返回列表 發帖
正常都會開2月14到2月19啦

我想買尾場兩張,入唔到

買到19號 480la

難怪keep住唔加場

呢個演唱會會出一隻碟啵

演唱會期間,王菀之和張敬軒將會推出一張EP,收錄〈友誼的小船〉及各自翻唱對方的兩首歌,王菀之翻唱張敬軒 ...
effy 發表於 2017-1-25 14:10

張軒又話寫新歌,最後又無左件事
即係學陳廣偉咁出碟新version for演唱會用

係出面行佐幾個圈 一個美之既燈牌都冇
屮SiU霖屮 發表於 2017-2-16 19:53

佢又唔係行偶像路線,無又有咩問題

Medley膠味濃………
stephybest 發表於 2017-2-16 21:07

心諗睇朱咪咪v.s.尹光咩

Hit歌太亂鬥

好想聽風起了,靈魂相認,緋麗榭少年

應該會有part可以聽到手望、石徑、高八度呱

咁快encore無啦無啦

2317就完場太早啦
希望尾場會正啲
唔唱等同頭髮亂了已經多兩個quota唱風起了、deadline or 過雲雨、無能為力個啲啦

學友都喺2317完場
乐坛风云 發表於 2017-2-16 23:51

學友自己一個,而家睇二個

得大約11首歌係一齊唱
Lewis 發表於 2017-2-16 23:55

Joey X Hacken crossover完勝呢個多多聲
仲諗住兩個音樂人會好有自己想法
而家連Twins演唱會都好睇過佢地
究竟發生咩事

點樣?
咁CAS咪要5點先完?

另外究竟IVANA 有幾愛低科技之歌同粒糖有毒 ...
hinz 發表於 2017-2-17 00:02

係呀AKB48要做足3日添
我意思係兩個人唱多一兩首歌洗死咩

對比同樣Crossover ge jxh,差幾十條街
佢地起碼互保長短,而且真心落左好多功夫演繹d歌~同埋成個rundown好 ...
Flambeau 發表於 2017-2-17 10:05

Wyman都話budget唔夠啦
或者衰啲咁講,有啲人適合做朋友但唔適合合作
佢地之前都有講傾極都傾唔掂個rundown
齋睇啲歌其實無flow又每part同每part無連接
但係用一個童話故事包裝佢地所有既歌黎做一個好流暢既flow其實好難咩?
我就真係唔知佢地呢半年用左幾多心機落呢個演唱會到
認真,呢個演唱會製作似「尹光X朱咪咪金雞報喜伊館新年檔期演唱會」

突然覺得JY * HACKEN做得勁好~
低bb 發表於 2017-2-17 11:06

同樣有搖搖板,JY X HACKEN都高級啲

廢禮同麻利班商台dj 讚到天上有地下無喎
cathay1996 發表於 2017-2-17 15:06

我見麻利ig以為佢恥笑添

小賓女今日都有捧場sweet

今晚之後我又愛上左王菀之啦
聽日開始狂loop佢啲歌
好正!!!!

哥歌加咗喺邊度?
DearMargaret 發表於 2017-2-20 14:37

我真的受傷了之後

懷疑歌迷會預先知道有冇second encore,明知冇,就走咯

事實上,昨晚2位歌手降落台之後,肯定30秒內已經開 ...
lblemon 發表於 2017-2-20 14:16

Joey x Hacken,美千上個演唱會尾場開大燈都試過出番黎啦
無人有叫Encore既衝動,個個趕番歸咁,出黎把鬼咩

果個話準備左幾首歌既疑似報料人(佢無提過自己係咪內部人):過____
不____
哥____ ...
Ki 發表於 2017-2-20 20:18

過客別墅?
不吐不快?
哥歌?
好想好想聽呀