返回列表 發帖

期待未曾開過演唱會歌星

我最想趙學而開:因為由一出道開始已經鐘意佢d歌,只可惜遇不到好機會,所以好希望學而開一次演唱會。

你地有冇其他呢?
kevin

已批

用五日時間批會唔會太廢?
Btw 匡粉表示想睇Phil開show滯銷

今年咁多新一代女歌手開演唱會,幾時輪到Mag, Jinny同J.Arie呢
立立同Sherman出左道9-10年,但好似一次個人收費演唱會都未開過

出年就10年
好想熱茶可以開多次show
那怕只係mini concert
利申:唔係鏡粉

j.arie, mag, yukilovey, jason chan

若然係期待未曾喺Wembley開過演唱會歌星 我會揀吳雨霏
Happy and Blessed.

Sia 快啲黎香港開演唱會啦
我願意付出2000蚊睇你蒙面表演嘎
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

出年就10年
好想熱茶可以開多次show
那怕只係mini concert
tom 發表於 2016-9-15 18:22

但如果唔係三人合體 我就冇乜意欲睇
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

當然係Mag la,好歌多到一場show都唱唔哂
AGA GinLee 欣宜已經入紙出年紅館,Mag連star hall都未開過
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

回復 1# kevin5543

好開心訂到學而演唱會飛
kevin

回復 1# kevin5543

超期待
kevin

用五日時間批會唔會太廢?

nicholashin 發表於 2016-9-15 16:39

今年咁多新一代女歌手開演唱會,幾時輪到Mag, Jinny同J.Arie呢
立立同Sherman出左道9-10年,但好似一次個人 ...
XYZZY 發表於 2016-9-15 18:17

MAG!!
紅字嗰啲就免喇

陳曉東!!

MAG啦
開一場starhall要爆應該唔難

J.Arie都期待
佢出道個年有個mini concert  唱LIVE都幾好

MAG啦
開一場starhall要爆應該唔難

J.Arie都期待
佢出道個年有個mini concert  唱LIVE都幾好 ...
soft 發表於 2016-10-2 21:07

十分期待丁律師開SHOW

你講果個mini concert 唱得好好, 尤其是D英文歌, 耐唔中會拎返出黎聽

MAG!!
紅字嗰啲就免喇
kayzzz 發表於 2016-10-2 20:02

將我立立等同弱雞
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

將我立立等同弱雞
b01091018 發表於 2016-10-4 17:12

估唔到你鐘意黃腳鱲

估唔到你鐘意黃腳鱲
kayzzz 發表於 2016-10-4 17:28

病弱美男
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

Juno

Juno
艾石仔 發表於 2016-10-4 18:08
咁希望入場係播CD version

好想陳凱彤、盧凱彤、林二汶、鄧小巧、鄭欣宜、小瑜、韓紅、肥媽一齊開騷

C-hing... 唔知有冇機會><

陳奕迅
楊千嬅
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

真心藍奕邦麥浚龍
見到坤坤咁都開到就知咩都有可能

陳奕迅
楊千嬅
John 發表於 2016-10-8 02:06

笑左
JM 2016

Mag 同埋 Phil
陳柏宇嘅紅館☺️☺️
沒有你,我甚麼都不是
你是你本身的傳奇
女神

想睇美瑞同美卷一齊開 SHOW
#瑞士卷
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

Gin Lee
J. Arie

想睇美瑞同美卷一齊開 SHOW
#瑞士卷
616.1314 發表於 2016-12-20 12:49

想睇美千同美一齊開 SHOW
#千字
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

傅佩嘉

陳曉東, 佢咁多歌都冇開過實在太可惜

Mag林欣彤
怪獸一族

陳柏宇 周國賢既紅館

好想睇07新人一齊開個演唱會.....

特別想HotCha開返個

當然係Mag la,好歌多到一場show都唱唔哂
AGA GinLee 欣宜已經入紙出年紅館,Mag連star hall都未開過{:1_112 ...
fifty1205 發表於 15/9/2016 19:28

https://www.instagram.com/p/BOxSlaMDPT2/?taken-by=maglam_fc
Mag會喺廣州開(同某同姓男歌手撞左日期)

Mag 二月係廣州開演唱會啦 幾時到香港
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

JUNO周國賢GINLEE陳柏宇AT17

陳柏宇x陳廣偉 2017 . 紅館
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

林夕
love wins!

Mag

容祖兒
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

王梓軒

期待...著和你

咁梗係想李治廷啦

咁梗係想李治廷啦
electric 發表於 2017-3-2 11:23

幾鍾意今天開始 同 獨行俠
不過佢真係無咩hit歌

幾鍾意今天開始 同 獨行俠
不過佢真係無咩hit歌
kel_kelvin 發表於 2017-3-2 12:59

第一隻碟真係好好聽

第一隻碟真係好好聽
electric 發表於 2017-3-2 13:32

仲有隻想我吧
同蘭B合唱歌既英文歌

於逸遙

楊千嬅+林夕
楊千嬅+黃偉文

第一隻碟真係好好聽
electric 發表於 2017-3-2 13:32

個封底…

個封底…
John 發表於 2017-3-2 13:50

直情完美㗎