 我download完個遊戲之後o係CHH D post睇唔到D youtube片,變左一個窄o既黑色長方形點醫番好佢?
KITSTON 發表於 2016-8-11 23:48

坤坤播毒
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

坤坤播毒
matthew1990 發表於 2016-8-12 00:04

咁D毒係咪都只係偽毒?

我記得我玩過既game順序既有
1. 牧場物語 (金手指+小矮人幫手是常識吧)
2. 跑online
3. 暗黑online (台服, ...
bagfgfcde 發表於 2016-8-11 23:59

幻想學園正呀
以前因為想一次過玩哂啲職
所以一開五視窗咁lag住玩
Happy and Blessed.

有左 Trudy's Surprise 之後 NP 易搵左好多
616.1314 發表於 2016-8-11 23:23

去到13定14日斷左 10萬
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

咁我都放心D
希望CM早日康復
KITSTON 發表於 2016-8-11 23:54

可能唔係CM問題都唔定
今日我見某外國音樂討論區 啲Embedded既Youtube8片都係咁

可能唔係CM問題都唔定
今日我見某外國音樂討論區 啲Embedded既Youtube8片都係咁  ...
matthew1990 發表於 2016-8-12 09:53

用手機上好似正常

話說今日開番neopets玩
點知佢問番我個出生日期
由於我個假出生日期已經唔記得左
所以只能夠睇住我隻 宇宙滾豆 對住我發歐
Login唔到-_-

點知佢問番我個出生日期
所以只能夠睇住我隻 宇宙 ...
harryharry 發表於 2016-8-14 01:48

同我一樣明明有隻令令SKIN都入唔到

玩過既ONLINE GAME 有:
1. 童話
2. 彩虹冒險
3. 跑
4. 彈水阿給
....

點知佢問番我個出生日期
harryharry 發表於 2016-8-14 01:48

生日日期通常都唔轉, 係年份會唔記得ze

雖然我有兩個帳都係用真生日日期

1. 童話
2. 彩虹冒險
3. 跑
4. 彈水阿給
....
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-14 03:15

我第一個玩既online game係炸彈超人online,所以執左之後好鐘意玩彈水阿給
依家好久唔久都會玩佢同同系既跑跑卡丁車
仲有以前曾經有個玩閃避球既og好短時間出現過,都幾好玩不過應該無咩人知

我第一個玩既online game係炸彈超人online,所以執左之後好鐘意玩彈水阿給
依家好久唔久都會玩佢 ...
tungbilly 發表於 2016-8-15 14:30

我本身都係炸彈人online先!
但係之後彈水多人玩d所以轉佐去玩

我本身都係炸彈人online先!
但係之後彈水多人玩d所以轉佐去玩
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-27 02:22

竟然!!! 我以為無咩人玩過炸彈人添!!!
雖然彈水玩法多d,但我始終都係鐘意炸彈人多d
n年前仲特登搵左個外國server玩返

點知佢問番我個出生日期

呢個情況應該所有人都試過
o個時為左有交友系統定唔知咩專登報大個歲數 好彩我個active account間中有登入下唔會問我生日

1. 童話
2. 彩虹冒險
3. 跑
4. 彈水阿給
....
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-14 03:15

我玩過
寵物王
彈水呀給
蒸氣幻想
81keys

竟然!!! 我以為無咩人玩過炸彈人添!!!
雖然彈水玩法多d,但我始終都係鐘意炸彈人多d
n年前仲特登 ...
tungbilly 發表於 2016-8-27 09:48

我記得炸彈人好似有得打王

呢個情況應該所有人都試過
o個時為左有交友系統定唔知咩專登報大個歲數 好彩我個act ...
KITSTON 發表於 2016-8-27 11:16

係因為賭博遊戲要18歲 唔係會賺少好多

好精彩<3

話說有冇人有玩MINI METRO
玩下玩下又幾好玩

話說有冇人有玩MINI METRO
玩下玩下又幾好玩
屮SiU霖屮 發表於 2016-11-13 23:15

呢個我有興趣,因為關於鐵路
但其實玩乜

呢個我有興趣,因為關於鐵路
但其實玩乜
tungbilly 發表於 2016-11-14 09:56

用最少既線路將d地鐵站link埋一齊
我覺得好難玩 成日爆

Awards season over....
Saboteur?
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

Awards season over....
Saboteur?
JasOh103 發表於 2017-1-17 11:52
如果有時間玩就好啦

如果有時間玩就好啦
nicholashin 發表於 2017-3-5 12:51

個個都有時間架啦 不過呢個月要用嚟上榜

JasOh103 發表於 2017-3-5 13:23
要珍惜上榜既最好時光

要珍惜上榜既最好時光
nicholashin 發表於 2017-3-5 13:24

Phil: 我要做Joey!!!!!

其實唔係PC game
但係我想問下nintendo switch值唔值得入手

JasOh103 發表於 2017-3-5 13:23

希望大家用上榜嘅時間轉晒去玩