返回列表 發帖
每次經熱線/網上訂購上限為20張

GG
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

我想問下填晒個人資料
填埋驗證碼後去左頁面
咁叫唔叫訂到嫁?
jason567 發表於 2016-9-13 12:01

http://www2.aegpromotion.com/jacky2016/tc/checking.asp

Check with this
02 著地 - 鄧麗欣

完全入唔到 (server busy)
朋友入到但好多場已經無$380
masterdragon 發表於 2016-9-13 12:07

岩岩試
380 兩連仲有 13 20 21 22
其他都無
02 著地 - 鄧麗欣

指定電視台: viutv
又有直播?
02 著地 - 鄧麗欣

02 著地 - 鄧麗欣

勁黑, 睇黎買380真係十分難...
lblemon 發表於 2016-9-19 18:04

380一跳就680
CLS
02 著地 - 鄧麗欣

**** 本內容被作者隱藏 ****
阻住 發表於 2016-9-20 10:42

hide u
02 著地 - 鄧麗欣

DLS
5分鐘就彈左我岀黎
02 著地 - 鄧麗欣

本人的目標已轉移為買單座位....相信入到果時已經只餘單丁
lblemon 發表於 2016-9-20 10:55

27分入已經好難禁到380 2連
02 著地 - 鄧麗欣

優先訂應不會太後, 26, 27行都有卦.
lblemon 發表於 2016-9-20 11:32

無關係
02 著地 - 鄧麗欣

放哂d平日黑色680岀黎既
02 著地 - 鄧麗欣

買唔到飛 .....
tanwong 發表於 2016-9-20 17:07

仲有得禁680喎
02 著地 - 鄧麗欣

【號外!號外!二十場A CLASSIC TOUR 香港站極速爆滿,學友徇眾要求​ ​加開終極最後三場!】

「歌神」張學友「富通保險呈獻A CLASSIC TOUR 學友·經典世界巡迴演唱會」​共二十場的門票一經開售即被瘋狂地搶購一空,反應十分熱烈,可見學友在歌迷們心目中地位始終如一!

學友在徇眾的苦苦要求下,決定在香港站加開終極的三場演唱會,分別是​2016年​12月31日、​2017年​1月1日和1月2日!因為受場館的檔期所限,這三天真正是香港站的最後三場,絕不可能再加場。

而這三場的門票將於10月1​4​日起在城市售票網開始公開發售,樂迷們萬勿錯過這最後機會,一定要極速搶購這最後三場的門票。而由於12月31日因為交通管制封路的問題,所以當天的演出會特別提早開場,演出時間會改為晚上七時三十分開始,希望歌迷們於完場後亦能趕上迎接​2017年的來臨,敬請留意​!

相隔二十一年再度舉行四面台的演唱會,學友暫時不想透露今次演唱會加入了什麼新元素,但學友在這三個月的秘密練兵,不論是歌曲、舞蹈和舞台,一定會令樂迷們耳目一新,絕對是本年度最令人期待的一個演唱會!
02 著地 - 鄧麗欣

係咪已經無可能買到飛
lemontea1069 發表於 2016-12-16 15:27

輪椅位
02 著地 - 鄧麗欣