返回列表 發帖
上次游精差啲滅到鼠喎
雨傘光環點都仲有啲掛
艾石仔 發表於 2016-8-28 12:47

區選單對單, 個現任差d就可以有新人推倒佢

不過立法會選舉始終唔同, 票又要多d, 同埋好難一下子推倒現任
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

青政而家搭埋梁天琦應該反而可以推到梁頌恆入去,
至於其他兩個都唔睇好。
熱血公民其實今次個政綱都唔太 ...
表妹保莉 發表於 2016-8-28 12:45

有幾多人真係明永續 xx(
選舉論壇係咁比人串人格分裂
我們的總和

不過佢係論壇表現弱到一個點喎!
齋賣樣有無三萬票呀?
表妹保莉 發表於 2016-8-28 12:50

要落力d
啦啦誇啦啦 繼續落力吧
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

新界西表示投鄭松泰+梁耀宗/關永業算鬼數

住北角,但個區議員是郭偉強

#係咪仲慘
賴爽 發表於 2016-8-28 12:48

我指東區鄭達鴻

有幾多人真係明永續 xx(
選舉論壇係咁比人串人格分裂
Wonders 發表於 2016-8-28 12:53

其實想搞港獨既真係無理由唔投熱狗
5區公投制憲已經係最後和平同政府deal既最後一步

鄺神唔見真人都唔錯既
一陣左真人就。。。
艾石仔 發表於 2016-8-28 12:24

真人真係唔識形容到一個點

我指東區鄭達鴻
艾石仔 發表於 2016-8-28 12:55

我知呀,我都是住北角

但佢選區係寶馬山個邊

搬上去啦
John 發表於 2016-8-28 12:53

有錢一定搬

我祈求燈神出黎燈走陳恆賓同何君堯

召喚九西人一齊陪我同芬芬芸芸麗麗一齊玩遊戲<333

#三個極品 #前世做錯d咩

真人真係唔識形容到一個點
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-28 12:58

一個數目字。。。
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

有錢一定搬
賴爽 發表於 2016-8-28 13:00

一齊搬上去 同達達日見夜見

召喚九西人一齊陪我同芬芬芸芸麗麗一齊玩遊戲
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-28 13:00

我要禎禎就夠

藍momo呢咁
九西
我們的總和

精精呢

你個麗麗係林依麗定劉小麗

精精呢
艾石仔 發表於 2016-8-28 13:02

碧雲姨姨呢

一齊搬上去 同達達日見夜見
John 發表於 2016-8-28 13:01

得閒去搵下佢 扮下小丸子有心事

你個麗麗係林依麗定劉小麗
賴爽 發表於 2016-8-28 13:03

歌星仔
老師仔論壇表現加分唔少嗄

其實想搞港獨既真係無理由唔投熱狗
5區公投制憲已經係最後和平同政府deal既最後一步 ...
Lewis 發表於 2016-8-28 12:56

比好多飯團曲解 xx(
我們的總和

歌星仔
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-28 13:05

容祖兒個啲乜乜乜係歌星仔 

老師仔選左入去應該有一大班中產力撐

得閒去搵下佢 扮下小丸子有心事
賴爽 發表於 2016-8-28 13:03

有好多重要性問題想同佢傾嗄

荷e表示: 唔係呀
Wonders 發表於 2016-8-28 12:51

大家不如爭取下佢2020排名單首位仲實際啦

歌星仔
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-28 13:05

咁OL仔呢

表妹保莉 發表於 2016-8-28 13:09

2020仲有得選先講啦

有好多重要性問題想同佢傾嗄
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-28 13:09

對鄰舍有莫大影響

睇左好多唔關自己事論壇 但自己新東超區反而miis 晒
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

表妹保莉 發表於 2016-8-28 13:09

2020 繼續守業!!!!
我們的總和

九西

毓民定精精好
本來支持小麗 覺得佢有文有路幾好
但見到佢係咁貼自己poster去人地到
又話投比精精嘅人係精上腦就.....
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

藍momo呢咁
九西
Wonders 發表於 2016-8-28 13:02

我支持毛毛嗄<333
諗緊投比佢定小麗好

其實有無邊度有可靠既超區走勢
諗下點配票都好ma

其實有無邊度有可靠既超區走勢
諗下點配票都好ma
-Prince- 發表於 2016-8-28 13:32

九龍港島可以考慮 802
新東界可以考慮 809

其實我果區根本冇人代表到我, 打算投個温和泛民算數.

超區投梁耀忠或涂謹申

我支持毛毛嗄
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-28 13:29

如果上屆有得投我會投毛毛
不過佢都入硬
我就係會配票嘅人

論壇佢一句就KO左人獸交好好笑
其實我果區根本冇人代表到我, 打算投個温和泛民算數.

超區投梁耀忠或涂謹申 ...
lblemon 發表於 2016-8-28 13:48

咩區呀你~
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

九西

毓民定精精好
本來支持小麗 覺得佢有文有路幾好
但見到佢係咁貼自己poster去人地到
又話投 ...
hehemamama 發表於 2016-8-28 13:23

禎禎禎禎禎禎禎禎禎禎禎禎

如果上屆有得投我會投毛毛
不過佢都入硬
我就係會配票嘅人

論壇佢一句就KO左人獸交好好笑

咩區呀你~ ...
hehemamama 發表於 2016-8-28 13:55

九東, 應該會投飛機師, 胡志偉, 譚香文 三者之一.

其實好擔心泛民, 泛民之間完全協調唔到, 分成太多選票, 左派配票好叻, 萬一比左派話晒事就屎得.

其實好擔心泛民, 泛民之間完全協調唔到, 分成太多選票, 左派配票好叻, 萬一比左派話晒事就屎得. ...
lblemon 發表於 2016-8-28 14:19

主要是因為老溫和派破產。
年輕黨友想爭、新興政黨想爭、傘運本土的想爭。
而班破了產的食住花生等攬炒,下屆再選。

CM壇或者要揀鄺神

感覺上幾勇武,同埋其實佢都幾集中保育囉。
不過都考慮過鄭松泰,不過論壇 ...
表妹保莉 發表於 2016-8-28 12:14

勇武必須配合立場,好似人社左右大聯盟咁專向比自己激進的人揮拳就死得。

九東, 應該會投飛機師, 胡志偉, 譚香文 三者之一.
lblemon 發表於 2016-8-28 14:14

唔好比譚香文浪費選票啦

勇武必須配合立場,好似人社左右大聯盟咁專向比自己激進的人揮拳就死得。 ...
新水星 發表於 2016-8-28 14:47

中point
口裡說對準政權 唔知以為政權為本土派

CM壇或者要揀鄺神

點解,要揀 ,鄺先生,呢

九西丁丁揮個靚手

CM壇或者要揀鄺神

我都係新界西我會投20號朱凱廸
原因係朱先生係做實事既人,出力為居民力爭辦墟市,打倒領展霸權,唔係得個講字,的確o係東涌辦過墟市。
而且o係幾次選舉論壇,佢都好清晰好有理據地同保皇黨就發展棕土、丁權、大白象工程方面辯論,以數據同歷史去推翻保皇黨表裡不一既所謂「民生」政綱。lee個表現足以証明佢係一個為社區默默出力既中堅分子,一個無料既政棍唔會似朱先生一樣有自己想法,而且佢既政綱的確係關注民生議題,有幾多位候選人係會幫新界西朋友仔諗到要要求西鐵及東涌線要以東鐵每公里車程收費水平作參考o黎減車錢,所以我好支持佢。

雲海 陳雲海

選舉進入直路,我想講下嘢!其實,我深信所有政客(任何一派),都不是真心做實事;也不是真心想建構這地方。過去十年,我用個人名義同選舉事務處開過N次會、電話聯絡次數更恐怖!要他們取消用郵政信箱可登記選民,是我叫的!要他們在所有選舉熱線及主管級電話,必須設錄音系統,是我叫的!要他們公開所有選舉後白票數目,也是我親自去開了多次會,錄他們音,正要向某組織介入之際,選管會向我屈服的!以上只是其中一些,我從無出banners宣傳「成功爭取」!因為我一向認為,作為香港人一步步做,可改善社會……直到這幾個月,我開始不再相信制度,決定明天fb爆大鑊!

奇袋
唔知佢爆既野會有幾影響選情

2020仲有得選先講啦
艾石仔 發表於 2016-8-28 13:12

其實佢有潛質排第一
睇佢論壇表演都ok
如果掉轉佢入局你話幾好呢?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

九西丁丁揮個靚手
seeseetv 發表於 2016-8-28 16:55

唉,禎禎把口真係好廢
但點都要谷兩席

原因係朱先生係做實事既人,出力為居民力爭辦墟市,打倒領展霸權,唔係得 ...
阿橋 發表於 2016-8-28 17:12

朱凱迪係有心人
佢係真左翼,值得尊重

原因係朱先生係做實事既人,出力為居民力爭辦墟市,打倒領展霸權,唔係得 ...
阿橋 發表於 2016-8-28 17:12

睇完論壇就覺得佢真係好勇,同埋講野都有紋路,所以都想投佢。另外其實黃浩銘係論壇表現都唔錯。
所以而家都要再研究下投邊個
其實真係有冇民調參考下?