返回列表 發帖

[Nov/2016] Jason Chan The Players Live In Hong Kong 2016

VISA / MasterCard / 美國運通卡 / 中國銀聯卡 / PPS / PayPal / 支付宝
尊享優先訂票服務

演出名稱:【Jason Chan The Players Live In Hong Kong 2016  陳柏宇香港演唱會2016】
演出日期:  2016年11月26 及27日
票價:  HK$580 / HK$480 / HK$380
演出地點:  九龍灣國際展貿中心 - Star Hall
演出時間:  20:15
優先訂票熱線: (852) 28 611 611 預留座位 (上午9時至晚上9時)

(每張信用卡最多可訂購20張門票。每次經熱線/網上訂購上限為20張。每張門票手續費為HK$32。)
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

好想睇可惜咁近final,而且最平都要380

BTW 見到道地百果園全力支持有種懷念o既感覺 百果園同陳柏宇會唔會仲出新一輯廣告呢

最後都系開唔到紅館~~

不如估下
平原習作會岀現幾多個
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

唔係紅館...

應該會睇. 等公售.

有903 logo,Jason應該有得播到年尾

指定電視台viu tv,希望Sony今年垃隊唔玩垃圾勁歌頒獎禮

不如估下
平原習作會岀現幾多個
hinz 發表於 2016-9-29 13:36

Hk Sony總動員
Infinity & Eternity

不如估下
平原習作會岀現幾多個
hinz 發表於 2016-9-29 13:36

有牆外之音live聽
Top 3
1.3AM - AGA
2.天敵  - 衛蘭
3.他狠過你(Live Version) - 容祖兒
3.
</strong>

勁! 兩場
Hi

演唱會記招Facebook Live
https://www.facebook.com/SonyMus ... id=1475133680504116

內有主題曲<沒有你我甚麼都不是>MV

愛矮亦愛笑
睇580 噶

愛矮亦愛笑
睇晒兩場 噶
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

finally。。

睇錯以為Jason Chen嚟香港開show
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

HOTMAN 發表於 2016-9-29 16:16

YOU ARE NOT THE ONLY ONE
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

內有主題曲MV
KITSTON 發表於 2016-9-29 15:39

好好聽
轉plug啦不如

呢個真係必睇
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

3年前嘅嘉賓係張紋嘉同小肥
唔知今次會係邊個呢
利申:唔係鏡粉

上次1場都唔爆。
唔知今次會唔會賣得好D。

內有主題曲MV
KITSTON 發表於 2016-9-29 15:39

首新歌好好聽 終於係抒情慢歌
無力將天氣逆轉。

HOTMAN 發表於 2016-9-29 16:16

乜水?

乜水?
kayzzz 發表於 2016-9-29 20:32

Youtube search Jason Chen
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

我會睇喔
想聽別來無恙

好期待。我鍾意左Jason十年,看到MV都好感動。雖然Sony好多management上ge野都做得唔好,但係佢地溫左好多名牌producer比Jason。

事隔3年再開 一定睇晒2場support jason!

毒坤一年開紅館,佢十年先得starhall...
唉。完。

Jason BB係咪會台上表演打機

其實SONY應該趁佢首奪男銀/ 銅
順勢推佢上紅館

不過都會買飛支持
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

我會睇喔
想聽別來無恙
Lewis 發表於 2016-9-29 21:16
可能同林奕匡合唱呢首同無限

nicholashin 發表於 2016-9-29 23:35

唔係太想見到姓林既
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

唔係太想見到姓林既
dongbb2332 發表於 2016-9-29 23:57

鋼膽

鋼膽
表妹保莉 發表於 2016-9-30 00:16

廁所位

唔係太想見到姓林既
dongbb2332 發表於 2016-9-29 23:57
唔要姓林嘅男歌手 要姓吳嘅男歌手?

好似話下年陳柏宇、周柏豪、洪卓立會以2007年新人之名開十週年音樂會

唔知Jason會唔會請
呢兩位07年新人做嘉賓
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

好似話下年陳柏宇、周柏豪、洪卓立會以2007年新人之名開十週年音樂會

唔知Jason會唔會請
呢兩位0 ...
l00540 發表於 2016-9-30 08:37

佢出年唔係結婚咩仲有時間開演唱會
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

佢出年唔係結婚咩仲有時間開演唱會
kevinlai1621 發表於 2016-9-30 08:41

應該唔會撞期啩

依個pose相點?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

依個pose相點?
harryharry 發表於 2016-9-30 09:29

沒有你, 我甚麼都不是 - 陳柏宇
http://share.soliton-music.com/s ... 2&theme=soliton

Hmv play有得聽
Infinity & Eternity

nicholashin 發表於 2016-9-29 23:35

無限好喇,千其咪再合唱別來無恙,上次kkbox live勁難聽

上次1場都唔爆。
唔知今次會唔會賣得好D。
samson712 發表於 2016-9-29 19:38

唔爆但係無平價飛
好期待。我鍾意左Jason十年,看到MV都好感動。雖然Sony好多management上ge野都做得唔好,但係佢地溫左好多 ...
angelicdestiny 發表於 2016-9-29 22:38

溫書咩,搵呀.............
而家啲香港人係咪唔識寫字
>吾
>甘
>米
>尼

唔爆但係無平價飛

溫書咩,搵呀.............
Ki 發表於 2016-9-30 11:29

我會等特價飛的....

我會等特價飛的....
hin0526 發表於 2016-9-30 11:32

點解唔用正價支持 J神BB
【This is MC】澳門見

有D想睇
但係好驚佢VOCAL好似上個演唱會咁= =
同埋好驚佢又改晒D曲
好似斷絕來往咁
雖然佢好憎  但都唔可以排除有FANS因為呢首歌而開始追佢
咁耐都冇乜聽過佢唱原版的LIVE

點解唔用正價支持 J神BB
lemontea1069 發表於 2016-9-30 15:46

因為睇完上一個,覺得麻麻地。
    如果有特價飛,又可以支持下。但比正價又唔係幾想。

想睇但仲未搵到人睇

拍奶話concert會有驚喜
唔通跳舞?!
陳柏宇   LOST AND FOUND
陳柏宇   THE NEXT MOMENT
陳柏宇   ESCAPE

想睇但仲未搵到人睇
Kyle_ 發表於 2016-9-30 23:30
你唔係有某會員做你演唱會伴咩

10月7號快達票公售

Source: Sony fb

因為睇完上一個,覺得麻麻地。
    如果有特價飛,又可以支持下。但比正價又唔係幾想。 ...
hin0526 發表於 2016-9-30 17:10

上次開正值佢最頹個幾年 又生繭。今時今日個勢咁好 個人又fit又開心
應該會好睇好多嘅
同埋我有信心第一日應該至少賣得7788掛