返回列表 發帖
好吸引既title
不過同紅館show近到咁, 會唔會用呢個當紅館既預演 ...
721AXA 發表於 2017-7-7 18:52

好明顯拉闊係minor classic
紅館演唱會就迎合街客搞major classic (L&G 2.0 )
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

好正!
其實千嬅side track 真係正過唔少主打
快歌嚟講其實慳d, 男女關係科,扭到十呢d 真係好少聽又好好 ...
victor1991415 發表於 2017-7-9 12:28

我想聽龍爭虎鬥
肥婆馬上收皮

千嬅琴晚ig po咗知更
如果唱埋就好啦
肥婆馬上收皮

L&G 無論係衫,造型,舞台設計,舞蹈,rundown都好老土,
特別係rundown,想點姐,首首大熱,明明對上個次 ...
Jacz 發表於 2017-8-4 11:01

L&G最大問題係勁多cover,完全唔知想點
肥婆馬上收皮

Edward upload 左張相
序曲係一千零一個
下面果首有個門字,係咪開大
艾石仔 發表於 2017-10-31 11:29

序幕啊,會唔會唔唱
睇筆劃唔似大字
肥婆馬上收皮

903 個Promo除咗閃靈同美味情緣,仲有邊兩隻歌?醒唔起個名
kinderpark 發表於 2017-10-31 12:23

之前千嬅提過聽到promo有深紫色
肥婆馬上收皮

冬天的故事!!!OMG
肥婆馬上收皮

Omg!!!!香港小姐
肥婆馬上收皮

Mr!!!!!!!!
肥婆馬上收皮

坤9好難聽,做乜9
肥婆馬上收皮

揀歌揀得好,但performance 成個flow好奇怪
小巧/千Fa 殘酷一叮想點 無意思
坤狗都係一大敗筆,唱可人兒把發春聲真心覺得嘔心
肥婆馬上收皮

小巧唱咗一段呀

其實個騷好正喎,齋睇歌曲rundown 唔會明點解咁樣排。除咗最後一段冇乜flow外,前段 ...
Serendipity 發表於 2017-11-7 23:23

同埋有直覺/冬天的故事/8步半/愛在旁若無人的太空/照相本子
呢d以後應該無乜機會唱
肥婆馬上收皮

飛女正傳後面唱得勁得人驚。
matthewyky 發表於 2017-11-7 23:24

臨尾突然升key又爆唔到,之後又急降key,我個邊d人個個聽到呆哂
之後點可人兒,後面有人大叫:仲唱?
肥婆馬上收皮

快樂與哀愁 - 楊千嬅
kenny1102 發表於 2017-11-7 23:27

Opening part 歌舞劇演員唱左一段紫色,仲有大巧清唱左一千零一個
如果變左千Fa唱就好了
肥婆馬上收皮