返回列表 發帖

吳雨霏3月小產 唞半年再追

http://hk.apple.nextmedia.com/ne ... 4%E5%86%8D%E8%BF%BD

呢幾個月吳雨霏同老公Brian四圍飛,好sweet呀可。但開心背後,原來係忍藏傷痛。

Kary同「網球王子」洪立熙三離三合,舊年7月,二人喺意大利浪漫行禮,修成正果,更愛對方。 Brian不嬲好鍾意小朋友,成日幫朋友湊仔, 所以婚後同Kary放咗兩個月假去旅行,開行turbo造人。 本來今年2月就有喜訊,兩家人開心到爆炸,Kary亦忍唔住喺微博暗示話:「生命的旅程,現在才開始呢。」

可惜陀咗個幾月,BB忽然冇咗心跳,Kary喺今年3月不幸流產, 所以3月好姊妹Miki拉隊飛Bangkok搞婚前party,Kary都冇去。 好彩Brian夠硬淨,好識安慰老婆,呢幾個月仲請假陪Kary周圍飛,放鬆吓心情。   

唔開心日子已經過咗,近日Kary終於復工,出席吓啲活動,今個月仲會開始錄歌準備出碟。而之前Kary同公司請大假,趁嗰段時間調理好身體,最近兩口子已經收拾好心情,隨時再迎接新生命。 係囉,Kary今年先30開頭,年紀尚輕,一切順其自然啦!   

更多 壹週Plus 文章

霏霏
wuby唔好唔開心, 好快聽到霏霏新歌
希望11月會聽到新歌

好sad呀, 祝福乳霏, 快D冇事, 出嚟唱返歌做返一姐
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

Kary唔好放棄呀,你仲有大把機會

霏霏要化悲痛為力量
利申:唔係鏡粉

Ruby要化悲痛為實力
tom 發表於 2016-11-2 09:45

Fixed
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

無論發生乜事我都會支持霏霏架

支持Kary效仿kay做人妻媽媽
快d出首最幸福的眼淚2.0 拎叱咤入場券喇
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

今年又冇份
准我喜愛的都可伸手抱抱

其實小產係非常普遍既事, 身邊好多朋友都試過, 所以未夠3個月唔好宣布係正確的, 有時太多人走黎安慰仲辛苦

通常個胎發育得唔好先至小產, 大自然會盡量比健康胎兒 出世, 下次陀穩左就會係健康b

唔好唔開心啦 傻豬
下次實得嘅
Happy and Blessed.

作番首歌講下小產既感受啦
美霏一定要繼續生B的命

阿霏要振作

Sad

我呢一刻剩係想知 @fifty1205 係咪係屋企開香檳慶祝緊?
本週冠軍歌: 說好的未來 - Winka 陳泳伽

作番首歌講下小產既感受啦
美霏一定要繼續生B的命
Lewis 發表於 2016-11-2 13:18

錄音室天后美霏都係啱唱sad歌

我呢一刻剩係想知 @fifty1205 係咪係屋企開香檳慶祝緊?
Our_Souvenir 發表於 2016-11-2 14:09

同HARRY 開???

其實小產係非常普遍既事, 身邊好多朋友都試過, 所以未夠3個月唔好宣布係正確的, 有時太多人走黎安慰仲辛苦
...
lblemon 發表於 2016-11-2 12:22

依樣真
想當年美麗嬅未夠3個月比屈臣氏咁樣爆出黎 真係好不該

希望wuby同霏霏都可以忘記傷痛 繼續努力<3333

依樣真
想當年美麗嬅未夠3個月比屈臣氏咁樣爆出黎 真係好不該

希望wuby同霏霏都可以忘記傷 ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-11-2 17:12

露比好似無傷心呢。。。

最幸福的眼淚唔係告別作
好開心呀~~

唔開心啦

今年決定休養,停止了工作,背後的原因從來沒想過要交代。知道這件事的人非常少,所以當我看到報導時都覺得很愕然。我跟Brian商量後覺得要跟大家說清楚,不想有一些不必要的猜測。

今年,我們收到一份很珍貴的禮物,我們很開心又期待,但沒想過開心的時間很短暫,轉眼間惡夢就開始了...我們失去了最珍貴的小生命,我們的心都碎了。
儘管已做了所有的檢查,但還是找不出原因。我心裡有一千個問號,為什麼會發生在我身上?是我做錯了什麼嗎?

傷痛過後我們都盡快收拾心情,最感恩的是我和Brian都一起勇敢面對,一起走過最黑暗的時候,也因為這件事,我們感情變得無比的堅固,更珍惜對方。人生一定會經歷高高低低,最低潮的時候能夠和他一起手牽手渡過,這已是最大的禮物。

現在一切都安好,並準備重新投入工作。謝謝我們的家人、公司一直的支持,以及大家很窩心的問候,謝謝歌迷的耐心等待和體諒,同時也懇請大家能給予我們空間。

最後,我很想藉著這個機會為所有曾經失去過或等候中的準爸爸媽媽打氣,這不是你們的錯,千萬不要怪責自己,神一定會有最好的安排給你。你也可能覺得旁人未必明白你的傷痛和經歷,但我懂!而且我深信有一天,我和你一定會當最棒的爸爸媽媽。我和Brian也非常期待這一天呢!

The best is yet to come ❤

Kary + Brian

今年決定休養,停止了工作,背後的原因從來沒想過要交代。知道這件事的人非常少,所以當我看到報 ...
艾石仔 發表於 2016-11-3 09:50

張相Brian好突

尋日都睇到報導不太相信
相信始終有一日個天會有最好的安排
給你們的 加油! Stay strong and support you always !

WUBY姐好識諗呀

尋日都睇到報導不太相信
相信始終有一日個天會有最好的安排
給你們的 加油! Stay strong and support you a ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-11-3 17:14

大個女。。成熟了好多

張相Brian好突
electric 發表於 2016-11-3 11:35

你唔講都冇留意!!!

神一定會有最好的安排給你
呢句真係笑左

祝福KARY

好可惜~
不過至緊要係有老公嘅支持~

張相Brian好突
electric 發表於 2016-11-3 11:35