返回列表 發帖
對路人黎講, 佢地2個一齊開估計有協同效應...

而且, 唔少粉會睇多過一場(例如我), 如果買到票的話

佢地 ...
lblemon 發表於 2016-8-25 17:51

我好想睇頭尾兩場

正月十幾仲有無得攝返d 利是先
kwanie 發表於 2016-8-25 22:38

可能攝太歲就係咁解a_a

睇美之既話, 我唔想睇太後的場次, 畢竟女歌手氣力較差, 去到第5,6場會有疲態 ...
lblemon 發表於 2016-8-25 23:52

但跟據過往經驗
佢頭個幾場好多蝦碌

仲等我收到風疑似再加20號tim 原來混吉
等內部飛出佐睇下係邊日先再決定另一場買邊日好

到手lu 頭場Row5<3

係出面行佐幾個圈 一個美之既燈牌都冇

有畫意係驚喜 但美之已經唱吾番種感覺
大致上要唱既歌美之都有唱 選歌我覺得ok
聽到摩天輪intro然後話送比你身邊個個個下 嚇佐嚇
高八度上保良唱過就知如果今晚唱應該會係災難
兩個都吾知做咩成日入錯歌 特別係張軒

整體泥講係失望
大部份美之編曲同唱都係咁多次最差
張軒就算啦 吾想提

Btw 見到個dancer黑褲入面著t back

上次井留白已經完美KO曬今日所有歌

留白獨唱? 冇野呀??
最不滿係張軒明明依個係合作演唱會
你獨唱時唱乜鬼其他歌呀
成件事好似分開佐兩條友做SHOW咁
等我仲咁期待

咩眼黎..
dongbb2332 發表於 2017-2-16 23:49

透視眼

邊個dancer
kwanie 發表於 2017-2-17 00:09

路人甲姐 唔係紅衫個個

係咪中間瞓左
Btw好心唱壯舉啦
艾石仔 發表於 2017-2-17 00:13

咪就係 定係小賓女走佐壯唔到舉

禤天揚真係好暴露
kwanie 發表於 2017-2-17 00:15

今次算有幾條布
hocc memento 衫都唔著

全晚最好睇我會首選ivana solo 畫意 水百合 酷愛 留白 果part
睇到目定口呆, 因為真心覺得好正
同埋果part ...
CunninG 發表於 2017-2-18 10:24

好認同 我真係好鐘意佢依堆由INTRO慢慢好輕力柔弱去唱
然後到後期一野爆上泥既歌 (雖然美之大部份既歌都係咁<3)
雖然佢好明顯唱唔番前期個種溫柔天使既聲
但係把聲就越黎越POWERFUL 水百合後個段個種震撼係
如果比我排我會將最好的/ 迷失藝術 擺上泥依PART 留白掉番後面先唱

其實我覺得畫意唱番原版
係因為始終過唔到電檢處
我成日覺得之前我來自火星/水百合個演唱會
因為班人唔識CHECK唔識美之既歌
(水百合會唱原版 可能係因為想當年本身跟本冇諗住出DVD)
可能之後事後CHECK番比人警告過唔可以再唱原版
之後個幾次會出碟既SHOW 都冇再唱畫意
就算上次文化中心都只係唱英文版

再加上因為今次有EGG係到唔可以亂博
如果因為一句歌詞攪到出唔到碟就IS SO LOWB
雖然可以後期改佐佢既

詩情 / 真心話 / 融了鐘的時間 都可以夾落其中一part 快歌度
而且應該多人識啲
係冇諗到會揀低科技同粒糖 ...
jasonng 發表於 2017-2-19 01:47

低科技有派台嫁 有mv 仲有係m記播過嫁