返回列表 發帖
This one ok?
dongbb2332 發表於 2017-1-25 22:39

thank you
Happy and Blessed.

痴戀線 點解我可以118睇做116
咁多車吾搭錯 要搭錯架一出隧道就飛到去筲箕灣既車
...
屮SiU霖屮 發表於 2017-1-25 22:27

其實你想去邊

其實你可以喺CWB避風塘落車
matthew1990 發表於 2017-1-25 22:33

紅磡之後係柴灣了
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

好似已經直上東廊有一段時間
kevinlai1621 發表於 2017-1-25 23:43

吓冇左個站喇?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

紅磡之後係柴灣了
hinz 發表於 2017-1-25 23:51

明明順路都cut 站咩玩法?
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

明明順路都cut 站咩玩法?
matthew1990 發表於 2017-1-26 00:00

點會順路
埋左站之後係雙白線上唔到東廊
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

吓冇左個站喇?
matthew1990 發表於 2017-1-26 00:00

好彩你冇坐呢架車去維園
我記得我幾年前都試過坐去維園
但試過一次覺得行好遠
都係坐返02同06算
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

點會順路
埋左站之後係雙白線上唔到東廊
hinz 發表於 2017-1-26 00:01

好多年前我成日搭118放學過海喺嗰個站番屋企嘎

好彩你冇坐呢架車去維園
我記得我幾年前都試過坐去維園
但試過一次覺得行好遠
都係坐返02同06算 ...
John 發表於 2017-1-26 00:10

我好耐冇坐呢架車嚕

係咪有人係Google瘋狂搜尋
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

John 發表於 26/1/2017 00:29
好似每個人彈出黎既都唔同

John 發表於 2017-1-26 00:29

我同你一樣結果。。

17:31 「呢首歌叫第十行星......嗰時係無plug過嘅」

http://www.my903.com/my903/903mu ... ry=12&index=251

pun
#JW #Janice衛蘭
47. Bring Him Home
week20
1 . per se 也許沒有未來神

原來周吉佩去左動新聞度做...唉

睇隔離帖見到有人連邊份報紙撐邊個立場都搞唔清,X生啲粉真係得啖笑,成個帖啲留言酸到

上咗架 7 號之後就嚟咗架 4X
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

616.1314 發表於 2017-1-27 08:07

poor 有排兜
why not 30X

616.1314 發表於 2017-1-27 08:07

咁早起身。。。

新一集pandakill冇小舞同二珂

poor 有排兜
why not 30X
ed8671ed 發表於 2017-1-27 08:19

想搭 30X 但今日遲左出門口啊
咁早起身。。。
kk8733 發表於 2017-1-27 09:56

翻學啊 , 朝朝都八半
二〇二三年度全女班投票

想搭 30X 但今日遲左出門口啊
翻學啊 , 朝朝都八半
616.1314 發表於 2017-1-27 13:26

今日都仲要番
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

明日會點 樣樣事亦難預見

明日會點 樣樣事亦難預見
John 發表於 2017-1-27 17:08

我以為你係訴D關於好心分手嘅苦

今日都仲要番
kevinlai1621 發表於 2017-1-27 14:37

今日其實得一堂 lecture 0830-0920 不過 me is 好學生唔走堂
二〇二三年度全女班投票

今日其實得一堂 lecture 0830-0920 不過 me is 好學生唔走堂
616.1314 發表於 2017-1-27 17:25

新年要好好休息下。。。

我以為你係訴D關於好心分手嘅苦
RVHOCPC 發表於 2017-1-27 17:14

我愛過很多人

我愛過很多人
John 發表於 2017-1-27 17:49

我愛過幾個人

我愛過幾個人
RVHOCPC 發表於 2017-1-27 17:51

它使我  每日迎面疾風也未攰

它使我  每日迎面疾風也未攰
John 發表於 2017-1-27 17:52

它不怕忍不住 我不許你說不

Mr.Blue就快40歲了:(

Mr.Blue就快40歲了:(
John 發表於 2017-1-27 18:04

hey ya~ mr. blue

616.1314 發表於 2017-1-27 17:25

今日唔係好多都放假咩
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

點算 飲醉左

點算 飲醉左
John 發表於 2017-1-27 19:27

第幾次你想醉?
btw岩岩cap左好多phil嘅pun圖

第幾次你想醉?
btw岩岩cap左好多phil嘅pun圖
RVHOCPC 發表於 2017-1-27 19:30
好想睇

好想睇
nicholashin 發表於 2017-1-27 19:35

睇住一張先
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

點算 飲醉左

點算 飲醉左

誰活在你心?

點算 飲醉左

你把禾灌醉

應唔應該接收用民建聯做利是封嘅利是?

應唔應該接收用民建聯做利是封嘅利是?
jose 發表於 2017-1-27 20:51

拎了入面D 錢。之後將個利是封切件。。

選情告急

選情告急
ed8671ed 發表於 2017-1-28 00:00

無喇 陳慧敏係澳門美祖

睇住一張先
RVHOCPC 發表於 2017-1-27 19:44

nicholashin 發表於 2017-1-28 00:55

希望寫首愛情小品俾美祖
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

希望寫首愛情小品俾美祖
JasOh103 發表於 2017-1-28 00:57
後面o個張係講緊「需要修改 還未改好 不好意思」 應該係想寫首好過《高山低谷》既歌畀偶像

希望寫首愛情小品俾美祖
JasOh103 發表於 2017-1-28 00:57

希望下隻碟cousin fung同林奕匡包碟

HOTMAN 發表於 28/1/2017 01:01
安眠專用 ?_?

HOTMAN 發表於 2017-1-28 01:01

首plug有十七度咁正就好啦
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友