返回列表 發帖
千嬅tag 超齡。 佢又提Single隻碟賣得差,真係咁差咩
Nathan 發表於 2017-7-20 07:59

Single好似賣左萬4張,unlimited既一半都無

Phil 演唱會請過佢,都叫有d交集
Supergirls 千嬅話欣賞佢地,又請過佢地睇戲
欣宜就千fa 叫做share過 ...
mychart- 發表於 2017-7-14 23:04

Sg唔記得邊個有睇千嬅演唱會,應該都有機會,糖妹會唔會都有機會

隻碟其實相對幾悶下
前有電光幻影、Make Up
後有unlimited
夾係中間水準爭一截 ...
hehehaha 發表於 2017-7-23 23:22

Plug既歌都好麻麻

回復  mychart-

音樂劇形式,但唔見得千嬅肯俾好多時間排,咁咪好似十年前新城漫遊大千咁整場災難出嚟{:4 ...
阻住 發表於 2017-7-24 09:55

漫遊大千真係大災難,千嬅又忍唔到笑,好記得唯一一次睇千嬅領銜既show,未完已經好多人走

我記得當時隻馬好貴,佢簽唱會都帶埋去,最後好似擺返係佢赤柱富豪海灣屋企門口
Unlimited其實賣佐幾多?  ...
Jacz 發表於 2017-7-24 12:07

又要夾硬plug我的醉愛

長信主要食當時sms剛剛開始hit個勢
可惜個曲真係唔知想點, 拖下拖下咁, 要K又K唔哂, 又冇高潮, 林夕仲要 ...
John 發表於 2017-7-25 17:49

Plug我等我在或者風采依然會好少少,個人就想plug長恨哥哥多d

長信不如短訊,果句而你敢勾引我稱呼傻豬先係全首歌精髓所在

L&g真係睇到想訓,老舞最深刻

個陣個個都係呢度估首歌係cover邊個既,諗起都覺得白癡
Jacz 發表於 2017-8-8 22:29

我記得有人話翻唱coco lee既歌

Ladies and gentlemen真係勁差,仲好記得有一場我就係坐佢出場個位,之後成晚無再見佢喺面前出現,480都係睇全晚睇電視

我都有印象佢好望死一邊
John 發表於 2017-8-11 16:24

其他演唱會無乜呢個問題

出左色惑之後,聽到佢出快歌都有陰影

千嬅訪問話鍾意 我有指數, 估佢唔到
Nathan 發表於 2017-9-4 23:29

估唔到wor,不過想像唔到佢依家唱會係點

小弟小作,歡迎指正
「楊千嬅」的另一種可能性
​​前段時間傳出了楊千嬅今年會有拉闊音樂會的 ...
Frankie318 發表於 2017-7-9 11:47

啫喱少女歌應該唱唔到,都好希望佢唱呢堆歌,勁愛夏日戀人,還未夠快......,希望佢都唱下呢d好過又處處吻、烈女

想入場聽 遊戲都一早玩完 贏便慶祝 輸了氣便斷
同埋 自由行 系列

可惜,牛牛索價太高 $2400 for  ...
l00540 發表於 2017-11-1 12:46

之前買暗瘡膏可能好易中

On仔係咪其中一個單位?

氣氛好差

死啦覺得柏豪唱小飛俠好過柏宇係咪我問題 lol
kinderpark 發表於 2017-11-7 21:55

我都覺好好多

Neway- -

偽毒唱得好好

好多歌都好鍾意,但唔好睇

香港小姐、快樂與哀愁真係可唔可以演唱會再唱

講番今晚既體驗先
其實我地係o係後台睇任個三十幾四十吋電視only
所以開頭好多位其實睇唔到

同埋我自己覺 ...
放空 發表於 2017-11-7 23:35

有好幾首好唔入咪

尋晚蔡德才有去