返回列表 發帖

#Cool Cafe 電腦遊戲台#

歡迎大家討論下自己玩緊咩PC Game嘎
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

依家對手遊有興趣啲

fm2016
明星志願3

想玩music wars empire 但我冇用steam
Happy and Blessed.

fm2016
明星志願3

想玩music wars empire 但我冇用steam
jose 發表於 2016-8-4 21:06

FM同明星志願都係我熱愛既遊戲
不過兩個都極燒時間
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

有無人玩過魔獸世界
最愛血精靈聖騎 同 牛頭人德魯伊

我電腦好多game,點算
好想玩呀!!!!!!
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

冇電腦點玩電腦game
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

冇電腦點玩電腦game
HOTMAN 發表於 2016-8-4 21:58

慘。。。PC game好好玩架

一個小子 發表於 2016-8-4 22:16

仲玩P&D真係好長情

有冇人玩過neopets
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

仲玩P&D真係好長情
harryharry 發表於 2016-8-4 22:47

我好多舊game

HOTMAN 發表於 2016-8-4 22:53
有 但完全唔記得點玩

玩下民國無雙先

KITSTON 發表於 2016-8-4 21:03

依個真係經典
小學個時已經玩佢網頁版

仲玩P&D真係好長情
harryharry 發表於 2016-8-4 22:47

新潮應該玩神x 之塔

新潮應該玩神x 之塔
一個小子 發表於 2016-8-5 06:02

神魔依家都out out地

harryharry 發表於 2016-8-5 11:27
係好out 街上都唔再見人玩

已經吾記得acc

係好out 街上都唔再見人玩
nicholashin 發表於 2016-8-5 12:22

台灣三大國民game

harryharry 發表於 2016-8-5 11:27

咁resident evil 7

到宜家間中仲會上去拎下野
不過由中文版唔再更新開始已經接近零興趣

咁resident evil 7
一個小子 發表於 2016-8-5 15:10

期待不過冇曬舊角色有D失望

期待不過冇曬舊角色有D失望
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-5 19:19

恐怖元素

[PC] After Nine Years Of Work, Fans Release Their Own Pokémon Game
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

到宜家間中仲會上去拎下野
不過由中文版唔再更新開始已經接近零興趣 ...
KITSTON 發表於 2016-8-5 15:17

雞蛋卷同果凍

After Nine Years Of Work, Fans Release Their Own Pokémon Game
**** 本內容被作者隱藏 ****

...
matthew1990 發表於 2016-8-11 19:50

500 Internal Server Error
雞蛋卷同果凍
harryharry 發表於 2016-8-11 20:02

已經唔想清個物品櫃

500 Internal Server Error
KITSTON 發表於 2016-8-11 20:49

有時要click 幾次先入到 (我入到啵)

一個小子 發表於 2016-8-4 22:16

有時要click 幾次先入到 (我入到啵)
matthew1990 發表於 2016-8-11 20:52

宜家得啦 有無毒架?

雞蛋卷同果凍
harryharry 發表於 2016-8-11 20:02

好懷念 有得買股票同搖錢樹

宜家得啦 有無毒架?
KITSTON 發表於 2016-8-11 20:58

Kotaku 介紹嘎

Kotaku 介紹嘎
matthew1990 發表於 2016-8-11 20:59

Install緊,好似好正咁
旗袋見到堆自創Pokemon

KITSTON 發表於 2016-8-11 21:07

好有以前玩金銀版feel
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

KITSTON 發表於 2016-8-11 21:07

可以加好友TRADE寵同對打

好有以前玩金銀版feel
kevinlai1621 發表於 2016-8-11 21:08

佢個故事background都幾有教育意義不過好長

可以加好友TRADE寵同對打
matthew1990 發表於 2016-8-11 21:14

交換id名

佢個故事background都幾有教育意義不過好長

交換id名 ...
KITSTON 發表於 2016-8-11 21:30

我都無認真睇, 就係知無左阿媽
  邊到睇

我都無認真睇, 就係知無左阿媽
  邊到睇
kevinlai1621 發表於 2016-8-11 21:31

D主角Pokemon好核突佢安排左火俾我

我識按X睇ID,不過唔識add friend

我識按X睇ID,不過唔識add friend ...
KITSTON 發表於 2016-8-11 21:42

我係草, 火個隻配地面系, 草係配鋼, 水係配電

我係草, 火個隻配地面系, 草係配鋼, 水係配電
kevinlai1621 發表於 2016-8-11 21:45

原來係咁

原來係咁
KITSTON 發表於 2016-8-11 22:00

已經第一時間上網搵到個pokedex
  頭先捉左隻蟲配妖精系

成個game d 配搭都幾新鮮

已經第一時間上網搵到個pokedex
  頭先捉左隻蟲配妖精系

成個game d 配搭都幾新鮮 ...
kevinlai1621 發表於 2016-8-11 22:02

有無個Pokedex可以一次過睇到晒D大圖?
我搵到o個個要逐隻入去睇好煩

有無個Pokedex可以一次過睇到晒D大圖?
我搵到o個個要逐隻入去睇好煩 ...
KITSTON 發表於 2016-8-11 22:26

http://pokemon-uranium.wikia.com/wiki/Tandor_Pokedex

kevinlai1621 發表於 2016-8-11 22:30

我就係搵到呢個,要click入去先見到大圖o既,而且細圖好多都對唔番隻野

交換id名
KITSTON 發表於 2016-8-11 21:30

邊度搵ID名?

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我就係搵到呢個,要click入去先見到大圖o既,而且細圖好多都對唔番隻野 ...
KITSTON 發表於 2016-8-11 22:36

對名唔得咩 其實你想做咩

我識按X睇ID,不過唔識add friend ...
KITSTON 發表於 2016-8-11 21:42

火嗰隻係恐龍仔

對名唔得咩 其實你想做咩
kevinlai1621 發表於 2016-8-11 22:43

我想一次過lap下佢地D樣
邊度搵ID名?
matthew1990 發表於 2016-8-11 22:39

keyboard X,然後搵張身份證 有ID no.,不過唔知邊度add friend

火嗰隻係恐龍仔
matthew1990 發表於 2016-8-11 22:52

唔係穿山甲咩? Professor俾左咩你?

我想一次過lap下佢地D樣

keyboard X,然後搵張身份證 有ID no.,不過唔知邊度add  ...
KITSTON 發表於 2016-8-11 22:58

我拎左火

Raptorch is a small bipedal dinosaur Pokémon, resembling a combination of a velociraptor and an armadillo.