返回列表 發帖
唔mean既時候
stopzi 發表於 27/3/2017 01:24
雙子係咁架啦
唔激嬲我我係唔會置人於死地既

我無鬧政府無鬧中共喎
kwanie 發表於 2017-3-27 01:26

我諗我都唔可以成名
所以無所謂
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

話說美國會經過FB草低曬你所有講過既野
美國政府對美國人D政治意向一目了然嗄
所以有時係網上講野小心D好

我無鬧政府無鬧中共喎
kwanie 發表於 2017-3-27 01:26

你真係好忍得BOR

年輕人呢個咁powerless既社群 稍為有少少思考既人都好難pro建制既
HOTMAN 發表於 2017-3-27 01:27

可能佢地好似林鄭當年咁諗, 想走入建制帶來一d實質改變呢
係香港, 在野黨除左出聲之外, 係好難做到野
而係3個特首候選人入面, 林鄭唔見得真係咁差
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

年輕人呢個咁powerless既社群 稍為有少少思考既人都好難pro建制既
HOTMAN 發表於 2017-3-27 01:27

我個補習學生成日薯片叔叔薯片叔叔 想嘔

話說今日宣佈結婚一週年
JasOh103 發表於 2017-3-27 01:27

西利 果然係羊粉

你真係好忍得BOR
屮SiU霖屮 發表於 27/3/2017 01:28
我就好現實既, 鬧左無補於事架

話說美國會經過FB草低曬你所有講過既野
美國政府對美國人D政治意向一目了然嗄
所以有時係網上講野 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-27 01:27

可以對希婆支持者秋後算帳

利申 我鍾意希婆

我一路覺得中學係唔應該教時事
時事係冇得教
而家變得太快, 咁快向十幾歲中學生灌輸觀點我覺得唔理想
教 ...
John 發表於 2017-3-27 01:26

咁通識都冇既 都係教思維上既野 都係揀多資料support個邊答
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

而 ...
John 發表於 27/3/2017 01:29
林鄭唯一既問題只係江派依附左響佢身上, 無啦。

西利 果然係羊粉
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-27 01:29

FB有on this day ma
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

我就好現實既, 鬧左無補於事架
kwanie 發表於 2017-3-27 01:29

發洩下啫
同埋講下或者又會影響到其他人
一個接一個 雖然可能也沒有結果 但都好丫

林鄭唯一既問題只係江派依附左響佢身上, 無啦。
kwanie 發表於 2017-3-27 01:30

佢的確係身在高位太耐, 好脫離民情, 呢樣係真
有咩理由見到乞衣會捐500蚊:o)
捐軀都不夠咩:o)

你唔係投媽咪咩
Wonders 發表於 2017-3-27 01:26

佢太鬼婆FEEL

可以對希婆支持者秋後算帳

利申 我鍾意希婆
John 發表於 2017-3-27 01:29

Trump 告咗 Clinton 未
話告又唔告
我們的總和

Trump 告咗 Clinton 未
話告又唔告
Wonders 發表於 2017-3-27 01:31

走左數了 :(

捐軀都不夠咩:o) ...
John 發表於 27/3/2017 01:31
佢係一個好離地既AO 囉
只不過呢場選舉睇得出習近平無興趣響港澳問題開江派拖

雖然梁營勢力接近全滅

佢太鬼婆FEEL
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-27 01:31

唯有支持林e麗

而 ...
John 發表於 2017-3-27 01:29

其實當年親中既人 係港英政府下 都係在野 都係做反義派
歷史原因下呢班人先變左建制
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

佢係一個好離地既AO 囉
只不過呢場選舉睇得出習近平無興趣響港澳問題開江派拖

雖然梁營勢力接近全滅 ...
kwanie 發表於 2017-3-27 01:32

林鄭重新建立返香港營
其實好痴線, 唐營借林鄭重奪返梁振英既江山

林鄭重新建立返香港營
其實好痴線, 唐營借林鄭重奪返梁振英既江山 ...
John 發表於 2017-3-27 01:34

同舟之情
我們的總和

其實香港人係想要安樂茶飯姐

捐軀都不夠咩:o) ...
John 發表於 2017-3-27 01:31

事實證明中產有品味既image港人好受落 何_圖可以繼續用呢個形象

其實當年親中既人 係港英政府下 都係在野 都係做反義派
歷史原因下呢班人先變左建制 ...
HOTMAN 發表於 2017-3-27 01:33

所以譚惠珠同范徐麗泰呢d真係轉軚轉到頭搖又尾擺
要由親英變親中都唔容易
反而公務員體制既林鄭就易d, 因為英治時代+主權移交初期公務員都相對政治中立

事實證明中產有品味既image港人好受落 何_圖可以繼續用呢個形象 ...
HOTMAN 發表於 2017-3-27 01:36

飲咖啡同睇法國電影?

林鄭重新建立返香港營
其實好痴線, 唐營借林鄭重奪返梁振英既江山 ...
John 發表於 27/3/2017 01:34
根本唐營大獲全勝
中聯辦又未至於輸晒
成班左膠未來五年又有野鬧
泛民繼續有工開
不知幾好。

其實香港人係想要安樂茶飯姐
nicholashin 發表於 2017-3-27 01:36

我都好想...
如果任何一個特狗可以平抑租金, 應該民怨少一大截
游蕙禎講得好啱, 我地根本負擔唔起租價, 我地連野都, 即係就算我地想煮野食, 都租唔起一個廚房呀!

飲咖啡同睇法國電影?
John 發表於 2017-3-27 01:37

輸咗喇, 見到班人為佢喊我都唔知可以比咩反應...
我們的總和

雙子係咁架啦
唔激嬲我我係唔會置人於死地既
kwanie 發表於 2017-3-27 01:27

無人知道雙子座

其實香港人係想要安樂茶飯
nicholashin 發表於 27/3/2017 01:36
如果佢地覺得而好安樂既, 隨便

根本唐營大獲全勝
中聯辦又未至於輸晒
泛民繼續有工開
不知幾好。 ...
kwanie 發表於 2017-3-27 01:37

雄仔
我們的總和

根本唐營大獲全勝
中聯辦又未至於輸晒
泛民繼續有工開
不知幾好。 ...
kwanie 發表於 2017-3-27 01:37

本土輸哂
連劉小麗個班都輸埋
低估左黃絲既天真傻程度

我都好想...
如果任何一個特狗可以平抑租金, 應該民怨少一大截
游蕙禎講得好啱, 我地根本負擔唔起租價,  ...
John 發表於 27/3/2017 01:38
根本無人敢得罪既得利益者。

雄仔
Wonders 發表於 27/3/2017 01:38
雄仔真係比華叔個腦壞得仲快。

根本無人敢得罪既得利益者。
kwanie 發表於 2017-3-27 01:39

例如民主黨同蘋果日報

雄仔
Wonders 發表於 2017-3-27 01:38

人地即刻衝出黎道歉
眾志同劉小麗就蠢豬呢, 唔識即刻向民主黨修補關係

例如民主黨同蘋果日報
John 發表於 27/3/2017 01:40
黎智英比起中共洗腦程度其實唔差幾遠

雄仔真係比華叔個腦壞得仲快。
kwanie 發表於 2017-3-27 01:39

雄仔出黎爭曝光啫 三年後仲要開飯嘎
我們的總和

人地即刻衝出黎道歉
眾志同劉小麗就蠢豬呢, 唔識即刻向民主黨修補關係 ...
John 發表於 2017-3-27 01:40

不要讓陰謀得逞
我們的總和

飲咖啡同睇法國電影?
John 發表於 2017-3-27 01:37

講少少文化野就會出水 外國同本土band/電影都講d就無敵

HOTMAN 發表於 27/3/2017 01:42
真偽文青

其實諗諗下上面唔比梁震英連任推林鄭出泥依步棋都幾關鍵
如果今日係薯片鬥689 成件事應該都幾好睇

黎智英比起中共洗腦程度其實唔差幾遠
kwanie 發表於 2017-3-27 01:41

黎智英:胡官係鬼
黎智英:「扑嘢」妹游蕙禎和梁頌恆當時反阿爺反得夠激烈了吧,他們又到了哪裏去了?

原來黎智英咁老 佢阿爺都仲未死

HOTMAN 發表於 2017-3-27 01:42

本土band我淨係識RubberBand同Dear Jane Mr.

如果佢地覺得而好安樂既, 隨便
kwanie 發表於 2017-3-27 01:38
佢哋真係被洗腦到覺得曾俊華當選 以後生活美滿
不過唔理啦 已經無心機鬧

其實諗諗下上面唔比梁震英連任推林鄭出泥依步棋都幾關鍵
如果今日係薯片鬥689 成件事應該都幾好睇 ...
屮SiU霖屮 發表於 27/3/2017 01:43
如果689 唔辭曾俊華又未必選

佢哋真係被洗腦到覺得曾俊華當選 以後生活美滿
nicholashin 發表於 2017-3-27 01:44

繼續溫水煮蛙
個制度冇變過
我們的總和

如果689 唔辭曾俊華又未必選
kwanie 發表於 2017-3-27 01:45

到時689 vs 禎禎 [bomb]

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊