返回列表 發帖
可能攝太歲就係咁解a_a
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-25 23:17

同埋"有聲"

其實點解呢幾句會變得咁經典

有公售,仲要好易買飛添
hin0526 發表於 2016-8-25 22:37

包場果場好似無公售

係呀, 佢果次演唱會係易買票架
個人覺得果次演唱會最靚仔, 人靚衫靚

我好想睇頭尾兩場
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-25 23:17

睇美之既話, 我唔想睇太後的場次, 畢竟女歌手氣力較差, 去到第5,6場會有疲態

睇美之既話, 我唔想睇太後的場次, 畢竟女歌手氣力較差, 去到第5,6場會有疲態 ...
lblemon 發表於 2016-8-25 23:52

但跟據過往經驗
佢頭個幾場好多蝦碌

有架, 去年上唔到我是歌手, 內地貼吧好多人話想睇軒仔, 可惜上唔到.  
當然, 都有少量人話佢港獨,...
lblemon 發表於 2016-8-25 23:46

淨_bb就算啦 殘雞一個 核突到_

聽講美軒參加廣東電視台一個山寨我歌嘅節目。。。
笑笑就美麗

回復 55# Trahaearn

是山寨好聲音同我是歌手,做歌手導師+比賽

有架, 去年上唔到我是歌手, 內地貼吧好多人話想睇軒仔, 可惜上唔到.  
當然, 都有少量人話佢港獨, 中港矛 ...
lblemon 發表於 2016-8-25 23:46

美軒又千字文又post 「一點都不能少」 ,邊有可能港獨 lol

佢仲有內地fans咩?佢俾淨__bb鬧唔愛國喎
kayzzz 發表於 2016-8-25 20:00

冇曬d路人甲乙丙丁o者,fans仲有大把
畢竟廣州地區嘅no.1地位歌手
睇佢微博comments而家都正常翻曬啦
亦都出席翻內地節目

奇袋美軒係啲訪問話會同美之出隻輕鬆玩樂大碟support呢次演唱會,到最後變成出新曲+精選EP

但跟據過往經驗
佢頭個幾場好多蝦碌
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-26 00:17

呢啲唔係睇美之嘅重點咩

好期待
應該會買頭場
但唔知買300定480好
因為BEA啲垃圾買300真係山頂到唔山頂
上次睇美之訂飛真係夠膽去到最後一行嬲到我

聽講美軒參加廣東電視台一個山寨我歌嘅節目。。。 ...
Trahaearn 發表於 2016-8-26 01:05

內地資訊長期被過濾, 針對呢d 話題, 普遍內地人的認知係十分片面, 好容易做成以訛傳訛的情況, 所以有心抹黑既人係可以為所欲為.  基本上, 廣東省的比較多內地人習慣翻牆睇外地資訊, 對香港政治情況和相關藝人觀感持平一d.

另外,軒仔係廣州之光黎, 廣州人好自豪出左個可以在香港真正紅既歌手, 無論點佢地都會支持美軒的.  呢d 情懷好難受抹黑影響的

美軒又千字文又post 「一點都不能少」 ,邊有可能港獨 lol
mc) 發表於 2016-8-26 06:58

普遍內地人以為"佔中" 就係"港獨", 因為內地以訛傳訛係咁.

幾好吖,兩個一齊開多啲娛樂性,唔錯

其實有冇人諗過02年底唱my way果個廣州仔會成為今日香港樂壇一哥
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

美蛋fb話9月26日urbtix公售

連公售都早成四個半月

聽講美軒參加廣東電視台一個山寨我歌嘅節目。。。 ...
Trahaearn 發表於 2016-8-26 01:05

嘜王爭霸? 泳兒同洪卓立之前都參加過

KITSTON 發表於 2016-8-26 22:25

上屆咪王爭霸冠軍係C AllStar...

美軒應該唔係玩咪王啦, 我估.

上屆咪王爭霸冠軍係C AllStar...

美軒應該唔係玩咪王啦, 我估.
lblemon 發表於 2016-8-26 22:41

正是嘜王爭霸,出左新聞啦...
偶像全部也不倒  爸媽以後也安好
最好 我在意的 任何面容都 不會老

正是嘜王爭霸,出左新聞啦...
uponand 發表於 2016-8-26 22:42

咪王本質上係素人比賽, 美軒去做參賽者, 定做隊長之類?

美軒同素人比既話, 贏硬喎

咪王本質上係素人比賽, 美軒去做參賽者, 定做隊長之類?

美軒同素人比既話, 贏硬喎 ...
lblemon 發表於 2016-8-26 23:13

上年無太留意呢個節目,唔清楚賽制,不過訪問講張軒作為明星嘉賓參賽,我都覺得實力太懸殊,
樓上有話係好聲音+我是歌手混合版,具體係點要睇過先知

HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

上年無太留意呢個節目,唔清楚賽制,不過訪問講張軒作為明星嘉賓參賽,我都覺得實力太懸殊,
樓上有話係 ...
uponand 發表於 2016-8-26 23:17

應該係今年改左形式吧...

其實佢地可以開到show係咪要多謝容祖同克勤?
開左個先例可以唔同公司合作開大型show(是咪轉會就後話喇)
原來咁快公售,咁可能唔優先了

其實佢地可以開到show係咪要多謝容祖同克勤?
開左個先例可以唔同公司合作開大型show(是咪轉會就後話 ...
tungbilly 發表於 2016-8-27 09:52

佢地係咪都會好似 祖祖x宋生 咁唱好多人地既合唱歌架?
會唔會有 千嬅xEason  /  千嬅x祖祖 架

KITSTON 發表於 2016-8-26 22:25

喺啊 當系報答珠江頻道啊嘛
笑笑就美麗

會唔會有 千嬅xEason  /  千嬅x祖祖 架 {:4_101: ...
Jacz 發表於 2016-8-27 13:59

應該有 我願意, 日與夜
自己歌實有 手望, 高八度

幾時公開?

幾時公開?
艾石仔 發表於 2016-8-29 12:29

26/9公售。

三面台定四面台

想睇星期六
但星期六一定係最多人想睇嘅
位置唔會好得去邊

唔係三面台呀嗎???三面台即刻興趣大減
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

會唔會有 千嬅xEason  /  千嬅x祖祖 架 {:4_101: ...
Jacz 發表於 2016-8-27 13:59

送生已經正式簽約英皇喇,同霆鋒古sir成新師兄弟

回復 1# hinz

期待中。。。。。。。
kevin

好難得跨公司合作

回復 72# hinz

個poster 影得唔錯

東亞訂飛好定等公售好?

明天AEG 優先訂票, 26號公售

東亞訂飛好定等公售好?
mainlib 發表於 2016-9-18 21:40

有得訂梗係訂啦,如果預訂好爆,公售咪乜都買唔到?(除非你等加場)
隔離壇見到訂票都係越早訂越前,都幾公平

我仲等緊歌迷會消息,希望會有團購...

有得訂梗係訂啦,如果預訂好爆,公售咪乜都買唔到?(除非你等加場)
隔離壇見到訂票都係越早訂越前,都幾 ...
uponand 發表於 2016-9-18 21:52

歌迷會一定會幫會員訂吧

歌迷會一定會幫會員訂吧
lblemon 發表於 2016-9-18 22:11

到今日都未落實有團購,如果最後無團購就等公售啦

到今日都未落實有團購,如果最後無團購就等公售啦
uponand 發表於 2016-9-18 22:22

軒仔香港冇歌迷會. 可能因為咁,冇得做歌迷會訂票?

軒仔香港冇歌迷會. 可能因為咁,冇得做歌迷會訂票?
lblemon 發表於 2016-9-18 22:30

佢係廣州有歌迷會,雖然無專人管理,
之前逢大show/舞台劇都會幫歌迷訂飛,
今次唔知英皇係咪有咩特別安排啦

隔離壇見到訂票都係越早訂越前,都幾 ...
uponand 發表於 2016-9-18 21:52

咁我聽日9點訂!! 希望入到..

18號300無哂??
我禁2張話不足
02 著地 - 鄧麗欣

終於買到 18/2
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

雖然冇打算信用卡優先訂, 但剛才還是試了一下.

搞乜鬼server busy page 冇得back 架? 下下要入返hp再click 軒之演唱會...

雖然冇打算信用卡優先訂, 但剛才還是試了一下.

搞乜鬼server busy page 冇得back 架? 下下要入返hp再click ...
lblemon 發表於 2016-9-19 10:02

睇嚟你好耐無優先訂,好耐之前已經係咁,乞人憎。

扣起我筆數,但乜7都收唔到
Infinity & Eternity

睇嚟你好耐無優先訂,好耐之前已經係咁,乞人憎。
hin0526 發表於 2016-9-19 10:06

sammi 而家呢個演唱會part 2, 我有嘗試幫朋友信用卡優先訂, 好似有得back 架喎

sammi 而家呢個演唱會part 2, 我有嘗試幫朋友信用卡優先訂, 好似有得back 架喎 ...
lblemon 發表於 2016-9-19 10:25

02 著地 - 鄧麗欣