返回列表 發帖
個cover想點………kelly衝上太空咁,升仙feel
stephybest 發表於 2017-4-10 18:28

好過原先果個啦
【This is MC】澳門見

cut曬wyman作詞既歌

You’re The One dvd 都有,係cd無
newguy 發表於 2017-4-10 18:04

無咗最佳位置,發生咩事...
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

佢都幾得意,演唱會2015年12月開,2016年8月出dvd+cd,2017年4月先出藍光,每次都係相隔8個月

相集唔同左
DVD係33頁 BR 28
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

相集唔同左
DVD係33頁 BR 28
hinz 發表於 2017-4-11 00:03

應該加澳門、大馬同Reno站D造型
不過封面真心失望

Fxxk 依家先出 on8+1
前排見佢咁耐都未出,以為爛尾,買左DVD ...
fifty1205 發表於 2017-4-10 17:47

Same. 已經無興趣買

死忠粉又要買了

其實買左隻DVD 番黎都無咩點睇..太朦LOL

我諗應該係版權既問題 搞左勁耐先出?
環球最近出既DVD都有呢個問題 上次EASON個SHOW無左一堆歌

今次就到KELLY格左八個月先出DVD 再間左半年先出藍光
但竟然唔齊歌 最佳位置都可以無 ....不如買番DVD好過

WHY now?

佢都幾得意,演唱會2015年12月開,2016年8月出dvd+cd,2017年4月先出藍光,每次都係相隔8個月 ...
阿mark 發表於 2017-4-11 00:02

年年有碟出
唔爭在出And Then第二版
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

年年有碟出
唔爭在出And Then第二版
John 發表於 2017-4-12 15:18

and then個平裝版算唔算第二版

btw,上年12月買左DVD現在先出BR

我比較想知sidecut medley cut左嫁妝會變成點
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

好過原先果個啦
lemontea1069 發表於 2017-4-10 18:34

X2 靚過之前好多

但點解cut咁多歌
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

其實環球同Y 咩事
【This is MC】澳門見

公價$269