返回列表 發帖
siu霖首奪金獎!皇天不負有心人
bagfgfcde 發表於 2016-9-4 19:31

siu 霖唔係重奪咩
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TIMMY BB 無可能銅。。佢唔淫。。

最淫會員金獎

屮SiU霖屮

下一個獎:最老餅會員

siu 霖唔係重奪咩
kevinlai1621 發表於 2016-9-4 19:33

2014 二月 金 electric
2015 三月 jasonng
2016 三月 金 nh

總係覺得成件事有D HEA

bagfgfcde 發表於 2016-9-4 19:34

講真 美電先係最淫個個

投票機器表示下次會幫jasonng造到拎金
Happy and Blessed.

其實呢季無乜淫野
無個實至名歸
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

總係覺得成件事有D HEA
屮SiU霖屮 發表於 2016-9-4 19:34

你拎金啦。開心嗎

CM 最老餅會員三甲名單

hkwilliamsiu
timmy
星勤

銅獎:堅,老。

其實呢季無乜淫野
無個實至名歸
JasOh103 發表於 2016-9-4 19:35

下年等你講多D

其實呢季無乜淫野
無個實至名歸

我非常認同你既說法

講真 美電先係最淫個個
屮SiU霖屮 發表於 2016-9-4 19:35

同意
佢自小就淫
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

bagfgfcde 發表於 2016-9-4 19:34

可能佢個形象太深入人心, 我以為佢攞過

kevinlai1621 發表於 2016-9-4 19:36

咩姐 我不知幾純真嗄<3

kevinlai1621 發表於 2016-9-4 19:36

原來呢個獎同903啲獎一樣 要排隊拎既
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

咩姐 我不知幾純真
屮SiU霖屮 發表於 2016-9-4 19:36

我先係呀。。

兩奪銀獎既siu霖版主終於首奪金獎
加油呀謝安琪

咩姐 我不知幾純真嗄
屮SiU霖屮 發表於 2016-9-4 19:36

你繼續扮la, 而家獎都攞埋, 你係得到cm嘅肯定

最老餅會員銅獎
星勤 (19/39票)

銀獎:佢嘅年齡應該可以落入CM十大不解之謎

我都以為係重奪
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

CM 最老餅會員三甲名單

timmy
星勤

銅獎:堅,老。
harryharry 發表於 2016-9-4 19:35

3甲竟然無元老s份

講真 美電先係最淫個個
屮SiU霖屮 發表於 2016-9-4 19:35
你同用兔做icon既會員先係最y_m
其實呢季無乜淫野
無個實至名歸
你去體育台望下

3甲竟然無元老s
kevinlai1621 發表於 2016-9-4 19:39

Who?

最老餅會員銀獎

Timmy

金獎:佢筆風獨特,謙虛有禮同時帶有夌角,可以四兩撥千斤

最老餅會員銀獎

Timmy

金獎:佢筆風獨特,謙虛有禮同時帶有夌角,可以四兩撥千斤 ...
harryharry 發表於 2016-9-4 19:41
John!

Who?
matthew1990 發表於 2016-9-4 19:41

其他d候選人, 話曬佢地個title係論壇元老

最老餅會員金獎

你同用兔做icon既會員先係最y_m 你去體育台望下
nicholashin 發表於 2016-9-4 19:41

今次我就撐版主啦
美電應該有3個你加埋咁淫

今次我就撐版主啦
bagfgfcde 發表於 2016-9-4 19:43
美版主有3個美電加埋咁淫喎

今次我就撐版主啦

美電既淫度我真係拍馬都追唔上嗄^^

最老餅會員金獎

harryharry 發表於 2016-9-4 19:43

點解係佢, 係咪你地d黑手搞出黎, 我要義無反顧地走出黎抗議

最老餅會員金獎

harryharry 發表於 2016-9-4 19:43

John 呢?!

今次我就撐版主啦

美電應該有3個NH 加埋咁淫,元老級啦。唔洗再俾獎啦

點解係佢, 係咪你地d黑手搞出黎, 我要義無反顧地走出黎抗議
kevinlai1621 發表於 2016-9-4 19:44

黑幕啊

黑幕!!!! 雖然我都唔記得自己投佐邊個

CM 壇草三甲銅獎

HOTMAN

銀獎:高大靚仔

eddie

其他d候選人, 話曬佢地個title係論壇元老
kevinlai1621 發表於 4/9/2016 19:43
技術上應該唔計我 lol

Eddie

kwanie 發表於 2016-9-4 19:48

你係商台女員工+吹神

你直情上左神枱

HOTMAN 係點樣。我唔知道

kk8733 發表於 2016-9-4 19:50

好樣過你

回復 87# harryharry

So hot! So hot and high!
給我斟杯酒

好應該SET番個神台獎比你啦

恭喜最淫會員三/四甲
實至名歸

CM 壇草三甲銀獎

ed8761ed

ED幾時上水呀

金獎:皇族成員

kk8733 發表於 2016-9-4 19:50

你又咩樣?post上嚟睇下
Happy and Blessed.

CM 壇草三甲銀獎

ed8761ed

ED幾時上水呀

金獎:皇族成員
harryharry 發表於 2016-9-4 19:51

ed得銀