返回列表 發帖

周柏豪擲過百萬布吉秘娶圈外女友

娛樂圈又有喜事啦!今次就係32歳周柏豪與拍拖8年圈外女友Stephanie Chu上星期六(26號)喺泰國布吉秘密舉行浪漫婚禮,踏入人生另一階段。

據講柏豪為婚禮豪擲過百萬豪包大約60位親友機票連食宿,當中包括唱片公司高層Gordon及連詩雅,遠赴布吉一間五星級度假村出席沙灘婚禮,見證佢地人生重要時刻。婚禮大約喺當地傍晚時份開始,柏豪當日身穿黑色禮服,喺交換戒指嗰個moment,佢更興奮到肉緊狂錫再攬住身穿大露背婚紗嘅老婆,場面既溫馨又感動。

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

難怪柏豪今年靜曬啦!原來去咗秘密結婚,唔知道佢會唔會以後係樂壇head住嚟做,轉去專職拍戲呢?

點都好都衷心恭喜柏豪,遲的又輪到JASON啦!

岑晉晴表示:

係咪因為晴晴所以佢條女逼佢婚?

有種老懷安慰嘅感覺

有種老懷安慰嘅感覺
electric 發表於 2016-11-29 12:26

到依家都唔信佢唔係鍾意男人

Lewis 發表於 2016-11-29 12:37

見到佢著紅睡衣洞房真係好多ff畫面

唔緊要 晴晴可以做小三
利申:唔係鏡粉

好多BI結婚後都係出去fun,用結婚黎掩飾
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

咩叫head住嚟做?

傷了一眾男男女女的心了嗎?

他結婚新娘不是我,祝褔他吧。愛情只不過是過眼雲煙。
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

他結婚新娘不是我,祝褔他吧。愛情只不過是過眼雲煙。
John 發表於 2016-11-29 22:23

晉晴愚弄我吧 我自行回家 沒有眼淚要留下
我們的總和

結婚唔代表咩噶照可以同男人扑

樓上ff完未?人地婚都結埋

除非有其它證據......

以後仲有無機會用眼聽柏豪唱歌.....sad
舞來舞去 不日內開始錄音。

樓上ff完未?人地婚都結埋

除非有其它證據......
kayzzz 發表於 2016-11-30 13:58

事實好多結左婚既男都會出去HEHE
【This is MC】澳門見

結婚唔係恭喜 而係希望佢出去滾 係咩玩法

lemontea1069 發表於 2016-12-1 12:55

係咪真係咁多呀

lemontea1069 發表於 2016-12-1 12:55

丁子高

丁子高
721AXA 發表於 2016-12-1 14:07

都唔知係唔係

係咪真係咁多呀
kayzzz 發表於 2016-12-1 13:28

我都識過唔少

丁子高

我唔知喎

丁子高

成日都話「真野唔好講」…
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

嘩 樓上d料係咪堅㗎?

星勤 發表於 2016-12-1 15:00

more...?

我都識過唔少
lemontea1069 發表於 2016-12-1 14:56

咁佢地係bi定係用結婚黎掩飾?

咁佢地係bi定係用結婚黎掩飾?
kayzzz 發表於 2016-12-1 15:42

兩樣都有架

丁子高同Pakho有關係??????OT??????

結婚唔係恭喜 而係希望佢出去滾 係咩玩法
nicholashin 發表於 2016-12-1 13:09

我真係恭喜pakho呀

星勤 發表於 2016-12-1 15:00

認真架?
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

認真架?
fifty1205 發表於 2016-12-1 16:15

殊........!!