返回列表 發帖
其實SONY應該趁佢首奪男銀/ 銅
順勢推佢上紅館

不過都會買飛支持
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

好似話下年陳柏宇、周柏豪、洪卓立會以2007年新人之名開十週年音樂會

唔知Jason會唔會請
呢兩位07年新人做嘉賓

佢出年唔係結婚咩仲有時間開演唱會
kevinlai1621 發表於 2016-9-30 08:41

應該唔會撞期啩

買左尾場$380

Fans club都要提早截數
唔知會唔會加場呢
Crooks 發表於 2016-10-4 12:21

其實開到三場,不如喺紅館開一場

Viutv 11月27有直播喎,20:15開始
Wing1211 發表於 2016-11-24 14:51

應該頭三首係暖場嘉賓獻唱⋯

8:30才開始

唯一係擔心佢今日咁唱法捱唔捱到三場?
今晚好似已經沙沙地!?
表妹保莉 發表於 2016-11-26 01:09

Jason因為早兩年喉嚨生繭
聲音較容易沙啞⋯

希望佢養好把聲
聽晩嚟支持你

男銀兩大熱同台

首選斷絕來往
Crooks 發表於 2016-11-28 22:57

偏偏佢唱呢啲歌最好聽

其實佢咁講得都可以推測到邊d唔鐘意,must就斷絕同告別
再見/沒有吻應該都無咩機會唱
車匙我覺得佢本身都有 ...
tungbilly 發表於 2016-11-29 10:11

我估YY知道Jason嘅「獨特」口味之後⋯
會度身訂造一份非「傷春悲秋」嘅歌詞比佢

這兩次演唱會翻唱的《一步一生》、《高山低谷》都無令人失望
希望Jason打造更多引人共鳴的高質慢歌