返回列表 發帖
話說一早book好哂機票同住宿之後
突然唔想去......想留係而家既國家
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

John 發表於 2016-10-7 01:48

去邊旅行?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

去邊旅行?
matthew1990 發表於 2016-10-7 01:49

過幾日去火雞國
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

唔好咁啦。。出去散下心啦

有得去旅行 好正

搵個愛人一齊去
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

咁金堅同佢咁friend, 會唔會私底下都食?
kayzzz 發表於 2016-10-6 19:29

可能鏗成日幫欣宜洗牙

pun
#大 欖郊野 公園
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

搵個愛人一齊去
HOTMAN 發表於 2016-10-7 07:58
我覺得佢一直係想一個人放低所有嘢出走 佢有愛人都未必會拉佢去嘅 否則就唔係自由飛翔啦

搵兔兔一齊去
HOTMAN 發表於 2016-10-7 07:58

我知莊子唔會理我。。

過幾日去火雞國
John 發表於 2016-10-7 01:52

GRAPE
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

GRAPE
matthew1990 發表於 2016-10-7 22:09

而家係格魯吉亞

而家係格魯吉亞
John 發表於 2016-10-7 22:20

手信

而家係格魯吉亞
John 發表於 2016-10-7 22:20

小心安全

_ 你個活動爆哂quota又唔講早搞到預左時間出嚟

早知我買碟去yoga簽唱會
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

唔睇唔知
原來CAS係903今年有4首冠軍歌

唔睇唔知
原來CAS係903今年有4首冠軍歌
bagfgfcde 發表於 2016-10-8 08:47
14年RB做唔到嘅 CAS今年做到
當然今年嘅CAS完全唔值呢種待遇啦
唔計多週冠 Eason同Joey上次一年有四首不同歌曲喺903奪冠好似都係2007年?
頭盔:無check得好清楚

小心安全
kayzzz 發表於 2016-10-7 22:28

莊子好叻叻。。

食傷心酸辣粉定三哥好

食傷心酸辣粉定三哥好
bagfgfcde 發表於 2016-10-8 12:41
去譚仔揾某會員啦

去譚仔揾某會員啦
nicholashin 發表於 2016-10-8 12:53

三哥>>>>>>>>>>譚仔

食傷心酸辣粉定三哥好
bagfgfcde 發表於 2016-10-8 12:41

唯一云貴川

三哥>>>>>>>>>>譚仔
bagfgfcde 發表於 2016-10-8 14:09

我會為左食番茄湯底同三哥酸辣而揀三哥
但其他情況都係食譚仔

好想返到去未睇演唱會之前
好想聽爛聲哭泣遊戲 回來我身邊 live
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

搵唔到Trekkerz 隻碟買
week13

金鐘獎 楊謹華又大熱陪跑 妖
我們的總和

完全未諗tag

點解assignment要limit字數
cut 2000字真係好攰

錄唔好非安全地帶
week13

廢時俾人話回到過去所以係度講

2014>2015>2012>2013>>>>2016
今年係唯一一年全年個榜都冇塞過

12年樂壇真係好悶下
playlist裡面每次聽到12年就自動飛左好多歌飛到年尾留白人霏個堆

睇返自己個十大都知
連續劇至尊 兩個林姓暗星都有十大 跨年馬又十大
美祖一專注國語成個樂壇就死下死下

今年係唯一一年全年個榜都冇塞過
bagfgfcde 發表於 2016-10-9 16:46

我好似都係 好多歌都可以即plug即上
12年樂壇真係好悶下
playlist裡面每次聽到12年就自動飛左好多歌飛到年尾留白人霏個堆

睇返自己個十大都知  ...
JasOh103 發表於 2016-10-9 16:49

除左美祖, 仲有兩個人妻都唔見左

得番國際天后撐場
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

我個榜長期有堆歌想冠 上榜歌都ok塞
係近排一堆歌手派曬歌 再無咩歌特別好 個榜就唔再塞上榜歌 不過冠軍歌條隊都唔短下
兩個林姓暗星都有十大 跨年馬又十大
三十歲前要完成的事有十大?

12年樂壇真係好悶下

睇返自己個十大都知  ...

謝安琪隻馬係我度都有十二大喎

三十歲前要完成的事有十大?
nicholashin 發表於 2016-10-9 16:59

Yes and 驚人

謝安琪隻馬係我度都有十二大喎
bagfgfcde 發表於 2016-10-9 17:01

愛琪

李榮浩遭男粉絲求合影 無情拒絕視其如空氣
據名偵探趙五兒報導,日前李榮浩現身機場,在很多工作人員的陪同下從出口離開。

據悉,李榮浩的身後有一位穿著黑T恤的男粉絲悄悄跟了上來,一路默默尾隨。直到李榮浩停下來在路邊等車,男粉才鼓起勇氣走上前想求個合影,可沒想到助理直接伸手阻攔,李榮浩也視男粉為空氣。最終男粉只能在李榮浩身後遠遠地拍了個照片,黯然離去。

希望李榮浩可以學天后霏咁親民
Yes
JasOh103 發表於 2016-10-9 17:03
愛匡

中伏
睇咗部垃圾戲

中伏
睇咗部垃圾戲
林仔 發表於 2016-10-9 19:20

湄公河

湄公河
一個小子 發表於 2016-10-9 19:26

哥基王子
垃圾程度可以挑戰一下王大導演今年嘅垃圾三部曲

其實我唔明點解d人鐘意行山?咁鬼曬又多蟲
行街都係行啫......都可以當運動啫

行街都係行啫......都可以當運動啫 ...
electric 發表於 2016-10-9 19:48

因為有風景睇

呼吸清新空h ma
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

因為有風景睇
bagfgfcde 發表於 2016-10-9 19:52

咩風景
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

哥基王子
垃圾程度可以挑戰一下王大導演今年嘅垃圾三部曲
林仔 發表於 2016-10-9 19:43

在第三届伦敦国际华语电影节颁奖典礼上,影片《哥基王子》获得多个奖项,

野外露出      

d 皮膚會有陽光吸收

咩風景
kevinlai1621 發表於 2016-10-9 19:57

要問下陳綺貞

你看過了許多美景
你蒐集了地圖上每一次的風和日麗

咩風景
kevinlai1621 發表於 9/10/2016 19:57
前事霎眼散落我身後
擁有出於當初沒有塵埃都沒有
忘掉世界才能望透天高與地厚~~

在第三届伦敦国际华语电影节颁奖典礼上,影片《哥基王子》获得多个奖项,  ...
一個小子 發表於 2016-10-9 20:00

咁賭城風雲3仲大收唔知幾多億tim

前事霎眼散落我身後
擁有出於當初沒有塵埃都沒有
忘掉世界才能望透天高與地厚~~ ...
kwanie 發表於 2016-10-9 20:03

首先要有條橋先
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)