返回列表 發帖

[Jan/2017] 鄭中基PLAY IT AGAIN世界巡迴演唱會

『FWD富衛 鄭中基PLAY IT AGAIN世界巡迴演唱會』
 Citi信用卡客戶獨家優先購票

演唱會日期及時間: 2017年1月28日(年初一20:15) 及1月29日(年初二21:30)
**Citi Clear Card - 優先購票日期 : 2016年10月31日至11月4日**
**其他認可Citi信用卡^ - 優先購票日期 : 2016年11月1日至4日**
票價 : HK$780 / HK$480 / HK$280
(每次交易最多可購買6張門票。每張門票須徵收顧客服務費HK$32。)

^Citi Rewards 銀聯信用卡、Citi Cash Back American Express® Card及大來個人信用証客戶除外
See translation

求新歌 新专辑

780 ......
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

死喇....睇嚟以後貴飛要$780起跳!

應該係澳門果場啲$1080/880飛都秒殺先夠膽加價

又加價,好快$980

紅磡?

掌賞娛樂係咩公司?
舞來舞去 不日內開始錄音。

城城開創980先河,跟住學友980,目測估計以後Leon華仔Eason都喺980

最貴加到780
但最平重係280
係咩玩法

In my opinion以佢喺香港開演唱會往績數量
全線加價應該都有人搶

「鄭中基PLAY IT AGAIN世界巡迴演唱會」門票預訂反應熱烈,Citi信用卡優先預訂已經火速售罄!主辦單位決定喺2017年1月27日加場!憑認可Citi 信用卡於2016年11月2日上午9時開始優先預訂加場,記得準時上 http://www.aegpromotion.com/Ronald2017 或打28 611 611訂飛啦!
02 著地 - 鄧麗欣

三面臺

有無人知幾時公開發售?

聽朝10am公售
首日每人每次限買6張

原來$280得山頂最後兩行

有無咁勁
13分入到去
18分先禁到2張33行既480
02 著地 - 鄧麗欣

你地估最後可以加到幾多場

你地估最後可以加到幾多場
go998 發表於 2016-11-18 19:29

我估五場

終極加開年初三一場,禮拜三公售

其實都好難明佢竟然可以開到咁多場,論樂壇地位佢同陳曉東差唔多,最多高少少,但觀眾緣就超好多班。
冇錯佢係唱得之人,比同期嘅謝、陳好好多,不過印象中始終歌太少

其實都好難明佢竟然可以開到咁多場,論樂壇地位佢同陳曉東差唔多,最多高少少,但觀眾緣就超好多班。
冇錯 ...
kop1874 發表於 2016-12-5 23:53

十年先開一次,今時今日連坤gor都可以開紅館,令唔少人懷念呢位曾經嘅歌神接班人

加場已爆

780...都買吾到

好想睇。780都買唔到
沒有你,我甚麼都不是
你是你本身的傳奇
女神

仲有一個禮拜
尾場嘉賓係
Kelly

仲有一個禮拜
尾場嘉賓係

o趙西瓜 發表於 2017-1-20 11:15

請到楊千嬅就好啦
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

請到楊千嬅就好啦
風見志郎 發表於 2017-1-20 16:11

唱二月三日咩

啱啱放左堆側田區出嚟
㩒左十幾分鐘次終於㩒到尾場$480

啱啱放左堆側田區出嚟
㩒左十幾分鐘次終於㩒到尾場$480
阻住 發表於 2017-1-26 18:58

我搞左八個字先撲到初二兩張連位480

冇錯 ...
kop1874 發表於 2016-12-5 23:53

近年潮流要推00年代遺珠上神台

Fi 做嘉賓...

跪求rundown!!!!!!!!!!

Fi 做嘉賓...
hin0526 發表於 2017-1-27 23:28

唱咗甜蜜蜜
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

1.《時間,人物,地點》2.《想愛你》3.《閉目入神+還以為》4.《救救我》5.《浪子心聲》6.《晴天陰天雨天》(鄭東漢合唱)7.《人若然忘記了愛》(鄭東漢合唱)8.《你的眼睛背叛你的心》9.《相思無用》10.電影歌曲Medley《Pulp Fiction/猛龍特警隊》11.《大樂師》12.《星光伴我心》13.《我代你哭》14.《製造浪漫》(薛凱琪合唱)15.《甜蜜蜜》(薛凱琪合唱)16.《八 二十八 八十八》17.《基哥基哥》(LMF合唱)18.《大懶堂》(LMF合唱)19.《三生有幸》20.《搬屋》21.《無賴》22.《天各一方》(杜汶澤合唱)23.《夢醒時份》24.《許願樹》25.點唱環節:《青春痘》、《猛龍特警隊》

Encore
26.《天意》

點唱蘋果漏左二首半

竟然無唱"有種"

竟然無唱"有種"
masterdragon 發表於 2017-1-28 12:02

尾二有唱   倒數後   仲漏左  喜氣洋洋 點唱仲有  傷心的小鸚鵡  心寒  美女與野獸

今晚有林敏聰同吳君如
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

睇黎千嬅X中基係流料多~

今晚有咩點唱?

今晚有咩點唱?
simhk 發表於 2017-1-29 02:56

漣漪、青春荳、黑山老妖、美女與野獸
(有人點唱烈女,但Ronald話唔識唱)

今晚真係有千嬅!!
利申睇緊

gigi,
千fa,
love wins!

據聞尾場有蝦蛟老母

據聞尾場有蝦蛟老母
abcxyz302006 發表於 2017-1-30 00:18

製造浪漫
love wins!

製造浪漫
ivanbb 發表於 2017-1-30 01:05

今晚千嬅唱左

有無第2-3場rundown

gigi,
千fa,
ivanbb 發表於 2017-1-30 00:06

竟然有我家GIGI

唱咗幾多首?
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽