返回列表 發帖

九西

毓民定精精好
本來支持小麗 覺得佢有文有路幾好
但見到佢係咁貼自己poster去人地到
又話投比精精嘅人係精上腦就.....
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

我支持毛毛嗄
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-28 13:29

如果上屆有得投我會投毛毛
不過佢都入硬
我就係會配票嘅人

論壇佢一句就KO左人獸交好好笑
其實我果區根本冇人代表到我, 打算投個温和泛民算數.

超區投梁耀忠或涂謹申 ...
lblemon 發表於 2016-8-28 13:48

咩區呀你~
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

其實好擔心泛民, 泛民之間完全協調唔到, 分成太多選票, 左派配票好叻, 萬一比左派話晒事就屎得. ...
lblemon 發表於 2016-8-28 14:19

無人諗住做大個餅 呼籲多啲以前唔投嘅人去投亦唔見有非建制人士游說建制派選民支持佢地.....
剩係喺同一個pool到搶票
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

禎禎禎禎禎禎禎禎禎禎禎禎
John 發表於 2016-8-28 14:09

但係論壇表現真係唔掂不過有個朋友住紅磡比市建局收樓
原來禎禎幫手組織街坊etc 對佢又有少少改觀
而其他人基本上無follow 過呢班居民

咁係咪代表佢做區議員啱啲
反而對家就識用新民黨 新思維呢d做大個餅
John 發表於 2016-8-28 18:36

agreeeeee
新思維好討厭呀
成日講中間中間 中你老_
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

睇完論壇就覺得佢真係好勇,同埋講野都有紋路,所以都想投佢。另外其實黃浩銘係論壇表現都唔錯。
所以而 ...
表妹保莉 發表於 2016-8-28 18:10

http://news.mingpao.com/pns/dail ... 00005/1472321142478

今日上facebook見到呢篇野 可以參考下
感覺上比較有價值
我對於淨係打電話然後加權呢個方法唔太相信
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

[求意見] 我阿媽想投小麗老
有無人可以比理由我說佢唔投老母改投禎爺  ...
CunninG 發表於 2016-8-30 23:11

Show 老母嘅facebook cap圖比佢睇話佢為人師表xxxxxxxx (自己吹)
話佢虛有其表嗰啲囉
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

有啲想棄超區 其實投左有分別咩
就算泛民拎哂5席
分組點票都過唔到
再者超區本來就奇怪 同成個功能組別一樣
好啦其實講完都係會投超區嘅 但真係唔知投邊個囉

好彩我唔係港島 真係唔知揀邊個好九西有冇人棄選呀
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

無追post
有無高人可以教路下超區投乜
hinz 發表於 2016-9-2 19:32

唔想比頂頂就唯有比鄘神
d_u 但點解仲要含淚投比民主黨
如果公民黨唔退會揀公民黨囉
其實販民係咪想保住中箭多啲,等unogun四年後有得出嚟選
羅37呢舖衰左果黨滅硬 ...
阻住 發表於 2016-9-2 20:18

中箭喺叱主黨眼中應該係好易招攬嘅一群人
今次咪幫一幫你 比你試下入唔入到
如果好彩入到 先再拉你埋堆都唔遲呀
有陰謀論話因為協調唔到所以都預左濫炒就派d知名度低嘅攞下知名度, 出年再選過 ...
kevinlai1621 發表於 2016-9-2 20:20

咁都唔係好陰謀論姐 爭名氣呢啲野又唔係咩驚天大陰謀
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

但何同關既票少, 退左未必益到鄺神入, 一個唔該到時803同805都係輸少少俾809就仆_

今次琛哥退選保民主黨 ...
mainlib 發表於 2016-9-2 23:11

公民黨喺泛民入面算最好好似派人出選都入硬 除左超區
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

d 人係咁問周柏豪投左票未 LOL
kwanie 發表於 2016-9-4 21:35

有冇人問容祖兒
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

新東選區運頭塘邨票站重新點票完成,發現仍多出290多張選票,候選人代理人正與選舉主任爭拗 ...
星勤 發表於 2016-9-5 16:24

結果係點?真係好黑囉
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪