返回列表 發帖
18/2 星期六晚 ViuTV 錄播
00:00 - 02:30
903許志安與17安士音樂會
ed8671ed 發表於 13/2/2017 21:21
嘩 903 同viu 關係真係好好喎

2017 拉闊音樂會第一場
側田 / 李幸倪
Rundown

1. 月球下的人 (G) / Kong (J)
2. You are not Alone (原唱 Michael Jackson)

3. 這一個夜 (J) (原唱 林子祥)
4. 決戰二世祖 (J)
5. Turn Me On (G) (原唱 Norah Jones)
6. 靈魂獨舞 (符致逸) / Versace on the Floor (J) (原唱 Bruno Mars)
7. 這一個夜 (G) (原唱 林子祥)

8. 和每天講再見 (G) (未派台)
9. 不經不覺 (J)
10. 我恨我愛你 (原唱 張惠妹)
11. 一念 (J) (未派台)
12. 運 (J)
13. 耿耿於懷 (J) (原唱 麥浚龍)
14. 幸福止痛 (J)
15. 空姐 (G)
16. See You Again (原唱 Wiz Khalifa)

17. Slow Dancing, French Kissing (G) (原唱 D'sound)
18. 1st Date (G)
19. 開到荼蘼 (G) (原唱 王菲)
20. 光環 (G)

21. Heads Up Phones Down (J)
22. 天空之城 (Dough-Boy)
23. Volar (J)
24. 情歌 / 美麗之最 / 情永落 / 三十日 (J)
25. 爽 (J)

26. Moon River (G) (原唱 Andy Williams)
27. B.O.K. (J)
28. Somewhere Out There (原唱 James Ingram)

29. 今天終於一人回家 (G)
30. 男人 KTV (J)
31. 雙雙
32. 命硬

嘩係咪去左老麥

旺中remix版係咩事
hehe 發表於 8/6/2017 22:12
mk成班跟車一齊un

楊千嬅 x 人山人海
好懷舊

呢場有興趣睇
Wonders 發表於 16/6/2017 13:59
不得了

又叫人唔好講自己又喺度ff 同邊個合作會點點點

要求聽笑中有淚(2002叱吒live版)
John 發表於 7/7/2017 21:42
我驚唱到Let's Begin第五場咁喎

支持
最鍾意睇千千喊 (好變態)

(個post好似開始比嬅粉騎劫) ...
John 發表於 7/7/2017 22:15
正呀

咁淨返一場唔係嬅粉就人山人海粉架啦

出左 poster
Wonders 發表於 1/8/2017 22:15
可唔可以唔好咁靚

大家留意返cash個頒獎禮都係會展

一千零一個楊千嬅的音樂故事 Rundown
1. 組曲 -

2. 再見二丁目 - 黃淑蔓
3. 出埃及記 - 楊千嬅 / 黃淑蔓
4. 我係我 / 照相本子 - 楊千嬅

(Opening)

5. 狼來了 - 鄧小巧
6. 等得太久 - 楊千嬅
7. 夏天的故事 - 鄧小巧
8. 斗零踭 - 楊千嬅
9. 熱血青年 - 鄧小巧
10. 直覺 - 楊千嬅
11. 烈女 - 楊千嬅 / 鄧小巧
12. 如果東京不快樂 - 楊千嬅
13. 愛在旁若無人的太空 - 楊千嬅

14. 有發生過 - 顏卓靈 / 陳健安
15. 八步半 - 楊千嬅
16. 因為所以 / 冬天的故事 - 楊千嬅
17. 冰點 - 楊千嬅
18. 愛人 - 楊千嬅 / 顏卓靈
19. 假如讓我說下去 - 楊千嬅
20. 好不容易遇見愛 - 楊千嬅
21. 姊妹 - 楊千嬅
22. 香港小姐 / All about Love - 楊千嬅

23. Mr. - 楊千嬅
24. 野孩子 - 楊千嬅
25. 小飛俠 - 陳柏宇 / 楊千嬅
26. 剛剛好 - 楊千嬅

27. 飛女正傳 - 吳業坤
28. 可人兒 - 楊千嬅 / 吳業坤
29. 動地驚天愛戀過 - 楊千嬅
30. 最後的歌 / 最好的債 - 楊千嬅

31. 閃靈 - 王菀之
32. 勇 - 楊千嬅 / 王菀之
33. 快樂與哀愁 - 楊千嬅

34. E-714342 - 楊千嬅
35. 飲酒思源 - 楊千嬅
36. 少女的祈禱 - 楊千嬅

37. 楊千嬅 - 楊千嬅

好似睇緊大學生製作...
kinderpark 發表於 7/11/2017 21:02
唔好咁多play 好無
已經唔係早開

點解無flow嘅

暫時睇個rundown超怪。無關聯
Nathan 發表於 7/11/2017 21:09
好似想做音樂劇
但係眼高手好低
又或者我唔明啦

成間寰亞出晒黎
草蜢呢

氣氛好差
joshua 發表於 7/11/2017 21:22
到而家仲未知佢想點

點解好不容易遇見愛次次都要行樓梯

廣偉

D人咁早散水

做乜笑我坤唱歌似唱k
人地好認真架wo

唱夠未

呢兩首真係痴線

嘩秒殺呀痴線

今晚有冇發表金句?
matthewyky 發表於 7/11/2017 22:56
講野都少