返回列表 發帖

jinny暫別娛樂圈

來源:吳若希 Jinny Ng Facebook有時在一個環境呆到累了,就要給自己一個新的挑戰,親愛的豬們,我想休息一段時間,發展自己另外的工作,你們會支持我嗎?你們會等我嗎?

Happy and Blessed.

唯有今年給她一個女金吧

吳若希宣布暫別娛樂圈

來源: Facebook有時在一個環境呆到累了,就要給自己一個新的挑戰,親愛的豬們,我 ...
simhk 發表於 2016-10-10 21:50

offense
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

做翻老本行?

唔好暫別啦, 永別啦

雞,全部都係雞

真定假啊?咁今年邊個tbb最女

真定假啊?咁今年邊個tbb最女
阿mark 發表於 2016-10-10 22:23

當然係容祖兒。

回復 9# Ching2015

如果仲係容祖兒嘅話,希望佢唔好又遲到

回復  Ching2015

如果仲係容祖兒嘅話,希望佢唔好又遲到
阿mark 發表於 2016-10-10 22:27

佢真係毫無對手,點解要咁早到。不過祖兒唔出席,女歌手係完全無人。

佢真係毫無對手,點解要咁早到。不過祖兒唔出席,女歌手係完全無人。
Ching2015 發表於 2016-10-10 22:30

泳兒?

走左就唔好番離啦^^
利申:唔係鏡粉

泳兒?
PangChiYeung 發表於 2016-10-10 22:32

佢應該係最霉女歌手吧

Ching2015 發表於 2016-10-10 22:30

上年候選仲有:鍾嘉欣,關心妍,林欣彤,今年分分鍾連呢三個都無埋,不如欣宜最女啦

嘩, 天大喜訊!

應該係佢已揾到人埋單, 所以飛甩前男友?

【星島日報報道】吳若希(Jinny)今日更新社交網站貼上獨照,留言:「有時在一個環境呆到累了,就要給自己一個新的挑戰,親愛的豬們,我想休息一段時間,發展自己另外的工作,你們會支持我嗎?你們會等我嗎?」疑似想退出娛樂圈。

本報記者致電Jinny老闆何哲圖,問到Jinny是否退出?他說沒有,只謂對方身體不是太好,還有一些私人事(指分手事件)不開心,所以有影響,更直言希望大家給Jinny多點空間。問到有否向他提過要轉行?何哲圖表示,「其實吳若希的每日網上貼文都不同,可能她的情緒不是時時這樣好,加上心情不好,所以才會這樣,其實近日她已經錄了新歌,待她心情平伏後再做其他事。(有否見過她?)沒有,只是通電話。(她與公司還有合約?)是呀。(給她在網上發洩?)她年紀仍小,私人事遇到不開心,給點空間她。」

會唔會係大咗肚?
要lay埋生仔?

佢應該係最霉女歌手吧
阿mark 發表於 2016-10-10 22:40

會唔會係大咗肚?
要lay埋生仔?
YYM 發表於 2016-10-10 22:53

總之佢停得工就一定係有人養佢.

不會,再會

好行唔送

佢係咪見自己今年人氣跌哂,得閒又搞下新聞谷人氣?
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

等左好耐啦 好行唔送
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

Best news of the year!!!

From 媽媽王國

Topic: 又一位女歌手有左(唔係kay)

我一聽就估到係邊位,黎緊該女歌手會因有情緒病而要休息不過有bb係件喜事,替佢開心

唔知會生出黎定落左佢呢...

有腦細胞 ??

又番去星雅廊做咖哩雞?

有腦細胞 ??
一個小子 發表於 2016-10-11 02:15

雙重含義?

From 媽媽王國

Topic: 又一位女歌手有左(唔係kay)

...
Froggy 發表於 2016-10-11 02:00

好似Dada咁
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

今年alfred有乜歌可以拎金曲金獎?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

今年alfred有乜歌可以拎金曲金獎?
matthew1990 發表於 2016-10-11 09:53

remember to forget me

自己 POST 都係得 5000 個 LIKES

KING JER 個度有成萬二人撐佢永別

關心妍有得拎最女喇掛!

容祖兒 或者 泳兒
Hanson 發表於 2016-10-12 01:03

幾時輪到泳兒
係都欣宜

幾時輪到泳兒
係都欣宜
jaytang 發表於 2016-10-13 22:22

全部都係yee