返回列表 發帖
我想聽M vs M上下半埸d side track,歌隻碟d side track都多同好聽,友誼小姐,給香港小姐,向左走向右走,慳d,都係歌張專輯

唔係掛?楊千嬅X人山人海 既構思咪幾好
我等我在 發表於 2017-7-14 22:43

千嬅呢幾年整係同阿于合作~同人生人海其他人少左好多~~我都以為係人生人海~好可惜AR~AT17又咁O岩今年重組~可以同台你話幾好~~佢地初出道~千嬅已經同佢地有合作LA~
有D可惜真係~~

回復  Frankie318

Soft Rock仲有首學習街童超級正
klihm 發表於 2017-7-9 12:47

學習街童佢有份作曲~~都有D想聽~HEHE~~

她應該會找gold label時期同門的Kary、側田、及新一代歌手的阿Phil以及欣宜的機會比較高,去年坤哥的個人演 ...
Danny02 發表於 2017-7-14 16:47

PHIL同欣宜係愛祖力~唔好請~又要客客氣氣咁同FA講野~好驚睇呢D尷尬位~~鄭融~KARY~~王宛之~藍奕邦~~側田~可以林下~~但佢地都已經又係一個年代的~~上個年代的人~這個年代的真係唔知請邊個~~

Phil 演唱會請過佢,都叫有d交集
Supergirls 千嬅話欣賞佢地,又請過佢地睇戲
欣宜就千fa 叫做share過 ...
mychart- 發表於 2017-7-14 23:04

好老實講我覺得新歌代歌手~同佢D交集都好假~~所以呢...真係唔請好過請~~

拉闊近年都要做到薪火相傳既感覺
所以商台一定會請近一代歌手

如果要音樂上有交流過,佢都唱過aga 小明 ...
mychart- 發表於 2017-7-14 23:13

一係請今年剛出道GE新人~~夠曬新~~又可以推介俾多D人識~~HAHA~~講笑~~等睇名單LA唯有~都唔到我地決定~

今年有d咩新人?
Jacz 發表於 2017-7-15 00:20

真係一個都唔識其實

其實今次拉闊都幾伏
用楊千嬅個名宣傳 點知唔係楊小姐
仲要而家903力捧d新世代歌手通常都係祖粉

我估會 ...
John 發表於 2017-7-15 02:07

其實佢地咁真係好令人反感,搞到唔知點咁,真心以家新一代d歌手
點棒都唔知點解棒唔起,可能爆左出黎又keep唔到落去
d上上一代歌手真係唔頂得幾耐,我林千嬅好願意幫新人ge,
但d祖粉歌手都好尴其實,冇可能係joey粉又話千嬅粉,好尷尬成件事真係
但無可否認,有才華,903應該開反個joey拉闊棒反佢地比較好