返回列表 發帖

[Oct/2016] 鄭欣宜女神有問題演唱會2016

VISA / MasterCard / 美國運通卡 / 中國銀聯卡 / PPS / PayPal / 支付宝
尊享優先訂票服務

演出名稱: 【鄭欣宜女神有問題演唱會2016】
演出日期: 2016年10月21 及22日
票價: HK$580 / HK$480 / HK$280
演出地點: 九龍灣國際展貿中心 - Star Hall
演出時間: 20:15
優先訂票熱線: (852) 28 611 611 預留座位 (上午9時至晚上9時)

(每張信用卡最多可訂購20張門票。每次經熱線/網上訂購上限為20張。每張門票手續費為HK$32。)
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

幾型喎
想聽有故事的人

希望佢靜靜地唱 唔好講咁多大道理/係咁喊

Must go

JW 都 680
咁欣宜 580 就抵到爛啦

勁想睇女神5ting
love wins!

希望有星星傳說同夏日飛舞

回復 6# 表妹保莉

唔爭在唱埋Thank you媽咪感激千次。
舞來舞去 不日內開始錄音。

Looks like Ivana Wong

Lm 睇許廷鏗做嘉賓
利申:唔係鏡粉

影得似美之算唔算件好事
今次Poster影得靚(同幾細隻)
有啲興趣但未Sure會唔會去

Lm 睇許廷鏗做嘉賓
tom 發表於 2016-9-3 10:02

唔係佢 我真係諗唔到第二個....

hin0526 發表於 2016-9-3 10:26

可能又係ngyipkwan 呢

2場star hall, 應該唔會買唔到票, 等公售先算

影得似美之算唔算件好事
今次Poster影得靚(同幾細隻)
有啲興趣但未Sure會唔會去 ...
Frankiekiekie 發表於 2016-9-3 10:02

真係幾似美之
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

hin0526 發表於 3/9/2016 10:26

Mag又有冇機

Mag又有冇機
XYZZY 發表於 2016-9-3 11:32

Alfred + Mag

呢個真係唔係易彎娜?

搞乜成個王菀之咁

有興趣

但未必有平飛 :(

評分人數

• hinz

今年真係好多新世代一線女歌手開個人售票演唱會.

希望佢唱第一隻碟d歌,有故事的人半份關心給我十秒都好正.

開2場好似太多

正!!
大賣然後沖上紅館
Let’s Сelebrate

回復 1# hinz

好想睇吓
kevin

咩原來今朝公開發售, 全港樂迷/炒家掛住撲姐倫唔得閒理佢

兩場都仲有1-4區第一行連位...

咩原來今朝公開發售, 全港樂迷/炒家掛住撲姐倫唔得閒理佢

兩場都仲有1-4區第一行連位... ...
阻住 發表於 2016-9-14 14:00

好嬲- -
一開賣就比左u行我,
而家同我講有a/b行x_x
一陣飛去換飛

有無人知賣成點?係咪好似JW咁瀉?
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

有無人知賣成點?係咪好似JW咁瀉?
fifty1205 發表於 2016-10-6 14:25

已經有6折飛
【This is MC】澳門見

580sell300
480sell250
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

買左一張580跳樓飛。300蚊。其實大約係半價,300應該包左約30蚊牛牛服務費

買左一張580跳樓飛。300蚊。其實大約係半價,300應該包左約30蚊牛牛服務費
lblemon 發表於 2016-10-13 09:38

跳樓價啲飛前唔前先?

跳樓價啲飛前唔前先?
hin0526 發表於 2016-10-13 10:28

section 2, row v, 唔錯架.

成班人係fb share欣宜首歌, 搏完like又唔俾錢買飛入場

有無人會星期五去睇?

有無人會星期五去睇?
賴爽 發表於 2016-10-18 16:08

我.

8號波唔知點算

我.

8號波唔知點算 x2

我.

8號波唔知點算
lblemon 發表於 2016-10-18 22:07

21打風改23

21打風改23
表妹保莉 發表於 2016-10-20 07:36

source?

【東方日報專訊】超強颱風「海馬」即將襲港,天文台指颱風周五最接近本港,預料天氣會變得更惡劣,故原定當晚舉行的兩場演唱會或會因而改期。
歌手鄭欣宜周五、周六假九展舉行《鄭欣宜女神有問題演唱會2016》,所屬唱片公司星娛樂發言人昨日表示:「如果天氣太差,周五晚嘅演唱會會喺周日補辦,請買咗周五晚演唱會門票嘅歌迷留意唱片公司及主辦方最新公布。」

source?
艾石仔 發表於 2016-10-20 09:04

唱片公司內幕料

HEHEHEHE
仲諗住睇下八號波會唔會吹得郁欣宜

唱片公司內幕料
表妹保莉 發表於 2016-10-20 17:41

堅過燈神

有無內幕?今晚照開既機會係咪好大?

有無內幕?今晚照開既機會係咪好大?
賴爽 發表於 2016-10-21 11:38

出左直播了
改去星期日, 如果去唔到可以退霏

出左直播了
改去星期日, 如果去唔到可以退霏
艾石仔 發表於 2016-10-21 12:04

oh ~~~

由頭場變尾場
正呀

好彩我周日都得閒

由頭場變尾場
正呀