返回列表 發帖
唔知點解 明明冇食早午餐
晚餐食少少野已經好飽
John 發表於 27/3/2017 00:51
煉仙

其實林病真係咁差咩?
曾俊華又真係咁好咩?
我覺得兩個差唔多
John 發表於 2017-3-27 00:50

Lesser evil
係當日唱背棄了理想誰人都可以班黃絲情何以堪啫
我們的總和

煉仙
kwanie 發表於 2017-3-27 00:52

可能今日冇乜點郁掛
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

可能今日冇乜點郁掛
John 發表於 27/3/2017 00:53
好似我

Lesser evil
Wonders 發表於 2017-3-27 00:52

人民救星薯片話要立23條
萬惡林鄭話要等社會氣氛成熟先再23條立法

點解林鄭唔係lesser evil?
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

好似我
kwanie 發表於 2017-3-27 00:54

唔知點解想抖下

唔知點解想抖下
John 發表於 27/3/2017 00:55
長眠吧

人民救星薯片話要立23條
萬惡林鄭話要等社會氣氛成熟先再23條立法

點解林鄭唔係lesser evil? ...
John 發表於 2017-3-27 00:54

黃絲: 體諒人地推二十三條係為咗入閘!!!
我們的總和

Lesser evil
Wonders 發表於 27/3/2017 00:52
星期五晚發生既所有野係如此難睇。

長眠吧
kwanie 發表於 2017-3-27 00:56

記住不要睡眠 睡眠
陪我吹下水

星期五晚發生既所有野係如此難睇。
kwanie 發表於 2017-3-27 00:56

三年前先爭取緊冇八三一框架嘅普選
三年後可以支持建制派候選人 仲要好開心好enjoy成件事覺得自己有份選咁
我們的總和

記住不要睡眠 睡眠
陪我吹下水
John 發表於 27/3/2017 00:58
晏晝訓左可以頂到HKT 0200 嘎

三年後可以支持建制派候選人 仲要好開心好enjoy成件事覺得自己有份選 ...
Wonders 發表於 27/3/2017 00:58
真係好 _ 無骨氣。

黃絲: 體諒人地推二十三條係為咗入閘!!!
Wonders 發表於 2017-3-27 00:56

好好笑 黃絲帶係從自己既幻想睇野
一個講明會推23條+831, 一個講明唔會推

黃絲帶可以幻想到「推23條可以好溫和, 推831係為左再交報告比人大修改831」
而另一個就係「唔推23條, 但實際上仲衰過23條」

其實佢地應該聚腳在創意台

三年後可以支持建制派候選人 仲要好開心好enjoy成件事咁 ...
Wonders 發表於 2017-3-27 00:58
仲要揀對831 23條立場最強硬嗰個黎支持

晏晝訓左可以頂到HKT 0200 嘎
kwanie 發表於 2017-3-27 00:59

我對住張床就好易唔小心訓著

好好笑 黃絲帶係從自己既幻想睇野
一個講明會推23條+831, 一個講明唔會推

黃絲帶可以幻想到「推23條可 ...
John 發表於 27/3/2017 00:59
講起黃絲我諗起某最膠會員候選人

三年後可以支持建制派候選人 仲要好開心好enjoy成件事覺得自己有份選 ...

究竟係咩心態

最痴線係連投白票/投胡國興都要鬧
咁你班民主派2012年又投何俊仁?又話豬狼都唔要?
做咩唔全投唐英年呀
Lesser evil wor

kwanie 發表於 2017-3-27 01:01
其實我講嗰兩個會員都係薯片支持者

kwanie 發表於 2017-3-27 01:01

7號!

究竟係咩心態
stopzi 發表於 27/3/2017 01:01
懶醒囉

仲要揀對831 23條立場最強硬嗰個黎支持
nicholashin 發表於 2017-3-27 01:00

我覺得含淚支持都算
但吹到人地係「民主之父」傻的嗎...

7號!
John 發表於 27/3/2017 01:02
公民袋真係徹底露底 -_-"

如果那個他不愛護你准我代你哭 因你受罪是多麽滿足

nicholashin 發表於 2017-3-27 01:02

我仲係搵唔到另一個

公民袋真係徹底露底 -_-"
kwanie 發表於 2017-3-27 01:03

陳淑莊定鄭達鴻露?

nicholashin 發表於 2017-3-27 01:02

佢痛哭梗

如果那個他不愛護你准我代你哭 因你受罪是多麽滿足
hehehaha 發表於 27/3/2017 01:03
WHY CALL SPRING SO EARLY?

陳淑莊定鄭達鴻露?
John 發表於 27/3/2017 01:04
梗係Leung Ka Kit 啦

WHY CALL SPRING SO EARLY?
kwanie 發表於 2017-3-27 01:04

SOR LOR
I THOUGHT IT'S 1AM IN HK

SOR LOR  
I THOUGHT IT'S 1AM IN HK
hehehaha 發表於 2017-3-27 01:05

你係邊個位
我GMT+4

陳淑莊定鄭達鴻露?
John 發表於 2017-3-27 01:04

熊熊真係好正

梗係Leung Ka Kit 啦
kwanie 發表於 2017-3-27 01:05

陳家洛一唔玩就成個黨頹返哂

熊熊真係好正
屮SiU霖屮 發表於 27/3/2017 01:06
拿, 仲唔係因為你

熊熊真係好正
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-27 01:06

_fable?

熊熊真係好正

咩taste

拿, 仲唔係因為你
kwanie 發表於 2017-3-27 01:07

唔通睇戴錯嘢夫人露野咩?

美之舊情敵 BAN

熊熊真係好正

咁飛機師呢?
我們的總和

咁飛機師呢?
Wonders 發表於 2017-3-27 01:10

咁巴治奧呢? 雖然馬面

咁飛機師呢?
Wonders 發表於 2017-3-27 01:10

TOO OLD

我直情想曬我同巴治奧張合照出黎

咁巴治奧呢? 雖然馬面
John 發表於 2017-3-27 01:12

只可以講夠高 完
蟲太呢
我們的總和

唔通睇戴錯嘢夫人露野咩?

美之舊情敵 BAN
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-27 01:09

咁巴治奧呢? 雖然馬面
John 發表於 27/3/2017 01:12
許靖韻 =_=

只可以講夠高 完
蟲太呢
Wonders 發表於 2017-3-27 01:13

我同佢張相真係勁cp feel
好正
黃俊傑呢?

只可以講夠高 完
蟲太呢
Wonders 發表於 2017-3-27 01:13

其實巴真人幾charm
好睇過上鏡

我直情想曬我同巴治奧張合照出黎
John 發表於 2017-3-27 01:13

想睇

許靖韻 =_=
kwanie 發表於 2017-3-27 01:13

泳兒?
巴治奧的一隻小豬

我同佢張相真係勁cp feel
好正
黃俊傑呢?
John 發表於 27/3/2017 01:14
CHAT POST?