返回列表 發帖

[Nov/2016] 我趙學而演唱會

我趙學而演唱會
2016.11.13 Star Hall
$680 / $480 / $380

優先訂票日期 : 2016年9月27日至9月30日
優先訂票網址: www.aegpromotion.com/Bondy2016
(9月27日早上9時至9月30日晚上11時59分)
優先訂票熱線: (852) 28 611 611 預留座位 (上午9時至晚上9時)
(每張信用卡最多可訂購20張門票。每次經熱線/網上訂購上限為20張。每張門票手續費為HK$32。)
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

今年必睇演唱會之一!
https://www.facebook.com/stupidmusichk
論盡樂迷,敢愛敢恨

終於開到了

必睇!!!!!!!!!!!!!!!!!

又要搶飛~

一定睇

有性趣,但想等特價飛。

有性趣,但想等特價飛。
hin0526 發表於 2016-9-20 15:46

如果得一場,爆嘅機會大
論盡樂迷,敢愛敢恨

有性趣,但想等特價飛。
hin0526 發表於 2016-9-20 15:46

難D喇
【This is MC】澳門見

想去
真高興給你愛護過  根本你不欠我什麼

希望買到飛

但願concert YY唔好做嘉賓
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

Silly title, I would have called this 我要趙學而家開演唱會

唱自己歌定口水歌先

但願concert YY唔好做嘉賓
l00540 發表於 2016-9-20 18:30

俾你咁樣講一講我突然覺得機會好大...
我最想聽嘅係《據為己有》同埋《尋人》!

希望會唱多d飛圖/EEG時期嘅歌~~

據為己有, 眼福 唔該!

終於等到

如果現場唱 荒謬 失蹤 謫仙記 就好LU
音樂記錄
don't forget tonight

終於可結柬,尋人,我恨我是女人, 輸給戀愛的女人, 意氣用事, 自欺欺人

真係唔加場咩~一場實爆啦~

應該係用Super Girls個台
希望加埋12/11啦~一場邊度夠

尋人,尋開心,每隔兩秒,呢三首一定要唱

咁要出返隻3CD 精選喇。

我想聽自欺欺人, 我最中意嘅.
最佳位置希望都有.
btw, 有冇人記得趙學而最佳位置係咪903冠軍歌?
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

最佳位置希望都有.
btw, 有冇人記得趙學而最佳位置係咪903冠軍歌? ...
風見志郎 發表於 2016-9-21 11:13

係冠軍歌

最佳位置希望都有.
btw, 有冇人記得趙學而最佳位置係咪903冠軍歌? ...
風見志郎 發表於 2016-9-21 11:13

完美示範將一首歌“據為己有”

其實佢唱功麻麻, 技巧一般, 不過有d 歌幾好

每隔兩秒 尋開心 我恨我是女人
呢三首真係世界級

其實佢唱功麻麻, 技巧一般, 不過有d 歌幾好
kevin1982 發表於 2016-9-21 17:07

恭喜你成為我新一年嘅恥笑對象!

回復 28# fancycar

watever...  on dog dog.

冷門Wishlist:
再見了, 荒謬, 浪漫就是..., 終於可結束, 反對派, 夠時間, 明天是晴天吧, 我會愛你吧

冷門Wishlist:
再見了, 荒謬, 浪漫就是..., 終於可結束, 反對派, 夠時間, 明天是晴天吧, 我會愛你吧 {:1_11 ...
boy4dudes 發表於 2016-9-24 01:00

頭四隻其實都唔算冷門嘅
論盡樂迷,敢愛敢恨

冷門Wishlist:
再見了, 荒謬, 浪漫就是..., 終於可結束, 反對派, 夠時間, 明天是晴天吧, 我會愛你吧 {:1_11 ...
boy4dudes 發表於 2016-9-24 01:00

有效日期算唔算冷門? 超鍾意呢首

預購反應熱烈

知唔知幾時公售

今朝入左其他銀行卡號碼,所以預購不果⋯
真大意

知唔知幾時公售

l00540 發表於 2016-9-27 20:54

門票將於十月四日快達票公開發售

Source: 趙學而 fb

門票將於十月四日快達票公開發售

Source: 趙學而 fb
阻住 發表於 2016-9-27 21:14

Thanks

爆了
Hi

買了$380支持露露

好快已經爆哂,恭喜
論盡樂迷,敢愛敢恨

FB comment見話加14/11, 下禮拜二賣飛...

FB comment見話加14/11, 下禮拜二賣飛...
阻住 發表於 2016-10-4 11:59

又話唔會加.......

又話唔會加.......
lemontea1069 發表於 2016-10-4 16:32

好似真係臨時加多一日個期,之前無預過
論盡樂迷,敢愛敢恨

唔知到時蛋公司會唔會出隻精選賀下佢
碟名仲要係食字果D
學而時習之精選

又話11號賣飛嘅?點解仲係冇

又話11號賣飛嘅?點解仲係冇
kop1874 發表於 2016-10-11 18:40

咪有囉
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣