返回列表 發帖
下年先上另一首至尊歌
nicholashin 發表於 2016-10-14 20:37

如果已經上左呢

如果已經上左呢
bagfgfcde 發表於 2016-10-14 22:03

很少糾紛夠豁達容納兩歌 有雙冠軍
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

如果已經上左呢
bagfgfcde 發表於 2016-10-14 22:03
下年re翻低分啲嗰首 王子而家都上緊冬未了嘅歌啦

nicholashin 發表於 14/10/2016 22:09
好在唔係秋故事 lol

謝大媽拎走左首勢不兩立 有冇考慮過還番首比人 苦苦
HOTMAN 發表於 2016-10-14 08:22

佢d質素係正視愛正視對等......
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

好想食野 有冇獎比我食
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

好想食野 有冇獎比我食
HOTMAN 發表於 2016-10-14 22:50

食女金啦
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

好想食野 有冇獎比我食
HOTMAN 發表於 2016-10-14 22:50
我餵你食Phil個男金

我餵你食Phil個男金啦
nicholashin 發表於 2016-10-14 23:37

唔好ff咁多啦....

nicholashin 發表於 2016-10-14 22:09

咁我上返失語者啲歌好唔好

唔好ff咁多啦....
HOTMAN 發表於 2016-10-14 23:50
你話想食漿嘛

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
屮SiU霖屮 發表於 2016-10-15 01:39

hit list咪最幸福的眼淚, 豔羨, 想入非非, 我敢愛, 1000個假想結局同我本人囉

**** 本內容被作者隱藏 ****
屮SiU霖屮 發表於 15/10/2016 01:39
所謂HIT LIST 咪又係格硬谷~

所謂HIT LIST 咪又係格硬谷~
kwanie 發表於 2016-10-15 11:37

所以我有時覺得 睇吓你啲朋友(特別係不嬲都唔聽開廣東歌嗰啲人)會聽或者share咩歌
參考價值重大
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

所以我有時覺得 睇吓你啲朋友(特別係不嬲都唔聽開廣東歌嗰啲人)會聽或者share咩歌
參考價值重大  ...
matthew1990 發表於 15/10/2016 11:54
果十首我得3 首十大, 笑

exact7ly
街客鍾意聽乜咪即係咩歌HIT 囉

exact7ly
kwanie 發表於 2016-10-15 11:56

例如?

exact7ly
kwanie 發表於 2016-10-15 11:56

我啲朋友都識矛盾一生多少年羅生門高山低谷嘎

但我去紅先生唱K時點林奕匡其他歌黎唱
啲人就即刻靜哂聽我唱 (其實都有一個人識一雙手副歌既 )
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

例如?
kayzzz 發表於 15/10/2016 11:57
我覺得DJ 果三首算HIT
仲有女神囉, 跟住咪一大堆TVB 垃圾囉

kwanie 發表於 2016-10-15 12:01

Dj 三首hit?

kwanie 發表於 2016-10-15 12:01

我朋友圈唔太多人識女神
就算識應該只係識前奏同副歌

不過已經算係佢地第一識既欣宜歌了

我朋友圈唔太多人識女神
matthew1990 發表於 2016-10-15 12:02

陣間又有人話你係山林粉喇

#其實係矛盾粉

陣間又有人話你係山林粉喇

#其實係矛盾
kayzzz 發表於 2016-10-15 12:04

啲女仔個個都識

啲女仔個個都識
matthew1990 發表於 2016-10-15 12:06

首歌夠港女嘛

我啲朋友都識矛盾一生多少年羅生門高山低谷嘎

但我去紅先生唱K時點林奕匡其他歌黎唱
啲人就即刻靜哂聽我 ...
matthew1990 發表於 2016-10-15 11:57

可能你唱多啲 佢哋會愛上佢嘅歌

我朋友圈唔太多人識女神

不過已經算係佢地第一識既欣宜歌了 ...
matthew1990 發表於 2016-10-15 12:02

Debut個幾首我覺得同女神差吾多hit

Debut個幾首我覺得同女神差吾多hit
屮SiU霖屮 發表於 2016-10-15 14:03

星星傳說, 夏日飛舞 定 雨聲進行曲?

可能你唱多啲 佢哋會愛上佢嘅歌
nicholashin 發表於 2016-10-15 13:30

我已經成日唱俾佢地聽

我朋友圈唔太多人識女神

不過已經算係佢地第一識既欣宜歌了 ...

擁抱愛都唔識。 。

擁抱愛都唔識。 。
harryharry 發表於 2016-10-15 15:56
唔明點解欣宜首擁抱愛排名居然高過大獲好評GE 1001次人生(老實講我從未聽過欣宜首歌)
呢個首歌排名離奇咁高都有造馬之嫌!!
酷愛903 發表於 2014-1-20 08:43

擁抱愛都唔識。 。
harryharry 發表於 2016-10-15 15:56

係啵咁應該係第二首

nicholashin 發表於 2016-10-15 16:09

美mag美之就係俾條友燈到霉哂

美mag美之就係俾條友燈到霉哂
kayzzz 發表於 2016-10-15 16:50
唔明點解欣宜首女神排名居然高過大獲好評GE 該死的快樂(老實講我從未聽過欣宜首歌)
呢個首歌排名離奇咁高都有造馬之嫌!!

Dj 三首hit?
kayzzz 發表於 2016-10-15 12:02

kkbox同itunes走勢都唔錯
YouTube views都唔差

hit list咪最幸福的眼淚, 豔羨, 想入非非, 我敢愛, 1000個假想結局同我本人囉 ...
John 發表於 2016-10-15 02:11

你會聽啲咁近期嘅歌咩

kkbox同itunes走勢都唔錯
YouTube views都唔差
John 發表於 2016-10-15 18:34

咁今年有好多"hit"歌喎

nicholashin 發表於 2016-10-15 16:09

咁都鞭到
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

張敬極度OVER

又俾細過我ge人當做中學雞
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

一個禮拜要擔心計分員一次。。。

一個禮拜要擔心計分員一次。。。
RVHOCPC 發表於 2016-10-16 00:04

計分員好似去左外遊
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

計分員好似去左外遊
kevinlai1621 發表於 2016-10-16 00:09

Correct, good nite!
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

計分員好似去左外遊
kevinlai1621 發表於 2016-10-16 00:09

睇佢IG 啦。。

dongbb2332 發表於 2016-10-16 00:32

唔同我講。嬲。。
你去了邊。回祖國見祖兒???

dongbb2332 發表於 2016-10-16 00:32

玩得開心啲

今晚見唔到Ali
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

你會聽啲咁近期嘅歌咩
harryharry 發表於 2016-10-15 18:35

唔通無人知道雙子座係明朝歌曲???

番啲要用個腦諗野既工真係好麻煩

保良runaway live.....十級驚嚇

番啲要用個腦諗野既工真係好麻煩
matthew1990 發表於 2016-10-16 23:20

下次試下用屎忽諗野?