返回列表 發帖

[Nov/2016] Super Girls "Shine On" Live 2016

Super Girls "Shine On" Live 2016

演出日期 : 2016年11月11日(晚上8時15分)
票價 : HK$680 / HK$380 / HK$280
地點 : 九龍灣國際展貿中心匯星Star Hall

優先訂票日期 : 8月24日至8月27日
優先訂票網址 : www.aegpromotion.com/SuperGirls2016
(8月24日早上9時至8月27日晚上11時59分)
優先訂票熱線 : (852) 28611611 預留座位
(上午9時至晚上9時)

(每張信用卡經熱線/網上最多可訂購20張門票,將收取每張門票HK$32之手續費用。)
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

九展都賣680
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

D樣全部唔認得咁滯 右二似Shiga
BTW 隊長點解唔係企中間

可以影得再seven d...
利申:唔係鏡粉

非常期待
睇來只喺fc有880飛出售

右至左
陳敏之 Aka 谷微 連詩雅 鍾舒曼
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

右一係咪美漫黎
人大了珍惜今次不可有下次

右至左
HOTMAN 發表於 2016-8-21 00:07

左至右先o岩 呢個配搭開演唱會都幾新鮮
Aka真係望極都仲係佢自己,好強o既辨識度

左至右先o岩 呢個配搭開演唱會都幾新鮮
Aka真係望極都仲係佢自己,好強o既辨識度{: ...
KITSTON 發表於 2016-8-21 00:12

係左至右

琪待呢個拼盤show嗄
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

唔知佢地夠唔夠歌唱咧

偽毒會唔會做嘉賓?

我反而覺得左一似A Lin

右至左

你即係話其他四女知名度低?

對 SG 好感係有

但未至於比 680 入去撐咁囉

cheronna因乜事搞到邪骨妹咁
heidi扮大波托胸咩料
jessica做完激光脫毛? 連頭髮都冇埋一截
Happy and Blessed.

cheronna因乜事搞到邪骨妹咁
heidi扮大波托胸咩料
jessica做完激光脫毛? 連頭髮都冇埋一截 ...
jose 發表於 2016-8-21 01:20

Heidi 用條頸鏈扮 _ _
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

Heidi 用條頸鏈扮 _ _
matthew1990 發表於 2016-8-21 01:30

Pun

偽毒會唔會做嘉賓?
kayzzz 發表於 2016-8-21 00:47

佢去既話好有可能會有生命危險

DIU..

左一點睇都係陳敏之 右二係泳兒定淫KAY 中間應該係MADAM LO

你即係話其他四女知名度低?
kayzzz 發表於 2016-8-21 00:48

一定係最受歡迎男歌手吳業坤帶紅咗Aka條臭貨啦

右至左

和議!
love wins!

啲企位唔同哂嘅
love wins!

海報係咪珠寶贊助

680睇super girls,平時D live...
影得最靚反而係jessica

乜人都可以開演唱會
我估錯這個世界得到教訓

又STAR HALL -_-"

一直都分唔到cheronna jessica
今次仲要變左個輸慢出黎認知障礙
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

當Twins 同Joey 紅館開演唱會都係收$680 嘅時候
Super Girls 同JW 係Star Hall 開 都收同價 真係有點兒那個

對 SG 好感係有

但未至於比 680 入去撐咁囉
賴爽 發表於 2016-8-21 01:03

咁咪買$280睇下算
我諗又唔會唔好睇既

乜人都可以開演唱會
mrshadowll 發表於 2016-8-21 19:14

多謝坤哥啦
不過ffx都開到啦

右至左

官方係咪睇到呢個comment所以轉poster?

KITSTON 發表於 2016-8-25 12:53
終於搵翻Super Girls拍

KITSTON 發表於 2016-8-25 12:53

可能UPLOAD錯左

咁咪買$280睇下算
我諗又唔會唔好睇既
Lewis 發表於 2016-8-25 12:44

Wanna go tgt?

我想講新個張咪一樣咁怪
除左aka同heidi之外
其他人個樣都好_

我相信去THANN 買野會有飛送

星期五晚, 有興趣, 等公售

遲左入黎
好想睇原本果張poster
DM多仔多到覆唔哂

價位好似高咗啲。唔係好值。

AKA又係呢個無辜樣

星期五開show推一推啦
睇Heidi story見到有小丸子同小幸運

其實d飛去成點??

今天開show都無人講
我家林奕匡去咗做嘉賓

今天開show都無人講
我家林奕匡去咗做嘉賓
nicholashin 發表於 2016-11-11 22:40

嘩好彩無去姐
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

希望有去睇嘅cm會員分享下
有興趣知多唔多吉位嘎

哇d styling想點= =
得罪左人呀...

得罪左人呀...
tungbilly 發表於 2016-11-12 00:15

唔係好多吉位,開場計都有8成入座
自己歌差唔多唱晒,除左迷失東京
一貫地Heidi唱得最差,Cheronna唱得最好
嘉賓有林奕匡、農夫同埋唱左2句I Belong To U既陳詩欣

好好睇呀!~

得罪左人呀...
tungbilly 發表於 2016-11-12 00:15

我覺得Aka應該似係得罪左人,
件件衫都好核突,
肉色衫而家打底咩?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊