返回列表 發帖
pun
#廁紙 #便利店
47. Bring Him Home
week18
1 . 陳健安        雲際車站

有個fd突然話鍾意林奕匡 好想同佢絕交

HOTMAN 發表於 22/1/2017 23:58
你地之間既友情經唔起呢個小人既考驗 基礎都算好薄弱下喎

你地之間既友情經唔起呢個小人既考驗 基礎都算好薄弱下喎
kwanie 發表於 2017-1-23 00:03

講下啫

想知林奕匡有幾小

HOTMAN 發表於 2017-1-22 23:58
#山河故人
Btw 佢有無買飛睇佢演唱會 ^^

講下啫

想知林奕匡有幾小
HOTMAN 發表於 23/1/2017 00:12
同粒豆豉咁上下大囉

HOTMAN 發表於 2017-1-22 23:58

有個fd話藍奕邦隻一雙手好正
好想同佢絕交

同粒豆豉咁上下大囉
kwanie 發表於 2017-1-23 00:32
暗瘡?
好想同佢絕交
-Prince- 發表於 2017-1-23 00:37

咁佢識唔識「林奕匡」嘅歌

暗瘡?

咁佢識唔識「林奕匡」嘅歌
nicholashin 發表於 2017-1-23 00:41

佢問番我林奕匡咩黎 食得架?

好想同佢絕交

可能佢真係想講藍奕邦隻手好正

佢有冇聽吳若希首我本人

Phil:新碟會有兩首歌翻唱兩首寫畀其他人嘅歌 作曲作詞都係自己好似好勁

其實係咪講緊Demo

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

可能佢真係想講藍奕邦隻手好正

佢有冇聽吳若希首我本人
HOTMAN 發表於 2017-1-23 00:51

聽過吳雨霏首越難越愛既機會應該大啲
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

畢業之後開始挂住以前好期待呢個sem會見到d乜同學仔嘅感覺

matthew1990 發表於 2017-1-23 09:34
未聽已經想像到有邊啲噴位

好想同佢絕交

邦邦原來雙手咁正。。

邦邦話有愛人呢。。唔知個仔仔咩樣。好想知佢喜歡咩類型。。

點解框框個花名會傳左出去

點解框框個花名會傳左出去
艾石仔 發表於 2017-1-23 13:06

唔係話呢度有903人mon住咩
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

唔係話呢度有903人mon住咩
kevinlai1621 發表於 2017-1-23 13:08

咁嗌淫液框

matthew1990 發表於 2017-1-23 09:34

開頭四平八穩
我聽到「捐」字之後唔小心大笑左
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

開頭四平八穩
John 發表於 2017-1-23 13:12
竟然四平八穩 睇黎算係練過
其實我覺得CD version嘅「為著你我只怕捐軀都不夠」 最難聽唔係「軀」而係「夠」

開頭四平八穩

我睇完呢句但都係大笑左

唱衰左就望後面 抄美淫

TOMORO DVD AHHHHHH
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

未聽已經想像到有邊啲噴位
nicholashin 發表於 2017-1-23 11:39

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

開頭四平八穩

笑死左

本帖隱藏的內容需要積分高於 2989 才可瀏覽

最新女歌手五強

王嘉儀        66
J.Arie*        55
張美儀*        54
鄧小巧*        51
衛蘭*        47
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

吾怪得香港科技落後咁多
政府 局長連何謂就咁display data同open data 都分吾清
科技? 食得嫁?

SBS Milking Running Man
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

太難踢

最新女歌手五強

王嘉儀        66
J.Arie*        55
張美儀*        54
鄧小巧*        51
衛蘭*        47
John 發表於 2017-1-24 13:41

蘭B 要大發力呀。。。

有冇MBTI link?
Happy and Blessed.

今年維園好失望。。無鴨仔。。無咩試食。。買唔到平公仔。。政黨D mic 無咩聲。。無咩人理佢地。。

我玩轉轉轉。。轉到689。。即刻叫佢食便便。。

有冇MBTI link?
jose 發表於 2017-1-25 15:24

U want test or?
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

今年維園好失望。。無鴨仔。。無咩試食。。買唔到平公仔。。政黨D mic 無咩聲。。無咩人理佢地。。

我玩轉 ...
kk8733 發表於 2017-1-25 18:16

咁似小學生啲週記既

咁似小學生啲週記既
dongbb2332 發表於 2017-1-25 18:37

我都係講今日見到東西。。寫淺白些唔好??我唔識寫古文。。

我都係講今日見到東西。。寫淺白些唔好。。我唔識寫古文。。
kk8733 發表於 2017-1-25 18:42

我想識你女朋友?。。。

究竟欣宜跌唔跌到落大學站月台空隙?
John 發表於 2017-1-20 10:40

我可以

我可以
RVHOCPC 發表於 2017-1-25 19:00

你試過?

咁似小學生啲週記既
dongbb2332 發表於 2017-1-25 18:37

同我啲所謂日記無分別

我可以
RVHOCPC 發表於 2017-1-25 19:00
我不完美 但……

同我啲所謂日記無分別
harryharry 發表於 2017-1-25 19:09

幾開心呀。。
我想識你女朋友?。。。
艾石仔 發表於 2017-1-25 18:44

你想我敲穿你門口???

我都係講今日見到東西。。寫淺白些唔好??我唔識寫古文。。
kk8733 發表於 2017-1-25 18:42

作首詩出黎囉

作首詩出黎囉
bagfgfcde 發表於 2017-1-25 20:13

等你教我。。
我唔係PHIL 我唔識寫詩。。

到底我喜歡誰 也許我喜歡孤獨

U want test or?
dongbb2332 發表於 2017-1-25 18:36
Happy and Blessed.

痴戀線 點解我可以118睇做116
咁多車吾搭錯 要搭錯架一出隧道就飛到去筲箕灣既車

痴戀線 點解我可以118睇做116
咁多車吾搭錯 要搭錯架一出隧道就飛到去筲箕灣既車
...
屮SiU霖屮 發表於 2017-1-25 22:27

其實你可以喺CWB避風塘落車

jose 發表於 2017-1-25 21:26

https://www.16personalities.com/free-personality-test

This one ok?

其實你可以喺CWB避風塘落車
matthew1990 發表於 2017-1-25 22:33

好似已經直上東廊有一段時間
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑