返回列表 發帖
點樣可以拎到拉闊飛

唔知佢而家唔用當年嘅義氣腔唱唔唱到,而家太奶油圓滑
Frankie318 發表於 2017-7-9 14:18

加上把聲薄左,唔知唱唔唱得番堆soft rock

千嬅會唱紫色

千嬅tag 超齡。 佢又提Single隻碟賣得差,真係咁差咩

最近聽番千嬅舊歌,感覺又番黎了,我諗香港填詞人都比曬最好既詞千嬅,好到肉。

出左 poster
Wonders 發表於 2017-8-1 22:15

好驚佢放曬心機落拉闊,紅館hea搞。

明日再會同最後今天兩隻聽到喊
btw 好鍾意風采依然~
AAL果次加埋古天樂一齊演出隻歌真係估佢唔到 ...
艾石仔 發表於 2017-8-4 10:04

其實我幾中意meridian隻碟(except不認不認,唔夾個feel), 曲風舒服,好岩訓覺前聽

妖女x烈女好娘
艾石仔 發表於 2017-8-8 13:00

千嬅成日做㭍野,但仍然有人睇,人緣真好

New Single's  Coming Soon
Jacz 發表於 2017-9-1 18:34

好正咁

千嬅訪問話鍾意 我有指數, 估佢唔到

唔知會唔會唱:她成功了但他沒有

Jason會同一個女藝人演繹王子和公主嘅故事,千千負責唱出來...所以五個嘉賓有一個女仔 ...
黃家正 發表於 2017-11-6 09:36

Jason 仔自己都有演唱會,但都陪千嬅癲

買貴飛入場會唔會好失望,好似好多歌唔係千嬅唱

點解無flow嘅
kwanie 發表於 2017-11-7 21:07

暫時睇個rundown超怪。無關聯

但千嬅今晚靚聲:)音有準

個台好醜,件衫好醜,visual 同 play都唔掂
美瑞唱得唔錯都投入唔到
kinderpark 發表於 2017-11-7 21:15

今晚個show純粹比千嬅練歌

雖然個flow 唔知想點 但好多歌好驚喜佢唱
btw 見到美千沖去換衫 lol
放空 發表於 2017-11-7 22:02

你地出場未啊

可人兒 千嬅唱得好好啊,希望321Go再唱

王菀之唱閃靈 omg!!!
放空 發表於 2017-11-7 22:20

Omg !

So far d 歌都幾大路
會唔會321都係差唔多
masterdragon 發表於 2017-11-7 22:21

對街客黎講,有一半都sidecut

我之前睇既拉闊都好短,點解千嬅今次可以唱咁多歌

完左 後台好多星許廷鏗 mag super girls
放空 發表於 2017-11-7 23:09

下 乘機借千嬅過橋開party

佢果下我都窒左一窒
aRh3i 發表於 2017-11-7 23:28

梁文禮 Ig有錄低,最後亂爆。傻左

我覺得琴晚,千嬅聲係靚,音係準,但有時氣唔太夠。
佢呢個幾月應該再練下氣

有你最愛既愛在旁若無人的太空 尋日聽LIVE 覺得呢首歌好聽左
放空 發表於 2017-11-8 13:03

有無姣聲唱

頭先收工係到碌IG 睇返琴晚D片
加埋好多人係IG 分享同千嬅既一千零一之個故事
睇到我好感動, 眼濕濕{:4_91: ...
Kyle_ 發表於 2017-11-8 20:15

Youtube仲多片睇

youtube 有得睇晒成個show
happychicken 發表於 2017-11-9 11:50

Thx for sharing