返回列表 發帖
其實共和越多貢獻可唔可以spin 做可有可無
kwanie 發表於 2016-10-3 13:41

人地叫大家唔好咁 CARE 貢獻咗幾多,但又要每星期話比大家自己幾有貢獻,好難明呀

但佢D喘氣聲, 仲要喘到有d唔唱令我諗起阿嬌心多
雖然阿嬌嚴重好多

同埋慈善show都出咁多dance ...
John 發表於 2016-10-17 01:45

唔緊要,JW 完美試範乜叫慢動作跳舞 

they
jose 發表於 2016-10-18 11:08

根本是一個 team.

事態嚴重
到底邊個hihi搞kary個acc
jose 發表於 2016-10-25 09:35

係咪佢姊妹勾聞屎未搵到人埋單所以搞吳雨霏

難以想像大專拾回十大50首候選歌kary一首都入唔到
睇嚟我真係老喇
時下班後生仔都唔知聽咩歌大 ...
jose 發表於 2016-11-1 01:09

我本人 逼得太緊 愛是最大權利 艷羨 生我的命都無?

陳奕迅竟然歲月如歌,苦瓜,Lonely Christmas,黃金時代
一個小子 發表於 2016-11-2 21:58

容糟兒得首心淡

原來仲有我的驕傲,完全無視咗首歌

祖祖是我們的驕傲
一個小子 發表於 2016-11-2 22:03

四台女兒 - 容祖兒

只要唔是羅賓百姓或者老鼠安拎我都冇所謂
matthew1990 發表於 2016-11-5 05:25

非安全都係唔值十大囉 仲要成班幫佢吹捧真係痴線

精精被 DQ

一諗起立法會入面啲女就唔開心,想搵個好樣嘅都無,相由心生

你老母似d。
kwanie 發表於 2016-11-16 00:38

佢老母似譚惠珠多啲

請列出一個轉左公司之後d 歌好左既歌手
吳雨霏除外
kwanie 發表於 2016-11-25 15:56

容祖兒都轉咗幾間公司,去到英皇個時最好

現場聽林奕匡其實唔算好差 ... 嘅其實

二十五歲的G.E.M.鄧紫棋,在臺上盡情享受音樂的背後,她所面對和擁有的又是甚麼?

《一路逆風》是G.E.M.首部音樂記錄片,記錄她在追求音樂與夢想的路上,迎著逆風,走過流言蜚語的人生低谷,愈加堅定。事業得意之時,學習面對愛情失意的傷心,承受的一切G.E.M.都亳無保留親自剖白;好友何超蓮,李蘊與鄧媽媽亦鮮有現身,29位中港台娛樂圈重量級人物零距離作訪談,揭開鄧紫棋最真實一面。

紀綠片長90分鐘,由英國著名導演NICK WICKHAM執導(UK Music Video Awards 最佳現場音樂導演獎得主),英國頂尖工作室完成電影後期影像及音樂混音製作,影片更會播出從未曝光的演唱會最精彩製作之花絮,帶你重溫中國2015年最賣座巡演X.X.X. LIVE的火爆現場,視聽盛宴,2017年1月,邀妳一同見證。

《一路逆風》放映詳情:
預售日期及時間:2017年1月5日上午11時
放映日期:2017年1月20日至22日 (五至日)
放映地點︰the sky (奧海城)、嘉禾荃新天地
票價:HK$135
語言︰普通話 (附中英文字幕)
註︰網上手續費為每張$10

查詢場次及購票:www.goldenharvest.com / 經「嘉禾訂票快線」app / 親臨 the sky 或 嘉禾荃新天地票房撲飛啦!

希望連氏快啲plug歌提高質素
ed8671ed 發表於 2017-3-19 11:04

AGGER
好耐無得 LOOP 佢啲歌

hi BB
佢又拍MV啦 希望月尾有得聽
ed8671ed 發表於 2017-3-19 11:17

到時又要比兩週冠佢

佢首舊街角我仲 loop 緊,早知上年至尊歌比呢首啦

支持
你捨得飛走山林道咩
ed8671ed 發表於 2017-3-19 11:24

捨得 山林道嚟到 2017 都無聽過一次

me too
詩雅啲歌聽極都唔厭
ed8671ed 發表於 2017-3-19 11:32

佢首灰伯爵仲聽緊

點解
ed8671ed 發表於 2017-3-19 11:44

點解

因為你地鍾意嗰首 y_m 歌有個連字
chanchan0909 發表於 2017-3-19 11:56

係咪你冠咗個首?

有d 人有口話人無口話自己啵
kwanie 發表於 2017-3-19 11:57

認真,認識佢真人,都幾 Y_M

COMEBACK 但無人理我

賴會員已 Flop bye

我係你fans
HOTMAN 發表於 2017-3-26 01:30

hey hotman

bye
harryharry 發表於 2017-3-26 01:30

你頭像個女人好 L 恐怖

yo
Wonders 發表於 2017-3-26 01:30

Der Der B

我好掛住你嗄
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-26 13:51

姐姐 MISS YOU

得閒上下水啦
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-26 15:29

會喇,早排真係潛到落底,尋日先有美會員話我早排無 Update ig