返回列表 發帖
唔係仲被大陸ban緊咩
kevinlai1621 發表於 2017-1-9 12:12

佢講愛國言論以表忠誠,點會封殺佢

可能又係英皇夠牙力 連續3年都有英皇人上去

不過今次拍johnny yim 應該會變克勤2.0 亂 ...
kevinlai1621 發表於 2017-1-9 12:21

請johnny yim 編曲咁睇唔開呀

2009-03-29 謝安琪,祝你好運 (明報)
我有理由相信,這片大碟製作時間短促,對歌手的要求也是太過分地高。 ...
HOTMAN 發表於 2017-1-14 01:23

fair comment

俾屋企見到我睇兒童不宜既野添
matthew1990 發表於 2017-1-14 12:29

甜片?

扮無事發生過得唔得?
matthew1990 發表於 2017-1-14 16:35

佢有冇扮無事發生過先

佢熄左我個mon
matthew1990 發表於 2017-1-14 22:10

咁你唯有開番個mon扮無事發生啦

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

時事體育鞭屍區
John 發表於 2017-1-15 16:00

小白啱啱開左個無人覆嘅post, 可以同佢討論念力

睇隔離帖見到有人連邊份報紙撐邊個立場都搞唔清,X生啲粉真係得啖笑,成個帖啲留言酸到

杜麗莎一上個大陸節目點解唱功會勁左咁多嘅,loop左幾次

Sound engineers really did their job
matthew1990 發表於 2017-1-29 02:53

明明佢上大台唱歌把聲勁沙

QUIET!!
kwanie 發表於 2017-1-29 01:10

佢好似已經退賽

真係會quiet

我都唱講。。沙聲變唔沙。。下次男人聲變女人聲都得 。
kk8733 發表於 2017-1-29 16:50

當然唔排除佢為個節目練左好耐同潤左喉好耐

錄播部分Autotune 完先出街是常識吧
matthew1990 發表於 2017-1-29 19:35

嘩你好醒呀

美霏出新歌未?
隻艷羨播到花哂啦
hehehaha 發表於 2017-1-31 00:18

快啲買過隻新啦

「唔靚」、「醜樣」、「唔起眼」……

Kary承認曾經匿埋屋企喊過。

「有啲人會打擊我,講啲唔好聽嘅說話,最初會有唔開心,後來諗通了明白自己嘅賣點係唱歌,現在已經麻木晒,睇化晒。」

「Ping Pung真的幫了我很多,尤其個image令我增加不少信心,甚至現在個人發展,起碼人們都會覺得Kary上鏡好咗。

Sell玉腿賣歌藝的吳雨霏是否天真,難講。

但十八廿二,貪靚,就一定。

喜歡Kary,或許是因為那與眾不同的氣質。

雖沒有Stephy的清純、Theresa的美貌、Miki的稚氣,卻有超凡歌藝

四年前,在注重包裝多於實力的樂壇,Kary的內在「美」難被廣泛接受。

風水輪流轉,「M」字額側田成為05年度最受歡迎男新星,矇豬眼王菀之亦橫掃女新人獎項。

Kary亦乘勢發威,由Ping Pung走rock妹路線至現在個人發展玩絲襪誘惑騷長腿,人氣勁升之餘,連外貌亦順眼不少,自信心返晒嚟。

事實上,Ping Pung除讓外界把Kary納入實力派外,去年9月又快人一步,率先舉行處女音樂會,對於現今這個重視實力的樂壇來說,Kary可說是一匹黑馬。

「我自己對唱歌方面的確較有信心,不過我認為我的唱功跟其他實力派歌手還差一大截,尤其是近期的新人個個都好有實力,我不至於唱得好好,但若果人們覺得我是實力派,我也很高興。

身邊人都說,Kary新碟好正。

我都覺。

就連平日唔多覺有聽歌的攝影師哥哥,看見我劈頭便說:「我買了Kary隻碟。」

然後直豎拇指。

跟Kary做訪問,她的表情轉變不大,甚至提及外表好睇咗,她也只是略略提高聲線,微笑和應。

直至訪問完畢,攝影師遞上Kary的處女碟要求簽名,看見她低頭滿足地笑着……

才明白女人就算怎樣有自信,始終渴望得到別人一句讚「美」。