返回列表 發帖
開始啦
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

影到條女食M記咬緊包

Wyman有去

wyman有去
幾時先寫歌俾jason

wyman有去
幾時先寫歌俾jason
kevinlai1621 發表於 27/11/2016 20:49
千祈唔好。

2016-11-26 Rundown
**** 本內容被作者隱藏 ****
Wonders 發表於 2016-11-27 00:47

睇睇先
你要去哪裏 不必講太多 我們同一夥
想我跨刀山撲火 你說即可

睇睇先
酷愛903 發表於 2016-11-27 20:53
切左先準睇

d cam take 得幾好
好似已經睇緊 Live DVD 咁
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

d cam take 得幾好
好似已經睇緊 Live DVD 咁
星勤 發表於 2016-11-27 20:56

最弊啲聲唔掂

切左先準睇
nicholashin 發表於 27/11/2016 20:55
切埋佢視覺神經啦順便

最弊啲聲唔掂
thm 發表於 2016-11-27 20:57

少少拆,但都還可以接受啦
Star Hall 啊,入場都未必有靚聲啦
https://www.facebook.com/stupidmusichk
論盡樂迷,敢愛敢恨

少少拆,但都還可以接受啦
Star Hall 啊,入場都未必有靚聲啦
星勤 發表於 27/11/2016 20:58
star hall 問題係佢彈反黎d 聲唔靚
會展擰去後面無事既
但係star hall d 回音好奇怪

睇梗

拍一半拖又放encore..
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

Encore 又係拍一半拖。。。
dongbb2332 發表於 27/11/2016 21:03
又skip

直到依家 rundown又冇主題又散 LOL

把聲麻麻地..............

好似尋晚嘈d 喎

個The End係想點

固執開始先好睇ge LOL

有無人解到個劇講乜?
以為係SAD ENDING點知殺出隻i miss u出黎LOL

固執中間段獨白咁奇怪
明明首歌係sad, 但係段劇又...

其實套劇真係唔係好知做緊乜
琴晚睇live唔get 依家睇多次都仲係唔係好get

其實套劇真係唔係好知做緊乜
琴晚睇live唔get 依家睇多次都仲係唔係好get ...
kel_kelvin 發表於 2016-11-27 21:22

我係固執唔明, 回眸之後都係歌夾到段故嘅

kevinlai1621 發表於 2016-11-27 21:24

巴別塔先唔知做乜勁
巴別塔 X 讓子彈霏先正

kevinlai1621 發表於 2016-11-27 21:24

Jason係咪即係大個左既果個男仔
頭先自己同自己講野?

Jason係咪即係大個左既果個男仔
頭先自己同自己講野?
kel_kelvin 發表於 2016-11-27 21:27

Correct
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

先唔講知唔知故事佢up mud
起碼呢part好帶人投入到 有設計 有故事 有visual
相比下 第一part顯得更加更加hea

巴別塔先唔知做乜勁
艾石仔 發表於 2016-11-27 21:25

巴別塔係用黎聽架姐

相比下 第一part顯得更加更加he ...
721AXA 發表於 2016-11-27 21:29

一開始做乜大家都 high 架啦
所以應該只係將唔知放邊嘅歌放落去就算
論盡樂迷,敢愛敢恨

相比下 第一part顯得更加更加he ...
721AXA 發表於 2016-11-27 21:29

幾鍾意佢夭心夭肺x我愛你夠貴其實夠晒跳脫
不過轉個頭就變左呢套劇

巴別塔先唔知做乜勁
艾石仔 發表於 2016-11-27 21:25

但係巴別塔個tempo太慢, cd版直情想訓著

不過轉個頭就變左呢套劇 ...
kel_kelvin 發表於 2016-11-27 21:32

呢part快歌先正, 真係快歌又有舞

不過轉個頭就變左呢套劇 ...
kel_kelvin 發表於 2016-11-27 21:32

轉個頭仲好笑呀

就黎扼手part
琴晚扼到

條片+EFFECT SUPPOSE係出命案/絕種歌
一定唔係出i miss u

條片+EFFECT SUPPOSE係出命案/絕種歌
一定唔係出i miss u
艾石仔 發表於 2016-11-27 21:35

真係end得好odd

個劇完左?
冇lala握手
個rundown真係好亂下

握完手未

段片Jason倒後行得好唔靈活
接I Miss You同動物農莊又係咩玩法

握手part好好笑係聽對話多過唱歌

做乜9
咁就嘥咗兩首歌時間

KITSTON 發表於 2016-11-27 21:41

就係知唱唔到先傾下計

nicholashin 發表於 2016-11-27 21:39

所以咪好笑囉
睇佢比人淹沒仲好笑

KITSTON 發表於 2016-11-27 21:41
有咩對話
我淨係聽到「開紅館!!」「九展唔好咩?」「而家既年輕人鍾意嗌多過唱歌既」
所以咪好笑囉
睇佢比人淹沒仲好笑
dongbb2332 發表於 2016-11-27 21:43
開頭都ok 後面唔知係倒後行會以為佢隻腳出左好大問題

條片係劇ending
i miss you係全新一part 衫都換左
中間起碼加D music break間場下ma LOL 一秒都冇就起歌

nicholashin 發表於 2016-11-27 21:39

真不解真不解真不解
HIT歌放係呢PART真係唔知咩rundown黎

good show....

段片係 Ending,所有野返轉頭,但佢選擇向前走
走到最後係出 stage,所以接 I Miss You 握手位
明嘅,只係中間可以再加多少少心思等佢 smooth d
論盡樂迷,敢愛敢恨

別來無恙好似唔係好嗌得上去咁

勇者的浪漫
Happy and Blessed.