返回列表 發帖

[Feb/2017] MacPherson Festival x 林奕匡Phil Like Live 2017

VISA / MasterCard / 美國運通卡 / 中國銀聯卡 / PPS / PayPal / 支付宝
尊享優先訂票服務

演出名稱:【MacPherson Festival x林奕匡Phil Like Live 2017】
演出日期:  2017年2月10日及11日
票價:  HK$580 / HK$480
演出地點:  旺角奶路臣街38號1樓麥花臣場館
演出時間:  8:15pm
優先訂票熱線: (852) 28 611 611 預留座位 (上午9時至晚上9時)

(每張信用卡最多可訂購20張門票。每次經熱線/網上訂購上限為20張。每張門票手續費為HK$32。)
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

my903 FB 話下周一公售

腿張開?
個名抄美醜

個poster幾正
起碼見到會有性趣同佢瘋狂擘大對腳
仲可以欣賞佢點唱停止繁殖live

點解佢啲衫永遠都咁娘..........

MacPherson Festival x林奕匡Phil Like Live 2017

紅字部分是什麼意思

MacPherson Festival x林奕匡Phil Like Live 2017

紅字部分是什麼意思
lblemon 發表於 2016-12-12 16:15

呢個係麥花臣節其中一個活動

其實有冇人覺得開麥花臣580個價有啲over
Infinity & Eternity

好矛盾,想睇,但麥花臣 580 好貴,starhall都話丫

但又唔認為會有跳楼票

不如博吓VIU有冇直播

Poster個樣
好有興趣
希望開show前會出到碟

呢個係麥花臣節其中一個活動
阻住 發表於 2016-12-12 16:16

會唔會影響rundown架呢?

其實有冇人覺得開麥花臣580個價有啲over
pooh1460 發表於 2016-12-12 16:16

HERE

對大腿好粗壯

佢成個人好似佢左手表達嘅嗰個數字咁
Happy and Blessed.

580太貴了吧?麥花臣啲場租真係貴到咁....
如果係Starhall $580 我會願意比

480/280都會勉強考慮下 580/480好似唔洗諗

佢對眼擘得大啲定對腳擘得大啲?
nicknicknick 發表於 2016-12-12 16:43

咩眼?

580 睇麥花臣真係唔值.............
【This is MC】澳門見

麥花臣都480起錶

真。林奕框
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

最平都要480
雖然個場細啫, 都唔洗咁樣起價麻
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

好矛盾,想睇,但麥花臣 580 好貴,starhall都話丫

但又唔認為會有跳楼票

不如博吓VIU有冇直播 ...
lblemon 發表於 2016-12-12 16:18

聽講聽講咋。。。第一輪內部訂飛已經好熱烈

想睇佢擘大口

有Neway, 可以等用kfun換飛

希望能成功購票⋯

Poster沒有美感
不過入場的都是支持Phil的音樂
不會介意吧⋯

#跳出框框
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

想睇佢擘大口

有Neway, 可以等用kfun換飛
masterdragon 發表於 2016-12-12 20:03
睇佢擘大口做咩 佢實唱停止繁殖嘅

套老西好核突....
利申:唔係鏡粉

漢輝 加油!
love wins!

聽講聽講咋。。。第一輪內部訂飛已經好熱烈
表妹保莉 發表於 2016-12-12 19:50

正常啦。2場麥花臣要爆唔難

正常啦。2場麥花臣要爆唔難
lblemon 發表於 2016-12-12 22:49

所以跳樓飛應該無咩行,買到飛都算係咁

套老西好核突....
tom 發表於 2016-12-12 22:31

隻色係key上去

以佢個人氣 開麥花臣好似晒咗少少

當紅館仲係680嘅時候,麥花臣已經580....
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

所以跳樓飛應該無咩行,買到飛都算係咁
表妹保莉 發表於 2016-12-12 23:05

搏佢爆滿,然後viu 直播,免費

點解索尼開show揀場地永遠咁保守?
舞來舞去 不日內開始錄音。

實在太貴了
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

買了480,支持美輝
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

480,其實580太over for 佢
Infinity & Eternity

去飛情況如何?有點少思思想看…

想睇,但係唔值呢個價,貴到喊
而家啲香港人係咪唔識寫字
>吾
>甘
>米
>尼

SOLD OUT
02 著地 - 鄧麗欣

加左2月9場

隻色係key上去
kevinlai1621 發表於 2016-12-12 23:34

唔明點解levis sponsor唔著牛仔褲

唔明點解levis sponsor唔著牛仔褲
RVHOCPC 發表於 2016-12-14 22:20

留番開show黎狂著

非常抱歉! 伺服器擠塞!
您未能進入購票系統, 請稍後再次嘗試, 謝謝!

幾時公售?

非常抱歉! 伺服器擠塞!
您未能進入購票系統, 請稍後再次嘗試, 謝謝!

幾時公售? ...
JayantL 發表於 2016-12-15 14:06

一
02 著地 - 鄧麗欣

完全入唔到個網XD

完全入唔到個網XD
JayantL 發表於 2016-12-19 09:38

原來今日cityline仲有國際天團演唱會既優先訂霏...

原來今日cityline仲有國際天團演唱會既優先訂霏...
阻住 發表於 2016-12-19 09:51

等我仲以為暗星都可以打爆server
即係有排等

終於入到.
買左9/2搖滾區第一排支持美匡既第一次

Seatplan (每場有啲出入, eg禮拜六無得買第一行)

480兩張已買