返回列表 發帖
可能分完手求其搵個 Uncle 搞大佢然後用嚟呃 Alex

講真以佢份人咁衰格,真係無嘢做唔出  ...
賴爽 發表於 2016-11-19 09:06

吳岱融:佢係雞嚟咋!臭雞!

何雁詩、譚嘉儀、谷微
部份人唱歌可能好過吳若希,但又真係唔似有得紅

XYZZY 發表於 2016-11-19 14:17

KFC最少一開始都叫做高登長腿女神加似羽田愛
美屎重短過小儀
加樣似梁靖琪+蓋世寶+鄧上文+鄧穎芝+台灣個阿雅變靚前(無個靚)
譚嘉儀非一般樣衰...嗡口嗡鼻五官拿埋一舊
北菇Groupmate要上返去深圳中文大學做Project噶
見到呢三個真心J都縮埋

同埋三條友加埋先靠美屎唱唔知幾多分之幾首supervoice上到傷台榜尾
如果要谷呢五條友月巴人可係咪要畀幾億先買到環球特約嘅二十位

我唔准你咁話囂漿
Our_Souvenir 發表於 2016-11-19 23:46

宇宙漿有D奶邊L個得閒理佢高定矮

不如你點評埋鐘嘉欣同謝文欣
harryharry 發表於 2016-11-21 02:25

美尊自從被人生馬戲團同聖母被中出之後已經對佢無感覺btw計唱歌難聽其實美尊同KFC有得鬥

美ALL點講都有Protential過上面三條女啦
有身材有高度有腳有學歷形象斯文大方重有樣(好似係)
雖然佢Facebook日常相無咩星味同有啲角度似馬面韻
(但馬面韻呢排無啦啦變咗美Shit2.0...so.....)
KFC唱歌已經係地獄級..是旦一個唱都羸...
美ALL唱功可能唔夠美屎同Groupmate...
但識創作加清聲底接KFC條路做主題曲天后都做夠
唔明月巴人可做咩放逐佢去CCTVB做暗星

識創作好似對唱主題曲無咩幫助
harryharry 發表於 2016-11-22 01:57

但就算KFC都唔係完全靠晒主題曲出碟點都要有啲Sidetrack