返回列表 發帖
唔想杨千嬅咁快开7场,我惊准备唔充分,不如开住3-4场,得翻半年准备
  如果今次开7场,25周年就gimm ...
kenny211 發表於 2017-5-21 10:51

到時25週年再做過個全新既咪得
千嬅都話女歌手開紅館既次數同年齡係成反比,年紀愈大開既次數愈少,
今次咁難得有個靚期(聖誕or跨年),平時冇幾何會申請到
今次做好d,做好個口碑,下次咪自然有人黎睇

再唔係25週年開minor classics 2 都得啫

個期批佐?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

維基係人都改得喎  
唔通我想林奕匡開紅館 上維基改一改就拎到期咩  ...
nicholashin 發表於 2017-5-31 21:49

鬼唔知阿媽係女人咩
見人瑞最近ig個post話下半年有大project先問下之嘛

楊千嬅年尾紅館演唱會

問到千嬅係咪頂替劉德華年尾紅館檔期? 佢坦然:「應該有好消息,公司安排緊,場數量力而為,自己唔係貪心既人。」

Source: 明報

楊千嬅12月份開四面臺定喺三面臺?
乐坛风云 發表於 2017-9-8 19:27

路邊社話24號第一場,未經證實
joshua 發表於 2017-9-8 23:14

應該唔會係24掛? 24個場都唔愁賣飛,點都會23號第一場?

如果千嬅演唱會由24/12開始,咁即係24.25.26.27.28 30.31.1.2 最多開九場,預3號要交場,因為6/1到JW開 ...
fifty1205 發表於 2017-9-8 23:21

How about 23-26, 28-29, 31-1 or 31-2?

但佢尋日訪問話過想自己同丁子高同Torres倒數
可能31號果場提早開提早完 ...
阻住 發表於 2017-9-8 23:50

可能係一齊係紅館倒數呢? btw, 唔想丁子高再亂入呀

唔好咁老定,當年蝦餃老母開正三面台,24 25 26三場黃金檔期賣咗好耐都未爆 ...
fifty1205 發表於 2017-9-9 01:11

咁係因為佢對上個次都係滯銷嘛

其實Let's Begin本身都賣得麻麻,開show前都係得一兩場full
係開show之後靠口碑同嘉賓先突然賣哂最尾兩場 ...
fifty1205 發表於 2017-9-9 01:17

所以今次咪有可能承接上次既口碑囉雖然我覺得今次最後都係8-10場度

另一路邊社消息話23號開始演唱會
   特價賣幾錢,我記得頭場完左後黃牛開始起價,我睇果幾場都無咩吉位 ...
joshua 發表於 2017-9-10 02:31

正路都會係23號開始,24號一黎就倒數唔係好make sense,除非佢唔倒數

我都想知,第一次聽

24號都係開8:15....
joshua 發表於 2017-9-16 17:09

應該係未出最後既poster未comfirm?