返回列表 發帖

[Dec/2016-Jan/2017] A CLASSIC TOUR 學友.經典世界巡迴演唱會香港站

A CLASSIC TOUR 學友.經典世界巡迴演唱會香港站
演唱會日期:2016年12月4-6、8-10、12-14、16-18、20-22、24-26、28-29、31日及2017年1月1-2日 (共23場)
時間:8:15pm (2016年12月31日場次為7:30pm)
地點:紅磡香港體育館
門票售價:HK$980 / HK$680 / HK$380

東亞信用卡優先訂票日期      2016年9月13日至18日

熱線及網址          28 611 611   www.aegticketing.com

(每張信用卡最多可訂購20張門票。每次經熱線/網上訂購上限為20張。AEG Promotion Ltd.將收取每張門票HK$32之手續費。

Source: Jacky Cheung Fans Page fb

wow 歌神個檔期
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

如無意外,會加31/12
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

每次經熱線/網上訂購上限為20張

GG
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

如無意外,會加31/12
l00540 發表於 2016-9-8 09:54

據說話尾場喺1月2號

95年之後,學友哥哥相隔21年再開四面臺,睇黎歌神今次要以歌會舞喇。
希望能聽到一生一火花,有病呻吟,日與夜,給朋友,寂寞的男人
平安夜會唔會倒數呢

95年之後,學友哥哥相隔21年再開四面臺,睇黎歌神今次要以歌會舞喇。
希望能聽到一生一火花,有病呻吟,日 ...
lightupmylight 發表於 2016-9-8 10:00

平安夜唔同除夕, 應該唔倒數架喎

東亞卡

must go
love wins!

優先最多訂20張 公售仲唔係9成黑色

又係保險公司贊助...
肯肯定會好難買

又係富通,肯定又係絕望座位表

開足1個月

3日break 1 break

永遠支持

聽日學友開記者招待會,如無意外應該會喺記招上宣佈加場

係咪又加開佐5場?

請問聽日aeg係咪9點開始?

f5佐成朝都入唔到aeg個網
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

入到3次 只買到4張。
不停係咁彈我出去。

我想問下填晒個人資料
填埋驗證碼後去左頁面
咁叫唔叫訂到嫁?

我想問下填晒個人資料
填埋驗證碼後去左頁面
咁叫唔叫訂到嫁?
jason567 發表於 2016-9-13 12:01

http://www2.aegpromotion.com/jacky2016/tc/checking.asp

Check with this
02 著地 - 鄧麗欣

Thx

完全入唔到 (server busy)
朋友入到但好多場已經無$380

完全入唔到 (server busy)
朋友入到但好多場已經無$380
masterdragon 發表於 2016-9-13 12:07

岩岩試
380 兩連仲有 13 20 21 22
其他都無
02 著地 - 鄧麗欣

都唔難買 可能場數多
love wins!

等公售, 因為想要走廊位, 希望買到.  我想買380, 因為$680 好鬼貴

學友講左邊日公售未?

指定電視台: viutv
又有直播?
02 著地 - 鄧麗欣

又有直播?
hinz 發表於 2016-9-13 14:35

照計唔會咁好死直播學友

可能會有宣傳音樂會?

又有直播?
hinz 發表於 2016-9-13 14:35

可能除夕晚會直播倒數+Auld Lang Syne果五分鐘嚟力戰星夢群星

好想知球記俾咗幾多錢生果造勢吹一票難求
明明除左29號其他平日場都仲㩒到980同680

可能除夕晚會直播倒數+Auld Lang Syne果五分鐘嚟力戰星夢群星

好想知球記俾咗幾多錢生果造勢吹一 ...
阻住 發表於 2016-9-13 15:51

9 10 16 17 24號 都唔見有680

好想見識下歌神20:15喺咪真係咁準時開場

《富通保險呈獻A Classic Tour學友.經典世界巡迴演唱會》香港站
2016.12.4/5/6/8/9/10/12/13/14/16/17/18/20/21/22/24/25/26/28/29
共20場 8:15pm紅磡香港體育館
票價HK$980/HK$680/HK$380
門票將於9月20日起於城市售票網公開發售

好想見識下歌神20:15喺咪真係咁準時開場
lightupmylight 發表於 2016-9-13 17:12

上次係啊 開show前有公佈過叫人準時入場
唱足三個鐘

$980得返:13 / 14 / 20 / 21 /
$680得返:21
$380得返:16

$980得返:13 / 14 / 20 / 21 /
$680得返:21
$380得返:16
Jacz 發表於 2016-9-13 22:17

呢個係優先咋?

呢個係優先咋?
艾石仔 發表於 2016-9-13 23:04

係呀

綠閘全黑~

02 著地 - 鄧麗欣

勁黑, 睇黎買380真係十分難...

勁黑, 睇黎買380真係十分難...
lblemon 發表於 2016-9-19 18:04

380一跳就680
CLS
02 著地 - 鄧麗欣

首日每人限購四張

咁計落廿場加埋都有五萬張飛,我估點到買到飛既

380一跳就680
CLS
hinz 發表於 2016-9-19 18:32

仲有, 中價飛去到680實在太貴, 第25行後680蚊好難接受

我明天目標係閒日380

仲有, 中價飛去到680實在太貴, 第25行後680蚊好難接受

我明天目標係閒日380 ...
lblemon 發表於 2016-9-19 21:24

我諗住5點去排...
睇黎要再早D

我諗住5點去排...
睇黎要再早D
艾石仔 發表於 2016-9-19 22:40

你好有決心, 我click click算了

3點去到已經排30-_-

艾石仔 發表於 2016-9-20 05:56

好有勇氣,打算跟黃牛一拼吖

艾石仔 發表於 2016-9-20 05:56

會唔會太早,睇 show 都要禁......

15分鐘都未到個網, 睇怕買唔到380 了